Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל אם להתחיל לשפר את האוקטביה 1.4 החדשה שלי

בעיקר את נושא האגזוז והסאונד מאוד חשובים לי

כמובן גם השיפור בביצועים 

חשוב לי לדעת 1. האם כדאי לעשות זאת בהיבט של ביטוח (האם זה מבטל)?

2. אם כן איך להתחיל אני לא מבין באגזוזים כמעט כלום

פורסם

תעבור על 3-4 עמודים אחרונים בפורום, אתה תמצא מספיק מידע כדי למקד את השאלות שלך קצת.
ב2 מילים:
ביטוח תופס אם הרכב חוקי לפי הרשיון, אם לא - חברת הביטוח יכולה לנסות להתנער, אבל זה כבר קייס לבית משפט.
כתבת רכב חדש - אחריות בכל מה שקשור למנוע עלולה להתפוגג ברגע שתהיה בעיה ובחברה יראו מערכת פליטה לא מקורית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקטביה 1.4 ליטר חדשה ?

איזה מודל האוטו כיוון שהאוקטביות האחרונות החל מיולי או אוגוסט 2018 קיבלו מנוע 1.5 ליטר 150 כ"ס.

אם מדובר ברכב שכבר לא במסגרת האחריות אז האפשרויות שלך רבות בחל מתוכנה ועד קיטים של מערכות יניקה ופליטה ועוד ועוד ועוד...

אם מודובר ברכב שעדיין באחריות אז אני ממליץ לוותר על מנת שלא תזכה להתנערות מהאחריות של החברה גם שמידה והתקלה אינה קשורה כלל לנקודה שבה נגעת, לא שווה את הסיכון.

• תוכן חדש...