Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזגן יחסית חדש של פיילוט (AUX). ושמכוונים את הטמפרטורה הוא מתעלם מזה.

שהוא היה חדש הוא קצת זייף, אבל בערך במעלה ,אז רוב הזמן השתמשתי בifeel, אז השלט שולט על הטמפרטורה.

אתמול לא נלחץ לי הכפתור של הifeel אז הוא הגיע ל-21 (לפי מד חום שיש לי בחדר) מעלות שכיוונתי ל-25.

יש דרך לפתור את הבעיה בזול ללא טכנאי, למשל להחליף חישן טמפרטורה או משהו? או שזה בנוי על הלוח?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בדקת שהסוללות בשלט לא גמורות/חלשות מידיי בשביל לשדר למזגן?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני לא בטוח שקיימת בעיה ואני אנסה להסביר. כאשר אתה מכוון את הטמפ' במזגן ל-25 מעלות צלזיוס כאשר הטמפ' ההתחלתית היא 32 מעלות האוויר היוצא מפתחי האוויר עשוי לנוע בין 17-20 מעלות צלזיוס בקרבת המזגן ואפילו 12-15 מעלות ממש בקרבת פתחי האיוורור.

נסה להפעיל את המזגן על מהירות מפוח גבוהה ולאחר נניח 30 דקות למדוד את הטמפ' בחדר במקומות שונים.

חיישן הטמפ' או רגש הטמפ' מסוג NTC נמצא בדרך כלל קרוב לפתחים של האוויר החוזר (בחלק העליון של המזגן) והוא מחובר בעזרת כבל ללוח הראשי.

בדרך כלל ההתנגדות של החיישן במזגנים מסוג ON-OFF היא 5 קילואוהם או 10 קילואוהם.

צירפתי לך תמונה להמחשה.

unnamed.jpg

• מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

יש לי מד טמפרטורה בערך 4-4.5 מטר מהמזגן לידו מונח השלט מכוון לכיוון המזגן (כדי שיצליח לשלוח פקודות).

שאני מפעיל את המזגן ומפעיל "ifeel' המד יורד מסביבה של 29 לבערך 25 ונשאר פלוס מינוס 24-25.5.

שאני מפעיל את המזגן רגיל המד יורד ואפילו מגיע ל-21 מעלות. (שזה 4 מטר מהמזגן).

ראיתי את החיישן הזה שפותחים את היחידה הפנימית.

האם פשוט לקנות אחד ולנסות להחליף ולראות שזה עובד, או בעצם למדוד התנגדות עם רב מודד ואם זה לא בין 5-10 קילואום להחליף?

עריכה אחרונה על ידי car_me

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

לדעתי מה שראית זה את החיישן הצמוד לסוללה הפנימית (מאדה) וזה לא החיישן הזה. תעלה צילום של מה שראית.

כתבתי שבדרך כלל זו התנגדות של החיישנים במזגנים השונים אבל לא בהכרח. אם אתה רוצה להחליפו גש לדובין עם החיישן וקנה אחד החדש לפי דגם המזגן.

אתה יכול למדוד את התנגדות החיישן אבל צריך לנתק אותו מהמעגל ולמדוד את ההתנגדות שלו בטמפ' של 25 מעלות צלזיוס !.

חשוב בזמן הבדיקה לא לגעת בחיישן עצמו.

* לא הייתי ממהר להחליף חיישנים מכיוון שרוב המזגנים יודעים להציג קוד תקלה במידה והחיישן תקול.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אני צריך לבדוק את זה, עדיין לא פירקתי ובדקתי.

כמו שהבנת זה לא דחוף, כי יש מעקף.

אני אפרסם אחרי הניסיונות

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...