Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית הנעה מאזדה 3 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2005 אקטיב ללא קודן(בוטל כי חשבתי שהוא הבעיה) כעבור חודש שוב מנסה להניע, שומע רק את הסטרטר אבל משום מה אין הצתה. בכל המקרים הרכב חזר להניע כעבור חצי שעה, אין לי מושג למה. מצבר חדש בין פחות משנה. 

אודה לעזרתכם

פורסם

כן הקודן נותק, אני כמעט בטוח שזו בעיית מגעים / חשמל אבל מאוד אשמח לשמוע עוד חוות דעת 

פורסם

במקרה של מנוע לא מניע ישנן כמה תרחישים

אתחיל מההגיוני ביותר למופרך ביותר.

1. סטרטר- לא רלוונטי כי ציינת שהוא מסתובב

2. דלק- לא מגיע דלק או מספיק דלק כדי שהמנוע יניע.

סובב את המפתח חצי סוויטצ כדי לשמוע את המשאבת דלק בפעולה, (נשמע כמו זמזום קלוש שיגיע מהבאגז' לכמה שניות.)

ניתן גם לפרק מרסס ולראות אם יוצא דלק.

3. הצתה- במידה והרכב דיזל לא רלוונטי (רכב דיזל מתודלק בסולר ורכב בנזין מתודלק ב95)

קיימת בעיה במערת ההצתה, ז"א הפלאגים לא פועלים. אם אתה בעל חוש טכני הייתי מפרק פלאג מחבר אותו לקויל ומנסה להניע, כדי לראות את הניצוץ 

4. אוויר- תתפלא לשמוע אבל ראיתי כבר בעבר מנועים שלא הניעו בגלל פילטר חסום.

יכולים להיות משקעים במצערת אבל זה לא הגיוני שזה ברמה של לא להניע.

5. קומפרסיה- הכי לא סביר בעליל שהמנוע איבד קומפרסיה אבל זו אופציה קיימת.

אין דרך לבדוק חוץ מלפרק פלאגים ולחבר מכשיר ייחודי.

6. טיימינג- שוב לא הגיוני שהרכב איבד טיימינג פתאום סתם ככהאבל זו גם אופציה.

מצרף סרטון נהדר באנגלית שמקווה שהוא יעזור (אין כמו מראה עיניים)

כמה דגשים קטנים:

כדי לבדוק ניצוץ בשיטה העממית, נתק את הפלאג חבר לחוט הנח את ההברגה על מתכת במנוע (הארכה) ובנאדם שני שינסה להניע עם רגל לחוצה על הגז (כמו בסרטון)

במידה ושמעת בעצתי האחריות המלאה הינה עלייך.

בשורות טובות,

אמיר.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...