Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית עשן בפיג'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה , 

הרכב לא עבר טסט (פיג'ו 207 ) בגלל זיהום אוויר.

הרכב פולט עשן , הוספתי גם תוסף דלק וגם תוסף לשמן MOA, והאמת אחרי זה התחיל להוציא הרבה עשן , עשיתי נסיעה יחסית ארוכה במהירות גבוה, הם הרבה לחיצות חזקות על הגז.

המצב השתפר אבל בכל זאת לא עבר בדיקת עשן בפעם השניה.

המדד החריג זה פליטת CO ודווקא הלמבדה יצאה תקינה.

אני מבין שזה יכול להיות מכמה סיבות ולכן מחפש מישהו אמין ומבין באזור חיפה שיכול לפתור את הבעיה.

פורסם

איזה שנה הרכב?
הוא מעשן רק כשהמנוע קר או גם אחר כך?
בגדול, אני מציע לך ללכת למכונאי אשר יש לו מכשיר למדידת 4 גזים , זה יכול לתת תשובה על הרכב זיהום ולפי נתונים אלו אפשר להתביית על הבעיה

פורסם
לפני שעתיים, Trhtkf כתב:

איזה שנה הרכב?
הוא מעשן רק כשהמנוע קר או גם אחר כך?
בגדול, אני מציע לך ללכת למכונאי אשר יש לו מכשיר למדידת 4 גזים , זה יכול לתת תשובה על הרכב זיהום ולפי נתונים אלו אפשר להתביית על הבעיה

פיג'ו 207 מודל 2008 יש לו 94000 , נוסע רוב הזמן נסיעות קצרות בתוך חיפה. מכשיר מדידת הגזים נמצא בכל מוסך , יש לך המלצה? ראיתי המלצות על מוסך מירון בחיפה...

לפני שעה, איציק נ. כתב:

נפח מנוע, שנת ייצור, קילומטרים...

(עוד כמה פעמים נשאל את אותן השאלות :-P ...)

סליחה לא מכיר את הנוהל חחח. מנוע 1600 אטמוספרי שנת 2008 , עשה 94000, אוכל קצת שמן , ושותה דלק נראה לי כי כל הזמן נוסע בעליות של חיפה , מחוץ לעיר צריכה סבירה.

פורסם

התקלה השכיחה ביותר שגורמת לבעיה הזו, בדגם הזה עם המנוע הזה, היא גומיות שסתומים.

גש למוסך מתמחה לקבלת איבחון מדוייק והצעת מחיר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 14.10.2020 בשעה 09:31, YAACOUB כתב:

העשן בצבע לבן ומעשן בלחיצה על הגז

חווית איבוד מים (נוזל קירור?)

האם הרכב בנוסף מפייח?

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021