Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, איילצבי כתב:

עדיף לסדר כי בהמשך יופיעו באקראי עוד הודעות שונות ומשונות .  חפש ברשת כיצד לסדר זאת בעצמך . לא סיפור גדול אם יש לך שתי ידיים ימניות . מכיון שבזמן פרוק לוח השעונים צריך לנתק את המצבר , וודא שיש לך את הקוד לרדיו .

לפני 30 דקות, איילצבי כתב:

עדיף לסדר כי בהמשך יופיעו באקראי עוד הודעות שונות ומשונות .  חפש ברשת כיצד לסדר זאת בעצמך . לא סיפור גדול אם יש לך שתי ידיים ימניות . מכיון שבזמן פרוק לוח השעונים צריך לנתק את המצבר , וודא שיש לך את הקוד לרדיו .

תודה רבה לך ולכול מי שפה על מתן העזרה.

לאחר שאיפסו במוסך את התקלות אמרו לי אם תצא תקלה תבוא מחר עד עכשיו ערכתי בדיקה ונסעתי איתו הרבה קילומטרים. ופתאום שום תקלה לא יצאה כיביתי הדלקתי 10 פעמים את הרכב שום דבר.  אם ייצאו התקלות שוב! נראה לי שאעשה את הללחמה הזאת. כי זה נראה הכי הגיוני, הגיר במצב מצויין גם מצב ידני וגם מצב אוטומט והמנוע קטלני.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, איילצבי כתב:

כל מה שתארת אופייני לתקלה של ההלחמות . יום ככה ושבוע אחרת .  כשהתקלה תחזור תדע את הפיתרון . 

על הבוקר חזרו התקלות שוב רק התנעתי את הרכב בבוקר איזה מעצבן זה 5-6 פעמים עד שהתניע הרכב פתאום הוא מראה לי את ה ESP כאילו רכב מחליק

Screenshot_20210211-111053.png

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

רשום בשירשור מה אפשר לעשות, יכול מאוד להיות שזה יסדר את כל התקלות. 

עשיתי הלחמה גרוע ביותר זה קשה להלחים

16130513147578370086111419362533.jpg

פורסם
לפני 19 שעות, rotemb כתב:

בס"ד
ממה שאני יודע, זו תקלה יחסית נפוצה(חיישנים בגיר)., החלפה שלו/הם תפתור את הבעיה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לפני 17 שעות, איילצבי כתב:

תקלה ידועה בשנים האלה . הבעייה בהלחמות במעגל המודפס שבלוח השעונים . חבל שתיכנס להוצאות מיותרות . 

אולי אתה מכיר מקום שמוכר לוח שעונים כי נראה לי ששרפתי את הלוח עם ההלחמה  ועכשיו אני גם לא יכול להניע את האוטו

פורסם
לפני 12 דקות, איילצבי כתב:

http://digitalcars.co.il/תיקון-לוחות-שעונים/

בדוק שוב את ההלחמות . אולי פספסת אחת . אם אינך רוצה להתעסק עם זה יש מלא באינטרנט .

אי אפשר לדייק אפילו עם הנוזל כמו וזלין ההלחמה עברה בהצלחה רק שבהצלחה עפו פסי נחושת דקים בצידו הימני של הלוח מחר אחפש לוח עם בקר הנעה ואמבולייזר כך אמרו לי בחלקי חילוף ואחר כך לקודד את המפתחות במחשבה שניה לא הייתי צריך לנגוע אבל בגלל שהסתקרנתי אכלתי אותה חזק אבל ככה לומדים אז אקח זאת כלקח. IMG_20210211_154851_7.thumb.jpg.a179f3a09b72c0bc3789145777c8f644.jpg

לפני 5 שעות, Buki כתב:

רשום בשירשור מה אפשר לעשות, יכול מאוד להיות שזה יסדר את כל התקלות. 

לפני 44 דקות, איילצבי כתב:

http://digitalcars.co.il/תיקון-לוחות-שעונים/

בדוק שוב את ההלחמות . אולי פספסת אחת . אם אינך רוצה להתעסק עם זה יש מלא באינטרנט .

היי אייל האם ניתן לנתק איזה פיוז. ולהתניע את הרכב ולנסוע איתו ללא לוח השעונים הזה???

פורסם

הנחתי שמי שהולך לבצע עצמאית כזה תיקון, יש לו יותר ידע בהלחמה. חבל שנגעת. 

לפני שאתה מתחיל להחליף לוח שעונים, אימובלייזר וכו', קח את הלוח למכון ספידומטרים. יכול מאוד להיות שאלקטרונאי מיומן יסדר את הנזקים שעשית ואתה תשיאר עם לוח שלך. אם הוא יכול לסדר, שלם לו כמה שהוא מבקש ותחסוך מעצמך החלפת רכיבים נוספים, קידודים וכו'. 

פורסם
לפני 21 דקות, Buki כתב:

לפני שאתה מתחיל להחליף לוח שעונים, אימובלייזר וכו', קח את הלוח למכון ספידומטרים. יכול מאוד להיות שאלקטרונאי מיומן יסדר את הנזקים שעשית ואתה תשיאר עם לוח שלך. אם הוא יכול לסדר, שלם לו כמה שהוא מבקש ותחסוך מעצמך החלפת רכיבים נוספים, קידודים וכו'. 

לפני שעתיים, איילצבי כתב:

לא שאני מכיר . כל הבקרות עוברות דרך המעגל המודפס .  לגבי שכר לימוד , כל עבודה מצריכה את כלי העבודה המתאימים לה . כל אחד עשה נזקים בהתחלת דרכו . כך לומדים בסוף .

רעיון טוב איש יקר מחכה למחר שלא יעצר  לי כל השבוע הבא

פורסם
בתאריך 10.2.2021 בשעה 22:17, Buki כתב:

איך התקלות שרואים בסורק קשורות לחיישנים בגיר? 

היי buki רציתי לדעת קניתי סט התנעה קומפלט הכל מחובר ועכשיו אין שום תקלות  אבל הרכב לא מניע מה יכלה להיות הבעיה? והאם ניתן לסדר אותה במיידי

פורסם (נערך)
בתאריך 9.2.2021 בשעה 15:26, optimi 1 כתב:

ולהרוס לי את הרכב שבסה''כ יצאה מודעה קטנה. אבל הגיר עובד לי מצויין גם מצב ידני

פורד פוקוס סדאן 2009 אוטומט

תוכן המודעה Transmission וגם Engine וגם Acceleration 

לאחר שריפת הלוח בהלחמה ביתית עדיף לקחת למכון ספידומטר  או מחוונים בכל עיר ולוקחים על זה בין 300-ל 350 בלחץ 

אני למדתי את הלקח להבא לא אגע והקשיב לשטויות חומרת הנזק נעמדת עליי על 1100₪ אם לא היה לי דיסק לחתוך את הכספת של המחשב הייתי מגיע ליותר.

עריכה אחרונה על ידי optimi 1
פורסם (נערך)
בתאריך 11.2.2021 בשעה 22:13, Buki כתב:

בסוף קניתי סט התנעה חדש אבל בגלל שאני לא רוצה שתי מפתחות, יש בסוויץ משדר עם אנטנה. את המפתח החדש שלו הדבקתי למשדר של הסוויץ' והרחקתי אותו מהסוויץ ועם המפתח של הסוויץ' הישן אני מתניע את הרכב. יום ראשון נשאר לי רק לקודד בין המפתחות. אבל מה שהכי חשוב זה שנפתרה הבעיה המשמעותית. עכשיו לא קופצת הודעה אחת אני לא סובל הודעות. וכמובן תודה שניסית לעזור לי.  

נ.ב הרחקתי את המפתח שמודבק לטבעת עם המשדר מהסוויץ' כדי שלא יהיה שיבוש תדרים והרכב לא יתניע ככה שזה מורחק הכל עובד פיקס

עריכה אחרונה על ידי optimi 1

• תוכן חדש...