Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, רציתי לקבל המלצה לחנות מזרונים, אין לי בעיה להגיע לרוב הארץ, מלבד הצפון הרחוק(קריית שמונה) והדרום הרחוק(אילת).

תודה רבה חברים.

נ.ב אם יש לכם המלצה למזרון זוגי 160X200, אשמח גם כן לשמוע, תודה רבה.

פורסם (נערך)

אני רכשתי את המזרון הנוכחי שלי מכאן:

http://dr-mizronim.co.il

עושה רושם חנות בסדר.  (קבלתי עליה המלצה מהוריי, היה להם ניסיון טוב איתה). 

תבדוק את דגם טורנדו ללא קפיצים של פולירון יעלה לך כ-2700 ש"ח.

אני באופן אישי מרוצה.  

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
לפני 2 שעות, ירחמיאל כתב:

מתעלק: איך המיזרונים של איקאה? למישהו יש ניסיון איתם?

כן,

לאחר שנים רבות של שימוש ב TEMPUR של הולנדיה, הקורונה פתחה בפניי עולם אחר.
איך זה קרה ? בימים הראשונים לאחר שנחשפתי לחולה מאומת (אישתי :-P ) ישנתי כמה ימים על ספה איכותית בממ"ד - וקמתי לא מזיע.

נפל לי האסימון שהמזרן הויסקו-חארטה או לא יודע מה שיש ב TEMPUR, פשוט מטגן אותי - למרות שאני ישן כל השנה עם מזגן (אני סובל מחום בלי קשר למזרן, אז עם המזרן הזה המצב היה יותר קשה).
לאחר כמה התייעצויות הבנתי שאין מנוס מלחזור למזרן קפיצים שיהיה אוורירי וטוב. התייעצתי עם כמה וכמה אנשים שיש להם או היה להם מזרן של איקאה, והיו מאוד מרוצים. גם אחי (הביולוגי :-P ) התנסה איתם רבות (וגם לו יש TEMPUR) והוא בעצמו הצהיר חד משמעית שהמזרן הבא שלו יהיה מזרן קפיצים מאיקאה (היה לו ניסיון רב עם המזרנים שלהם בעבר).

אז לאחר ההחלמה והיציאה מהבידוד, שמתי פעמיי לאיקאה רשל"צ ורכשתי מזרן קפיצים 160X200 בדרגת קשיחות גבוהה (HOVAG ב 1695 ש"ח) עם מגן מזרן איכותי (225 ש"ח) ובא לציון גואל.
המזרן מגיע מגולגל בתוך וואקום ואתה יכול להכניס אותו לאוטו עם קיפול מושב אחורי, ללא בעיה.
בבית אתה פותח אותו והוא חוזר לצורתו המקורית מקסימום 72 שעות לאחר הפתיחה.
מזרון מעולה, אנחנו מאוד מרוצים.

אגב, אם פתחת ולא הייתי מרוצה - תוך 14 יום (חוזר ומדגיש, אפילו פתוח) אתה רשאי להחזיר אותו לסניף ולקבל את הכסף חזרה.
האחריות על המזרן היא ל 15 שנה אבל הם ממליצים להחליף מזרן בטווח של לא יותר מ 7-8 שנים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

התחדשתי בקינג סייז לפני חודש באלוף המזרונים.

עד עכשיו סבבה, מעמיסים לך על הרכב ואם לא פתחת אפשר להחזיר אחרי שבועיים נראה לי.

נורא גמישים במחיר.

עריכה: נראה לי שזה הדגם https://mizranim-deal.co.il/מוצר/דגם-רומא-ויסקו-מבית-king-royal/

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אצל איקאה חייב ללכת ולנסות את המזרנים, ולהתרחק מהמזרנים הזולים שלהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה עם איקאה(לדעתי) שהם גונבים לך בארץ את הכסף בלי להתבייש! למה? מזרון ה-HOVAG 160x200 עולה בעולם בין 500-1000 ש״ח. 1000 זה בבריטניה שהרבה יותר יקרה... לתמחר את אותו המזרון בארץ ב-1700 ש״ח זה פשוט לצחוק על הצרכן הישראלי...

פורסם (נערך)

לפני שנתיים הייתי צריך לקנות מזרן+בסיס. התחלתי לעשות תחקיר משלי, ומהר מאוד מצאתי את עצמי מבולבל מכל הסוגים ומה טוב לי ומה לא טוב לי. אחת הבעיות הייתה להסיק מסקנות לגבי יצרן מזרונים זה או אחר, כשאתה מנסה אותם בהפרש של שבוע...

חבר מהעבודה שלח אותי לחנות בת"א שיש בה שלל סוגי מזרנים ואיש מאוד לבבי שיעשה לי סדר בבלאגן.

אכן כך קרה: הגעתי למקום, האיש היה מאוד סבלני וסידר לי את הבלאגן בראש, ניסיתי כמה מזרנים שונים, המחירים היו בסדר גמור, ובכללי חוויית הקנייה הייתה מאוד מוצלחת, והכי חשוב- המזרן מתאים ונוח עבורי.

המקום נקרא מוניטין 122, תל אביב. ממליץ מאוד!

עריכה אחרונה על ידי method
פורסם
לפני 1 שעה, m3x7r3m3 כתב:

אצל איקאה חייב ללכת ולנסות את המזרנים, ולהתרחק מהמזרנים הזולים שלהם

הזולים הם ספוג בד"כ, זה לא רלוונטי למקרה הזה.

משיחה שהיתה לי עם היועצים בחנות - במזרנים היקרים יותר  (HOVAG ו- HYLLESTAD) מדובר בדיוק באותה מערכת קפיצי כיס מבודדים. ההבדל בינהם: מספר שכבות הנוחות מעל מקפיצים (ל HYLLESTAD יש 3 שכבות ול-HOVAG יש 2 שכבות).
אני נמנעתי מ HYLLESTAD כי: [א]  לא רוצה יותר מידי שכבות "נוחות" מעל הקפיצים, כי זה מה שגורם לי להתבשל בלילה. [ב] הוא לא הרגיש לי הרבה יותר מה-HOVAG (שמגיע בדרגות של קשה או חצי קשה) אבל יש הבדל.
המחירים שלהם מאוד נוחים יחסית למזרנים ממותגים (ל 160X200 ה HOVAG עולה 1695 ש"ח וה HYLLESTAD עולה 2295 ש"ח).
*** לציין שלפעמים יש מבצעים והם חותכים את המחירים שלהם ב 200-300 שח.

במזרני קפיצי הזולים שלהם (HAMARVIK ו- HAFSLO) - מדובר בפטנט הכי וותיק והכי פשוט שיש (קפיצים פשוטים שמחוברים אחד לשני עם תייל, ללא בידוד בינהם), ואין מה לחפש במזרנים כאלה.

המזרן הכי ליגה שלהם הוא HOKKASEN, זה מזרן עם 2 שכבות\מפלסים של קפיצים והוא באמת חבל על הזמן (2845 שח ל 160X200 - לא נורא בכלל).
מציע להתנתק מהשם "איקאה" ופשוט ללכת, לראות ולהרגיש.
חשוב לציין שחלק מהאנשים נוטים לשבת על המזרן וככה לגבש איזושהי דיעה אם הוא נוח להם או לא. ברור שזה שגוי - ואם כבר הולכים לתצוגה להרגיש את המזרן, פשוט לא להתייבש ולשכב עליו. אם לא הנחת\פרשת את כל משקל הגוף שלך על המזרן כמו שתיכננו ובנו אותו, אתה תקבל רושם מוטעה אם רק תשב עליו ותרכז את כל המשקל שלך בנקודה אחת על המזרן. בכל מקרה - יש לך 14 יום לשכב על המזרן בבית ואם לא מתאים לך, אתה לוקח את המזרן (בעצמך) חזרה לסניף והם מזכים אותך על כל הסכום.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא קניתי מאיקאה לאורך השנים 3 מזרנים (יחידים) לחדר אורחים.

בהתחלה שניים (הכי זולים שהיו אז דווקא) שהיו קפיצים, לאחר תלונה של אחד המתארחים שהפך למתארח קבוע החלפתי אותו ל-MALFORS (שהוא ספוג) והוא דווקא היה מרוצה 🤷‍♂️

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

הסניף שלהם נמצא במתחם לב הארץ שאמנם גובל בראש העין (בבית העלמין מצד אחד ובשכונת נצבא סיטי מצד אחר) אבל שייך לכפר קאסם

מי שחונה שם בכחול לבן יש לשים לב טוב

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל המשפחה החליטה להתחדש במזרן,
יש חנות עם מבחר רחב באיזור המרכז?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא להתבייש לשכב על המזרון בחנות, לפחות 10 דקות, ולהחליף לצידי הגוף.

מזרני ויסקו מחממים ,ומי שרגיש יזהר..

• תוכן חדש...