Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקחתתי את הסוזוקי SX4 GLX 2008 שלי היום למוסך בעקבות רעשים בעת עליה על פסי האטה וכו'

בבדיקה המכונאי אמר לי שתושבות הבולמים גמורים וצריך להחליף אותם, והוא מאוד ממליץ גם על החלפת משולשים.

הוא אמר שזה יכול לעלות לי כ-1,500 ש"ח סך הכל.

זה נשמע לי קצת מוגזם - גם לדעתכם?

ציפיתי לכ-1,000 או משהו בסביבה - אבל 1,500?

זה רק תושבות הבולמים ולא הבולמים עצמם!

החלקים וודאי עולים כ-500 ש"ח (גג) - אז 1,000 ש"ח על שעה וחצי של עבודה?

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

איך הגעת למסקנה שהחלקים עולים רק 500 שקל והעובודה שעה וחצי?

אם כבר אז ההפך, החלקים עולים 1000 שקל (ובטח חלקים חליפיים באיכות לא ידועה אז 1000 שקל זה טיפה מוגזם אם זה אכן כך).

כנראה שלא קיבלת פירוט מסודר של החלפים והמחיר אז קשה לתת לך תשובה מדוייקת, רק לנחש פחות או יותר.

פורסם

ככל הנראה החלפים לא איכותיים והם מתוצרת ירודה. זאת האמת.
בדרך כלל מומולץ להחליף גם בולמים וגם תושבות בולמים מהסיבה הפשוטה שעיקר ההוצאה היא על העבודה ולא על החלקים עצמם.
עלות חלפים מקוריים של בולמים+תושבות בולמים צריכה להיות באיזור ה-1000+-, ולגבי משולשים, המשולש המקורי עדיף על כל זבל חליפי אחר, והיה עדיף להחליף את התפוח משולש ואת התותב משולש, אבל במוסך מתעצלים לעשות את זה ומעדיפים להחליף משולש קומפלט, ככה הרווח שלהם גדול יותר. 

פורסם

היי,

ארצה לעדכן: נראה שהעבודה שהם עשו פשוט לא עזרה במיוחד (או בכלל).

אני מתכנן לחזור אליהם מחר...

כיוון שהם לקחו את הרכב לסיבוב, בדקו והמליצו על עבודה וביצעו אותה - האם זה לגיטימי לדרוש שהם יתקנו את הליקוי מבלי שאוסיף כסף?

אני מפחד שהם יגידו שצריך להוסיף X, Y וכו' וכו'... אבל הנקודה שלי היא שהם בדקו את האוטו בעצמם והחליטו על טיפול והטיפול שהם בחרו לא עזר... אז אני מאמין שראוי שהם יתקנו עד הסוף ומקסימום אוסיף עלות חלפים נוספים אם יש צורך (העלות שזה עולה להם), אבל מה דעתכם?

• תוכן חדש...