Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עשה רפידות מלפנים לפני איזה שבועיים. היום שמתי לב לנקישה מוזרה בעת לחיצה על דוושת הבלם. הנקישה מגיעה מלפנים, והיא מתרחשת בתחילת הלחיצה על הדוושה, ממש ברגע שהבלמים מתחילים לפעול. זו נקישה קצרה שנשמעת היטב במהירות נמוכה, ממש כאילו מישהו דפק פעם אחת על דלת. יש לציין שעוצמת הבלימה או כל דבר אחר שקשור לבלם לא נפגע בשום צורה.

אז... דעת המומחים - מה זה, למה זה, והאם עלי לרוץ למוסך (ובלי שטויות של "זה בלמים, אל תתעסק ורוץ למוסך" - אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את זה, לפני שאני הולך למוסך)

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נקישה יכולה להיות כמה דרגות.

מה שיכול להיות זה הריליי של האור ברקס.

אתה מרגיש נקישה גם בדוושה? או רק שומע אותה? כי אם רק שומע, יש סיכוי טוב שזה הריליי.

פורסם
נקישה יכולה להיות כמה דרגות.

מה שיכול להיות זה הריליי של האור ברקס.

אתה מרגיש נקישה גם בדוושה? או רק שומע אותה? כי אם רק שומע, יש סיכוי טוב שזה הריליי.

אני לא מרגיש נקישה בדוושה, אני רק שומע. מה זה אומר שזה הריליי של האור ברקס? שהוא הפסיק לעבוד? או שהוא נכנס לפעולה? כיצד מטפלים?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקי לדעתי הקאליפר לא הורכב כראוי..הסוגרים שלו באם מתחת לפלטה של הרפידה יש שם חריץ.

היה לי את זה כשפירקתי את הקאליפר בעצמי כדי לבצע ניקוי צביעה והחלפת רפידות.

אם אני לא טועה זה מן דפיקה קלה כזאת מתכתית משהו...לפחות זה מה שעולה לי בראש.

אדי.

פורסם

לא תאמין מה שברגים שלא סגורים היטב מסוגלים לעשות.

ולכן, אני מהמר על ברגים שלא סגורים טוב.לפעמים המוסכניקים משתמשים בפטיש אוויר גמור,והוא לא סוגר ברגים כמו שצריך.

תבדוק את הבורג המרכזי של הנאבה. אמור להיות לו סוגר ביטחון,צריך להוציא את הסוגר,לסגור את הברגים (אחד מכל צד)חזק עם מוט ברזל ארוך,ואז לשים את הסוגר.

מה שבטוח,העבודה לא בוצעה עד הסוף,ויש לך אחריות.

פורסם

במחשבה שנייה אכן נשמע כאילו לא סגרו הרמטית את הבורג, ועם הזמן שנסעת עד היום (שבועיים) זה הספיק להשתחרר טיפה. תוריד את הגלגל ותבדוק את ההברגה.

פורסם

על דוושת הבלם יש מיקרוסוויץ' שמדליק את האור ברקס.

תבצע עמידה במקום ותלחץ בעדינות על הדוושה ואתה תשמע את הסוויץ' מדליק את האור... מין תיקתוק קליל...

פורסם

כדאי לבדוק שהכל הורכב כראוי והרפידות יושבות היטב במקום - פשוט לעשות בדיקה חוזרת שהכל סגור ומחוזק. אין כאן שום קשר למתג חשמלי או כל דבר אחר.

הנקישה הזו יכולה לנבוע מסוג מסויים של רפידות (קשור למידה הכללית של הרפידה), "פחיות" שלא יושבות טוב וגורמות לרעידה קלה ועוד כהנה וכהנה דברים שברמה העקרונית הם "קוסמטיים" בלבד. בשביל השקט הנפשי מאחר ומדובר בבלמים - כדאי לעשות בדיקה חוזרת לוודא שהכל סגור היטב.

אגב, אין שום קשר לברגים של הנאבה, ברכב שלך אין צורך בפירוק נאבה בשביל החלפת ברקסים ולכן לא נגעו בה בזמן הח' הברקסים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...