Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

דירה שכורה, מזגן קיר של אמקור ישן מאד.
לאחרונה כאשר מדליקים את המזגן - לוקח למדחס משהו כמו 5 דקות עד שהוא נכנס לפעולה.

חשבתי שאולי תרמוסטט - אבל אחרי הפעם הראשונה שהמדחס נדלק הוא ממשיך לעבוד רגיל - נכבה ונדלק לפי הטמפ' המכוונת, ונראה שהתרמוסטט תקין.

ממה שקראתי פה בפורום גם יש קבל של המדחס - אבל שללי גם את זה כי המדחס נדלק בלי בעיה בזמן העבודה - רק ההפעלה הראשונה שלו כאשר מדליקים את המזגן לוקחת כמה דק.

ניסיתי לכבות את המזגן בזמן שהמדחס עובד, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב - וגם אז המדחס נדלק רק אחרי מכ הדק.

למישהו יש רעיון מה התקלה???

פורסם

אתה מדליק אותו בעזרת שלט או בעזרת חיבור/ניתוק מהחשמל?

אני זורק כיוון חשיבה (לא בטוח שזה מה שקורה אצלך)

אצלי כאשר מזגן נדלק בעזרת שעון שבת, לוקח בדרך כלל כמה דקות עד שהמדחס נכנס לפעולה

אולי הגנה מקפיצות חשמל

לעומת זאת שאני מדליק בעזרת שלט, הוא נכנס לפעולה אחרי כמה שניות

.

פורסם

האם קיים שקע מזגן ייעודי כמו שהיה פעם עם טיימר להגנה על המזגן ?

תעלה בבקשה צילום של המזגן+השקע.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש שקע ייעודי, אבל לא עם טיימר...

המזגן נדלק מיד עם ההפעלה על פעולת איוורור בלבד, והמדחס מצטרף אחרי כמה דקות...
ייתכן שיש רכיב השהייה למדחס בתוך המזגן?

מצורפת תמונה

20200830_155542.jpg

פורסם

הסיבות לתופעה שציינת הם:

* חיישן טמפ' של אוויר חוזר או החיישן של המאדה מזייף. בהרבה מקרים כאשר חיישן הטמפ' של האוויר החוזר לא תקין קיימת השהייה של כ-3  דקות עד שהמדחס נכנס לעבודה.

* חוסר גז.

* שסתום 4 דרכים (משאבת חום) המותקן ביחידה החיצונית.

** אם יש לך רב מודד את יכול למדוד את התנגדות החיישן בטמפ' של 25 מעלות צלזיוס ולהשוות לחיישן תקין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...