Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגבר דיגיטלי למרצדס E350 2008 תואם HARMAN/KARDON 9071 LKQ

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי לפני מספר שנים (5-6?...) אני רוצה לשפר את מערכת האודיאו שלי ברכב.

-יחידת האנדרואיד תוחלף ביחידה חדשה כלשהי, אני שוקל אם לנסות לבנות/להרכיב יחידה ללא מגבר מובנה.

*מישהו התנסה בהרכבת יחידה כזו? אם אני מבין נכון מדובר בעצם על טאבלט עם יחידת רדיו דיגיטלית (מחוברת דרך USB מן הסתם) ויציאת אודיאו דיגיטלית (שגם היא מחוברת דרך USB)

*ישנו אתר בו מתעסקים עם תוכנת האנדרואיד המתאימה? 

-הייתי רוצה להוסיף מגבר דיגיטלי תואם HARMAN/KARDON 9071 LKQ שהיה אמור להיות מורכב.

*ישנו מגבר תואם? חיפוש בגוגל לא ממש העלה לי תוצאות.

*האם כדאי מגבר מקורי משומש? אני רואה באיביי ב 300$

*האם הפורמט הדיגיטלי הוא סטנדרטי? כלומר כל מערכת אודיאו עם יציאת אודיאו דיגיטלית מייצרת אותו.

*אם כן, באיזה סוג מגבר כדאי להשתמש? כרגע ישנם רק 8 הרמקולים הסטנדרטיים. כמובן שישנן מגבלות נפח אבל הייתי שמח לכיוון כלשהו.

-הוספת שני רמקולי סאב החסרים מאחורה.

*עדיין לא יודע מה המפרט שלהם אבל הייתי רוצה לרכוש משהו שיכול לנצל את יכולות המגבר.

*ראיתי באיביי משומש ב 420$, מה דעתכם?

-מתקין איכותי.

*זה אחד מחלקים הקריטיים בסיפור, מדובר על רכב בן 12 שחלקי הפלאסטיק שלו מתחילים קצת להתייבש ונזק בהם ידרוש החלפה במקורי מאוד יקר.

מה שמתסכל אותי הוא שהתחלתי את תהליך החיפוש אז בזמנו אבל היום אני לא מוצא את התיקייה בה שמרתי את כל הדברים😬

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
  • תוכן חדש...