Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים הלכתי לראות רכב בחיפה. המכון בדיקה המליץ לי להתרחק מהרכב. מדובר ביונדאי i10 2013 עם 64קמ

מחיר  23k

אני מעלה את תוצאות הבדיקה אשמח אם תחוו את דעתכם עליה...

והאם שווה לעשות עליה משא או מתן או שמדובר בנבלה מתה....

20201022_144551.jpg

עריכה אחרונה על ידי יפני
פורסם

המכון אמר לי שביד שניה זה היה במגרש מפוקפק...

דווקא המוכרת הייתה נראית אמינה... אבל לך תדע האוטו מטופל במורשה כולל תיעוד מוזר?

פורסם

היא הבעלים ברכב אין לי שמץ מאיפה הוא ידע....

אני מפחד שזה כסת"ח וסתם אכלתי אותה ב500 שח וגם יום עבודה ונסיעה לחיפה בחינם..

באסה...

פורסם
לפני 17 דקות, Audi-T כתב:

איך המכון יודע מי היו הבעלים?

לא מי היו הבעלים אלא מי היה המגרש שמכר, ואת זה אפשר לדעת לפי המסגרות של לויחות הרישוי למשל. הקילומטראז נראה נמוך מדי לשנתון, ואם הרכב כבר היה במגרש מפוקפק אז יכול להיות שמד המרחק לא אותנטי.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תוצאות הבדיקה לא מתאימות לרכב עם קילומטראז' כזה נמוך. 

תעבור על היסטוריית הטיפולים כדי לדעת אם יש רצף בנתוני הקילומטראז'. 

מניסיון שלי, לבוחנים אסור לתת דיעה לגבי העסקה - רק על מצב הרכב. 

מוזר שהבוחן המליץ להתרחק. עוד יותר מוזר שהוא יודע מי המגרש שממנו קנתה המוכרת את הרכב. 

הייתי הולך איתה למוסך יונדאי ומבקש פלט של היסטוריית טיפולים. וגם הערכת עלות תיקונים. 

וכן, הרכב מוזנח, אבל לא משהו קיצוני שאומר לברוח. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני דווקא כן הייתי מייחס חשיבות מסויימת לדברי הבוחן. לפעמים מה שהם אומרים בע"פ יותר חשוב מכל מיני כסת"חים קבועים שנרשמים.

יש מצב שזה רכב שכבר ביקר אצלו אולי...?

ניתן להרוס גם רכב בק"מ נמוך.

אם להתייחס לדו"ח לגבי התאמה שלו לשנתון וק"מ (בהנחה שאמיתי וגם זה לא כ"כ בטוח ) - מדובר ברכב מוזנח.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...