Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי הולך לקיצוניות של 'לא להשתמש', אבל בהחלט שווה לרענן גם את הרזרבי פעם בכמה שנים.

לשמחתך היה לך רזרבי ולא ערכת ניפוח. מצ"ב לינק לפוסט שהעליתי לפני שבוע לאתר שלי.  

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי שני הג'אנטים במחסן. מעדיף תמיד לקחת איתי את המיני. הבדל גדול בנפח.
היצרן נתן לי רק ספריי תיקון באוטו.
הגיעה דרך אגב משאבת אויר שיומי .

פורסם (נערך)

השתמשתי בביגלה כמה פעמים ללא בעיות מיוחדות.

והיו מקרים שלאנשים התפוצץ הספייר בגודל מלא או שהיה מפונצ'ר.

לא לכל רכב נכנס רזרבי בגודל מלא.

רוב האנשים לא שמים את אחד המשומשים במקום הספייר.

אולי המסקנה היחידה מהשרשור הזה זה שאם יש לך ספייר - תבדוק מה קורה איתו מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • אהבתי 1
פורסם

צמיג בן 13 גם שיהיה מכוסה ובצל מתייבש וגם אותו צריך לרענן מדי פעם.

הבאסה בהם שזה לא כמו גלגל ספייר בגודל רגיל שאותו מקסימום מחליפים בהחלפת צמיגים על ידי אחד הצמיגים הישנים שנראה הכי טוב.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמוס, לדעתי קצת חטאת למטרה.

כמעט כל הרכבים שמגיעים עם גלגלי מגנזיום מגיעים עם גלגל ספייר שונה (גם אם הוא בגודל מלא), וככה יוצא שהספייר לא מקבל רענון בכל מקרה.

אולי צריך להסיק שלא כדאי להשתמש בגלגל ספייר ישן.

עם זאת, לפני חמש שנים (ב 2015) נסעתי כמה ימים עם גלגל ספייר משנת 1996. הוא דווקא נראה כמו חדש למרות 19 שנותיו.

יכול להיות שהבייגלה יותר רגיש מגלגל בגודל מלא בגלל לחץ האוויר הגבוה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הספייר בגודל שונה, אם הוא גלגל רגיל הצמיג שלו כנראה יעלה פחות מצמיג לחישוק סגסוגת (כי זה בטח מידה קטנה יותר) ובטח פחות מהדונאט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין מה לייצר בהלה, בטח לא צרך למהר ולהחליף ואין על מקרה פרטי להעיד על הכלל.

זה עדיין הפתרון הכי טוב היום לגלגל חלופי. 

פורסם

אחד הדברים הראשונים שעשיתי לאחר שרכשתי את הרכב שלי, זה לזרוק את הגלגל המצחיק הקטן הזה (לבוידעם. נראה לי שזה היה עוד הצמיג המקורי לרכב משנות ייצור לפני ה-2000...צמיג בן 12 שנים לפחות), להשיג ג'אנט משומש בגודל מלא (נכנס בתא המטען, אבל סט הכלים המקורי של הרכב כבר איבד אז את מקומו המקורי שהיה בתוך הגלגל הקטן בתא המטען) להחליף את הצמיגים הסיניים (לשמור אחד לרזרבי) ובא לציון גואל. 

alfa 156 2.5.

פורסם

פעם היה לי בוס עצלן נסעתי עם פיקנטו וגלגל כזה חודש. חדרה תל אביב כל יום על 100 קמ''ש. וגם היה חורף. אם הוא תקין אז הוא עושה את העבודה. אצלך הוא היה מת מלכתחילה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

היום יצאתי לאורר תרכב  למלות אוויר בדקתי גם תספיר לא מתנפח טוב נוסע לפנצריה ומה מגלים 

הצמיג מפוצץ לו היו לי דברים כאלה מ 94 יש לי רכבים תבדקו תצמיגים שלכם 

הצמיג בן 8  סוזוקי אלטו 12

IMG_20201018_123920286.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אתה צודק אני יד רישונה ופעם בכמה זמן בודק אותו בטסט בחודש מאי השנה ניפחתי אוויר  

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...