Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעורב בתאונה בה נגרם לרכבי נזק של לפחות כ10 א"ש ולצד השני נזק של כ50 א"ש.

לדעתי האשמה בנהג השני, אבל זה משהו שאפשר להתווכח עליו. 

לנהג השני אין ביטוח ולכן הוא ביקש ממני להודות באשמה, להפעיל את הביטוח והוא ישלם לי את כל העלויות שיגרמו לי כתוצאה מהפעלת הביטוח - השתתפות עצמית, ועליית הפרמיה.

בהנחה שלא אכפת לי לעזור לו בכך - אשמח לשמוע האם יש משהו נוסף שאני עלול להפסיד מהמהלך. או זווית הסתכלות אחרת שלא חשבתי עליה שיכולה לסבך אותי.

תודה רבה

פורסם

1. לספר לביטוח את נסיבות המקרה ולומר להם שלדעתך אתה אשם זה דבר אחד. לסלף את נסיבות האירוע כדי שיקבעו שאתה אשם בוודאות, אם יעלו על זה כנראה ישללו את תגמולי הביטוח.

2. הפעלת הביטוח תגרור תשלום השתתפות עצמית, ועלייה בפרמיית הביטוח בשנים הבאות.

3. תביעה נוספת בשלוש השנים הבאות עלולה לגרור קושי בביטוח הרכב.

פורסם

זאת הונאת ביטוח ולא הייתי מתעסק עם זה.
אתה יכול לציין בדוח אירוע את עובדות המקרה ולציין שאינך יודע מי אשם ולתת להם להחליט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

בוא נבדוק את השלכות האירוע

אתה מחוייב להפעיל את הביטוח שלך עבור נזקיך כי לצד השני אין ביטוח.  האם גם ביטוח צד ג' אין לו? כי אם יש לו ביטוח צד ג' אתה קוצה שביטוח שלו ישלם על נזקיך.

וכבר נגרם לך נזק של השתתפות עצמית עליית תשלום פרמיה ונקודה שחורה ברזומה שלך מול חברות הביטוח.

מעביר לביטוח שלי את פרטי התאונה ונותן להם להחליט מי אשם.

לא מתעסק עם לקחת על עצמי את האשם בתאונה.

עריכה אחרונה על ידי ישה
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשום אופן לא לשקר לחברת הביטוח.

מעבר לעובדה שמדובר במעשה לא הגון, בעלויות כאלה (60 אלף ש"ח) יש סיכוי לא מבוטל שחברת הביטוח תפעיל חוקרים ואם יתפסו אותך משקר אתה עלול להסתבך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בתאריך 24.8.2020 בשעה 23:21, Nemesis כתב:

1. לספר לביטוח את נסיבות המקרה ולומר להם שלדעתך אתה אשם זה דבר אחד. לסלף את נסיבות האירוע כדי שיקבעו שאתה אשם בוודאות, אם יעלו על זה כנראה ישללו את תגמולי הביטוח.

2. הפעלת הביטוח תגרור תשלום השתתפות עצמית, ועלייה בפרמיית הביטוח בשנים הבאות.

3. תביעה נוספת בשלוש השנים הבאות עלולה לגרור קושי בביטוח הרכב.

בנוסף הונאת ביטוח זאת עבירה פלילית שחברת הביטוח תגיש תלונה במשטרה ואז יפתח לפותח האשכול גם רישום פלילי

• תוכן חדש...