Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

לפני מספר חודשים רכשתי סורנטו בנזין 2*4 שנת 2014 מיד ראשונה.

עשיתי בדיקה כמובן הרכב היה אחלה, נקי מעולה.

הרכב עשה 110 אלף קמ בלבד

לפני כשבוע נסעתי ופתאום הרכב נכבה, לקחתי למוסך מורשה קיה - לאחר יום התקשרו ואמרו לי שנקרע הטיימינג והלך מנוע, עלות תיקון - 25,000 שח.

הגעתי למוסך וביקשתי לראות את הטיימינג הקרוע- ומנהל העבודה אמר לי - לא צריך לראות, אני שומע.

מפה לשם, אפילו לא פתחו את המנוע לראות מה קרה. מוסך מורשה, כן?

אחרי קצת כעס שלי עליהם שחררו לי את הרכב והתביישו לבקש תשלום אפילו.

לקחתי את הרכב למוסכניק שלי, הוא פתח את המנוע וראה שאין בכלל בעייה בטיימינג, אבל הבוכנה של המנוע שבורה.

המוסכניק אמר שאין מצב שזה קורה, בוכנה לא סתם נשברת ב100 אלף קמ, אבל אין לו דרך לדעת למה זה קרה.

אני מוסיף כאן ואמור שהרכב לא עשה איזו שהיא נסיעה מטורפת/ שטח או משהו. נסיעות כביש בלבד.

השאלה היא - האם יש טעם לפנות לחברת קיה? 

אם כן, מה אני צריך לדרוש? איך זה הולך?

בררתי לגבי מנוע מיובא, העלות הזולה ביותר שמצאתי זה 9.5 אלף+מעמ. עבודה עוד כ- 2000 שח

אשמח לדעת מה הייתם עושים במקומי ואיך לפעול.

תודה רבה

פורסם (נערך)

מה נפח המנוע ?  אם אני זוכר נכון היה כאן את השרשור הזה בדיוק אותו דבר :

בשרשור הזה מוסבר גם בתחילתו מה הקשר:

אם הרכב טופל לאורך חייו במוסכי היבואן,יש מקום לבקש במכתב/מייל ליבואן רצון טוב והשתתפות משמעותית/מלאה בעלות התיקון .

אחריות על מנוע של קיה היתה ל 7 שנים משנתון מסויים (לפחות בפיקנטו) ללקוח הפרטי.

אם הרכב לא טופל אצל היבואן /נרכש מליסינג והאחריות פגה אחרי 3-4 שנים,כדאי לבחור באחד מיבואני מנועים איתי מוטורס/שלמה נאור מבית נקופה

יש להם מנועים +מוסכים צמודים שיבצעו את העבודה במלואה עם אחריות להכל כך,שאם חלילה יהיה כשל במנוע ה"חדש" אתה מכוסה לתקופת האחריות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...