Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין ברכב עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מחפש רכב עד 50,000 לנסיעות בעיקר ממודיעין לרמת גן באמצע שבוע ומדי פעם לנסיעות לדרום ( דימונה ) בערך כפעם בשבועיים או פעם בשבוע

חשוב לי שהרכב יהיה גם נראה טוב וויזולאי,  נסיעה טובה וכיפית, אמין וזול מבחינת טיפולים וגם חסכוני.

על מה ממליצים? 

נסעתי על רנו קליאו לא אהבתי את הנסיעה שלה, מאזדה 3 אהבתי את הנסיעה..מה לגבי סיאט? אולי אופל?

פתוח להצעות 

רצוי שיהיה גם יד נמוכה וקילומטר נמוך

** עוד שאלה האם עדיף לקחת רכב ליסינג מחברה  או לקנות מזומן יד 2?

פורסם
לפני 3 שעות, Arteko כתב:

מאזדה 2 דינאמיק לפי דעתי תתן לך את מה שאתה מחפש, ולגבי הליסינג ממליץ לך פשוט לקנות רכב יד 2 מאדם פרטי

איזה מודל? 

פורסם

בתקציב שלך אזור 2016, חפש ברמת אבזור דינמיק ולא אקטיב.

הייתי מוסיף גם את פיגו 208, נוחה איבזור לא רע ברמת אבזוק אקטיב, זריזה ותהיה חדשה יותר לתקציב.

לרכב מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, לכן לבדוק האם הוחלפה, כמו כן יש ריקול בנושא.

איביזה לדעתי בעלת יחדית הנעה מהירה יותר ונעימה יותר, המושבים תומכים יותר.

הגיר לא נחשב לשיא האמינות, כמו כן איני מכיר את מצב הפקקים בכביש במסלול הזה, אך הגיר הרובוטי פחות מומלץ במידה ויש פקקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 שעות, yulianx כתב:

בתקציב שלך אזור 2016, חפש ברמת אבזור דינמיק ולא אקטיב.

הייתי מוסיף גם את פיגו 208, נוחה איבזור לא רע ברמת אבזוק אקטיב, זריזה ותהיה חדשה יותר לתקציב.

לרכב מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, לכן לבדוק האם הוחלפה, כמו כן יש ריקול בנושא.

איביזה לדעתי בעלת יחדית הנעה מהירה יותר ונעימה יותר, המושבים תומכים יותר.

הגיר לא נחשב לשיא האמינות, כמו כן איני מכיר את מצב הפקקים בכביש במסלול הזה, אך הגיר הרובוטי פחות מומלץ במידה ויש פקקים.

לאיביזיה יש גיר רובוטי?

איזה שנה אוכל לקנות איביזיה ואיזה מודל?

יש לי כרגע מהחברת השכרה פגו 208 אחלה של אוטו נסיעה כיפית אבל וויזואלי חיצונית אני פחות אוהב אותו

פורסם

לאיביזה יש גיר רובוטי דו מצמדי.

לגבי איביזה תסתכל ביד 2 בהתאם לתקציב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 28 דקות, yulianx כתב:

לאיביזה יש גיר רובוטי דו מצמדי.

לגבי איביזה תסתכל ביד 2 בהתאם לתקציב.

מה זה אומר גיר רובוטי דו מצמדי? מבחינת נסיעה וכו

פורסם

נהיגה כמו בכל רכב אוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם לא אכפת לך שזה צרפתי אולי כדאי להסתכל על רנו קליאו אתה יכול לקנות שנת 2016 בתקציב הזה, לגבי האיביזה 1000 אחלה של מנוע נסיעה מאוד מהנה.

באופו אישי אגיד לך לבת זוג שלי יש מאזדה 2 דינמיק אחלה אוטו אבל הנסיעה משעממת בעיניי, הוא יתן לך את מה שאתה מחפש בלי הרפתקאות של תקלות.

איבזה אתה יכול לקנות דגם style בתקציב הזה שלפי דעתי נראת סבבה אבל לא מדהים, מה שכן הנסיעה מהנה מאוד עם הטורבו ואתה לא מרגיש שזה מנוע של 1000. המראה הפנימי מאוד דל בעיניי אז פחות מתלהב מהאיביזה. אבל הבעיה הכי גדולה עבורך זה הגיר הבעייתי שאם הוא ידפק תצטרך להשקיע שם כמה אלפי שקלים.

רנו קליאו דגם connection תתן לך גם מראה, גם כוח וגם איבזור פנימי אחלה.

אני העדפתי לא לקנות רנו בגלל שאתה תהיה יד 2 מינימום  והסחירות שלהן יחסית נמוכה.

(לי יש פולו ואני מרוצה בטירוף, לקחתי בחשבון את בעיה הגיר)

פורסם

לגבי הקליאו, פחות ממליץ. יש תלונות לגבי מח גיר ובעיה במנועים 1.2 טורבו. יש על זה תביעה יצוגית.

האיביזה אמנם עם מנוע 1.0 אך עם טורבו, כח זה הדבר אחרון שחסר לה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מאזדה 2 גם אחלה הצורה החדשה וגם למאזדה בכלל יש נסיעה כיפית.

מצד שני לאיביזה יש שוק ממש טוב והן סחירות

רנו קליאו נסעתי עליה ולא אהבתי את הנסיעה בכלל ההילוך הראשון והשני מושך ולא פותח מהר, לא התחברתי

פורסם
לפני 5 דקות, itay_d כתב:

מאזדה 2 גם אחלה הצורה החדשה וגם למאזדה בכלל יש נסיעה כיפית.

מצד שני לאיביזה יש שוק ממש טוב והן סחירות

רנו קליאו נסעתי עליה ולא אהבתי את הנסיעה בכלל ההילוך הראשון והשני מושך ולא פותח מהר, לא התחברתי

הסחירות של המאזדה מאוד גבוהה ויש לה שוק מזה לא הייתי חושש.

לפי דעתי תנסה לראות את 2 המכוניות ולעשות סיבוב ותראה מה אתה יותר אוהב.

מההיכרות שלי עם 2 הרכבים ( לבת זוג יש מאזדה ולאח שלה את האיביזה) המאזדה עם איבזור פנימי ברמה הרבה יותר גבוהה מהאיביזה אבל הנסיעה באיביזה הרבה יותר מהנה.

פורסם

לא רעיון טוב.

עדיף לקנות סופר מיני או קומפקטית צעירות.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...