Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לדעת אני בתהליך קנייה של רכב אל מול חברה, ואתמול התגלה שיש פגיעה בסף של הרכב,

מלבד זה הרכב במצב מצוין, אבל השאלה שלי האם יש ירידת ערך על פגיעה כזו ?

פורסם

מי גילה, אם מכון בדיקה אז מה רשום בסעיף השילדה ( משמעות גבוהה =לברוח כמובן).

אם לא לקחת את הרכב לבדיקה,בקש מהחברה שתוציא לך דוח סליקה ואז אולי תדע יותר (האולי הוא כיוון שיתכן שאם הרכב היה בליסינג/השכרה שם הרכבים לרוב לא מבוטחים במקיף רז לא תראה כלום עד שתקח את הרכב לבדיקה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב היה במכון בדיקה על פי הדוח של הבדיקה מדובר על משמעות נמוכה ובלי פגיעות בשלדה, אבל כדי לתקן יש צורך בניסור של הפח ועיקר הויכוח שלי איתם זה האם קיימת ירידת ערך.

פורסם

תלוי מה הפגיעה בפח סף הדלת, בפגיעה לא חזקה ורק בפח החיצוני, ניתן ליישרו

לא רע עם מכשיר מתיחה אצל פחח רכב מקצועי.

אם הפגיעה עמוקה יותר (זה פח כפול עם כיפופים) אז אכן קונים סף דלת וחותכים את החתיכה העקומה

ומוציאים אותה וחותכים מהסף החדש חתיכה מתאימה במיקום ומרתכים אותה, עם עבודת התאמה

וליטושים עדינה, החלקה וכו'. 

אל תתווכח איתם יותר מדי, אלא תגיד שמבחינתך יש ירידת ערך ותן להם הצעת מחיר לפי הנראה בעיניך.

תמונה של הפגיעה הייתה עוזרת לחוות דעה.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...