Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ /חוות דעת volvo v40 t4 1.6t

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוולבו עם מנוע וגיר פורד לא מומלצות לרכישה ומועדות לפורענות.

ה V40 הוא רכב מצויין ומומלץ עם מנועי T3/T4/T5 מתוצרת וולבו בשילוב עם גיר פלנטרי (החל מאמצע 2015)

מנועי T4/T5 הם בנפח 2.0 ליטר עם 190 ו245 כ"ס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני 7 דקות, אייל כתב:

הוולבו עם מנוע וגיר פורד לא מומלצות לרכישה ומועדות לפורענות.

ה V40 הוא רכב מצויין ומומלץ עם מנועי T3/T4/T5 מתוצרת וולבו בשילוב עם גיר פלנטרי (החל מאמצע 2015)

מנועי T4/T5 הם בנפח 2.0 ליטר עם 190 ו245 כ"ס.

כן רק שמ2015 גם המחיר קופץ משמעותית. 

האם ישנו רכב מומלץ שנותן אותם ביצועים בטווח המחירים של עד 50 אלף שאתה מכיר? 

ובמה הכוונה מועד לפורענות? 

מוסיף שהדגם ספציפית שאני מעוניין בו הוא הr - design  שעפ המוכר שהוא החליף לו את המנוע וגיר למנוע וגיר volvo. 

פורסם

זו הסיבה שהמחיר קופץ משמעותית ....

וכמובן זו הסיבה שהמוכר החליף מנוע וגיר  . לא הייתי קונה רכב כזה.

רכב שנותן ביצועים דומים עד 50K זו שאלה כללית מדי.   יש קטגוריות רבות, שנתונים רבים.

מה שכן, זיהית נכון שה V40 נותן תמורה מעולה למחיר, אולי תצליח להשיג באיזור ה60K את ה S60 עם מנוע T4 או אפילו T5, תלוי באיזו רמת גימור. 

ב S60 כבר באמצע 2014 נכנסו המנוע והגיר המומלצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני שעה, אייל כתב:

זו הסיבה שהמחיר קופץ משמעותית ....

וכמובן זו הסיבה שהמוכר החליף מנוע וגיר  . לא הייתי קונה רכב כזה.

רכב שנותן ביצועים דומים עד 50K זו שאלה כללית מדי.   יש קטגוריות רבות, שנתונים רבים.

מה שכן, זיהית נכון שה V40 נותן תמורה מעולה למחיר, אולי תצליח להשיג באיזור ה60K את ה S60 עם מנוע T4 או אפילו T5, תלוי באיזו רמת גימור. 

ב S60 כבר באמצע 2014 נכנסו המנוע והגיר המומלצים.

אז מהניסיון שלך עם הרכב, שווה להוסיף תקציב ולקחת את הt4\5 מ2015 ומעלה? כרגע זה אחד הרכבים שתפסו לי את העין מאוד 

אני בגדול מחפש רכב לנסיעות משולבות שיהיה מהנה לנסיעה, שיהיה ספורטיבי ולא משהו קטן( כרגע על מאזדה 6 ) אבל מוכן לרדת למשהו בגודל של הv-40 

פורסם
לפני 9 שעות, Therabrab כתב:

האם ישנו רכב מומלץ שנותן אותם ביצועים בטווח המחירים של עד 50 אלף שאתה מכיר? 

ובמה הכוונה מועד לפורענות? 

מוסיף שהדגם ספציפית שאני מעוניין בו הוא הr - design  שעפ המוכר שהוא החליף לו את המנוע וגיר למנוע וגיר volvo. 

זו אולי הצעה קצת מפתיעה אבל פוקוס מ-2016-17 (בטח אחרי צ'יפ / תוכנה) תיתן ביצועים דומים במרכב די דומה בסה"כ, רק פחות יוקרתית (גם בחומרים ובאיכות ההרכבה, לא רק בסמל).

גם המנוע שלה לא מושלם, אבל לפחות הגיר פלנטרי ולא עושה צרות.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...