Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה עם אינפיניטי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאישתי אינפיניטי Q30 שנת 2017, היא מרוצה עד הגג מהרכב. רציתי לרכוש לה אינפיניטי חדשה אך מסתבר שבאולם התצוגה יש רק דגמי Q30/QX30 וגם שם המלאי מצומצם ואין מי יודע מה מבחר. לאחרונה שמעתי שמועות שעקב סיום השיווק על אינפיניטי באירופה, יכול להיות שהשיווק בארץ גם יופסק.

מישהו שמע על כך משהו? קצת חבל לי, אני עם אינפיניטי משנת 2012 ומאד מרוצה מהרכבים

פורסם

השמועות כנראה לא נכונות כי היבואן מביא לא מעט דגמים בתקינה אמריקאית. אצל רבים מהיבואנים יש מלאי מצומצם כי ההווה והעתיד הקרוב די שבריריים וקשה לדעת מה יהיה.

תכל'ס המבחר של היבואן כולל Q30, QX30 ו-QX60.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ייצור ה-Q30 וה-QX30 הופסק באמצע 2019 (פס הייצור היה באנגליה) כחלק מההחלטה להפסיק את הפעילות באירופה (כנראה בשל חוסר רצון לעשות שינויים לטובת עמידה בתקנים של זיהום האיוור הנדרשים ע"י האיחוד האירופי.)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התנהלות המותג בישראל באמת קצת מוזרה, אינפיניטי QX50 משתתף בצילומים לתכנית בערוץ 12 ומצולם משלל זוויות מחמיאות, אבל באתר היבואן אין לו זכר ולא ברור מתי ואם יחל השיווק.

פורסם
לפני 10 שעות, Mike808 כתב:

התנהלות המותג בישראל באמת קצת מוזרה, אינפיניטי QX50 משתתף בצילומים לתכנית בערוץ 12 ומצולם משלל זוויות מחמיאות, אבל באתר היבואן אין לו זכר ולא ברור מתי ואם יחל השיווק.

במילה אחת - קרסו...

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 8.11.2020 בשעה 12:42, Mike808 כתב:

אני כבר הפסקתי לספור כמה יחידות בודדות של רנו/ניסאן הגיעו לארץ דרך קרסו בשנים האחרונות ולא שווקו בכלל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה מילא, קורה אצל עוד יבואנים.

אבל לבנות לדגם קמפיין עם הופעה בתכנית לייף סטייל ובכלל לא להציע את הדגם למכירה זה כבר ממש אומנות.

פורסם

השרשור הזה מאוד הזכיר לי שתמיד כשאני שומע אנשים שמשמיעים את דעתם כיצד הממשלה וצה"ל היו צריכים לפעול בכל מיני מקרים אני מגחך לעצמי שאנשים מהשורה שלא רואים אפילו 5% מהתמונה הכללית מביעים את דעתם כאילו מינימום הם שר הביטחון או הרמטכל. 

כנ"ל פה, אני מניח שיש ליבואן 1001 שיקולים שבהם יש עלויות, בדיקת רווחיות, הקצאות, זמינות חלפים ועוד. 

אני בטוח ב100% שמטה החברה (בכל חברה) מעוניין למקסם את רווחי הארגון אז קצת מצחיק שמי שלא מכיר חצי שיקול מותח ביקורת על יבואן כזה או אחר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...