Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הרכב המדובר זה פורד פוקוס דור 2.5, מנוע 2.0, שנת 2008, עם 114000 ק"מ

בגלל שרוב הנסיעות שלי (90% בערך) זה בעיר, אני מעוניין באחד הדברים הבאים: לבצע אינפוזיה או לעשות ניקוי קארבון קלינינג.

איפה עושים? מי עושה? מחירים? ומה עדיף?

אני מחיפה אבל נייד באיזור.

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם

יש בעיה באמת עם הרכב או שאתה הולך לפי תחושת בטן?

אם בא לך לנקות יחסית בזול ובשביל תחושה בראש אתה יכול לעשות italian tuneup.

בגדול זה לקחת את האוטו לנסיעה בכביש מהיר ולתת לו להתאמץ מאוד והלחצים בפנים כבר ינקו. ממליץ להוסיף תוסף דלק לנסיעה הזאת בשביל לשפר את האפקט.

אין טעם ללכת עם רכב תקין לדברים כאלו.

פורסם

נסיעה עם מאפיינים כאלו היא מקרה קלאסי,שעלול לגרום להצטברות של פיח ובוצה במערכת השמן.

בדיקה פשוטה ללא היותך אדם מקצועי- פתח כאשר הרכב קר את פקק מילוי השמן ותראה אם יש עליו שמן שרוף (זוהי הבוצה).

צלם את פקק מילוי השמן והעלה לכאן כדי שיהיו לנו נתונים להעריך מה כדאי לעשות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רכב תקין ללא בעיות או ירידה בביצועים או כל תחושה אחרת לא צריך טיפול מסויים.

במידה ויש בעיה מסויימת גם אם היא רק בתחושה שלך כמו ירידה בביצועים, ירידה בצריכת הדלק וכו', יש טעם לבדוק ולטפל.

לעניות דעתי.

פורסם

בנסיעה עירונית צריכת הדלק גבוהה בכל מקרה וזה לא מדד לרכב תקין או לא.

בנסיעה כזו כדאי להחליף שדמן ומסנן כל 10-12,000 ק"מ ולא למשוך עד 15000 ק"מ כי השמן מתחמצן ואז הבוצה חוגגת.

\לקח משני רכבים בעבר- אפלאוטז שגמראה עם החלפת מנוע יונדאי I30 שניצלה בדקה ה 90 מגורל דומה בתנאי נסיעה של 60-40 (40% עירוני והשאר בינעירוני)

פורסם

כמו שכתבו פה , אתה יכול לבצע נסיעה ארוכה במשך כשעה -שעה וחצי במהירות גבוהה ועם מנוע מאומץ וזה ינקה אותו. 

בגדול אם אתה מטפל בזמן אין לך מה לגעת. 

פורסם

הטיפולים מבוצעים פעם בשנה (כ7000 ק"מ) קבוע כולל שמנים איכותיים ולפי התקן, וגם פלאש למנוע לפני החלפת השמן.

מה שהתחיל להטריד אותי זה מאז הימים הקרים שהחלו, לוקח לרכב להניע כ4-5 שניות על מנוע קר. מנוע חם לעומת זאת מניע בחצי נגיעה.

זאת הסיבה שחשבתי לבצע איזה ניקוי כללי כזה.

מקס

פורסם
לפני 20 דקות, Shab00 כתב:

מתי לאחרונה החלפת מצבר?

הטעינה טובה במצבר זו לא הבעיה, אני חושש שזה המשאבת דלק...

היום אבדוק את הפלגים בכל מקרה כדי לשלול את הכל.

מקס

פורסם

בתקופה הזו נוסעים פחות ולנסיעה מרובה בתוך העיר (ריבוי התנעות) יש השפעה על המצבר והסטרטר.

דרך המסך לא ניתן לדעת בוודאות אבל,אם ההתנעה קשה-בדוק תאריך מצבר ואם חלפו שנתיים מאז שהוחלף אז כנראה הוא בסוף דרכו.

למה רק כנראה ? אצלי ברכב המצבר היה כמעט בן 3,כאשר החלה בעיית התנעה הייתי בטוח שהבעיה בו והחלפתי אותו על עיוור (הבחור בחנות המצברים הסתייג מעט ואמר שיש למצבר עוד קצת כח וכנראה לא משם הבעיה-עדיין התעקשתי) ובסוף העקשנות הובילה שלמחרת החלפת מצבר הרכב לא מתניע ומכאן ועד שיפוץ הסטרטר הדרך היתה קצרה.

• תוכן חדש...