Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בג'סטי מערכת הקירור עובדת סה"כ מצויין ,

שנוסעים עם מזגן והוונטות תמיד עובדות המד לא מראה יותר מ 1/5 -1/4 .

שנוסעים בלי מזגן הוא מגיע ל כמעט חצי , שם הוונטה נדלקת והוא מקרר אותו בחזרה ל - 1/4 .

שמתי לב לדבר מוזר .

שאם המדחום נמצא על כמעט רבע והוונטות עובדות ( ביום חם ) ואני מכבה את הרכב ( נגיד והגעתי לחנייה ) , הוונטה מפסיקה לעבוד ( בגלל כיבוי המנוע ) ואז ... המים רותחים ( אתה פשוט שומע שהם רותחים ) ומתחילים לצאת עודפים מהמיכל עודפים .

זה קורה רק אם לא נותנים לו לקרר את עצמו ( מכבים את המנוע ) .

מה אפשר לעשות כדי שהמצב הזה לא יקרה בכלל ? , האם להחליף את ה Termo Switch לכזה שידליק את המאוורים לפני זה ? , הטרמוסטט ברכב חדש , שמתי לפני שבוע והוא עובד תקין .

כבר לאחר כ - 4 דקות לאחר ההנעה שני צינורות המים חמים .

אני רוצה להדגיש שזה קורה רק אם מכבים את המנוע ולא נותנים לו זמן לקרר את עצמו , אבל לדעתי זה לא מצב נורמלי , כי נכון לעכשיו אני צריך לחכות איזה דקה ולראות שהחום יורד ורק אז לכבות את עצמו .

אשמח לעצה .

פורסם

בכל רכב לאחר כבוי המנוע חום המיים יעלה כי אין סירקולצית מיים לקרור המנוע וחום המנוע מחמם את המיים. ברוב הרכבים במקרה כזה, למרות שמנוע הרכב כבוי, מאורר הרדיאטור יתחיל לפעול עד להורדת חום מי הקרור. יתכן ואצלך במכונית פעולת מאורר הרדיאטור מופסקת ע"י מתג ההצתה בכבוי מנוע.

איני מכיר את הג'סטי ואת מערכותיה אך אולי ניתן לבצע שפעולת מאורר הרדיאטור לא תעבור דרך מתג ההצתה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בכל רכב לאחר כבוי המנוע חום המיים יעלה כי אין סירקולצית מיים לקרור המנוע וחום המנוע מחמם את המיים. ברוב הרכבים במקרה כזה, למרות שמנוע הרכב כבוי, מאורר הרדיאטור יתחיל לפעול עד להורדת חום מי הקרור. יתכן ואצלך במכונית פעולת מאורר הרדיאטור מופסקת ע"י מתג ההצתה בכבוי מנוע.

איני מכיר את הג'סטי ואת מערכותיה אך אולי ניתן לבצע שפעולת מאורר הרדיאטור לא תעבור דרך מתג ההצתה.

בברכה - רפי לין :-)

זה גם מה שאני חשבתי לעשות .

לדעתי כל חשמלאי יכול לעשות את זה שלא ילך דרך ה - SWITCH.

פורסם

אתה יכול לעשות את זה בעצמך.

פשוט תשים חיישן (טרמוסטט) שייבדוק את הטמפ' של המנוע כל הזמן כלומר גם כשהסוויטצ' במצב כבוי הוא יקבל מתח ואז תחבר אליו וונטה שתקבל ממנו מתח אם הטמפ' של המנוע גבוהה ממה שאתה רוצה ואז אחרי שתכבה את המנוע הוונטה תמשיך לעבוד עד לקירור מלא של המנוע.

יש מערכות כאלה בכל מיני רכבים אז אתה יכול לקחת את זה מהם או לבנות את זה בעצמך או בעזרת חשמלאי.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
זה גם מה שאני חשבתי לעשות .

לדעתי כל חשמלאי יכול לעשות את זה שלא ילך דרך ה - SWITCH.

גם אתה יכול לעשות זאת.

אממה. צפה לתחלופה גבוהה של מצברים מאחר ויקח למאווררים זמן רב לקרר את המנוע.

האמת שבמשך תקופה ארוכה זה מה שהיה לי ברכב- אבל אני מדבר על תקופת החורף בה הסביבה קרה יותר. חשבתי אולי לשים משאבת מים חשמלית שתמשיך את סירקולצית המים גם כשהמנוע כבוי- עדיין לא פסלתי רעיון זה.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...