Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה יש סולר זול ברמת-גן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

רכשתי את הרכב דיזיל הראשון לי אבל כשהגעתי לתחנת דלק בצומת עלית רמת גן, המחיר של הסולר ( 6.09ש"ח ) היה הרבה יותר גבוה מבנזין 95 ( 5.44 ש"ח).

איפה אפשר לרכוש סולר בזול?

נ.ב. איך זה עובד, המחיר הוא מה שרשום על השלטים או שיש תחנות עם מבצעים?

עריכה אחרונה על ידי אסף3008
פורסם

'דור' בשונצינו. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש בתל השומר.  סדש. עכשיו זה

5.40 אשראי.

ו5.08 מזומן.

הכניסה לבית חולים היא 15 דקות חינם. התחנה ממש בהתחלה.

פורסם

הכניסה היא בחינם אבל היציאה היא בתשלום 😉

בתה"ש אפשר להיות עד חצי שעה מבלי לשלם ביציאה בתנאי שיוצאים מאותו שער. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, אסף3008 כתב:

היי,

רכשתי את הרכב דיזיל הראשון לי אבל כשהגעתי לתחנת דלק בצומת עלית רמת גן, המחיר של הסולר ( 6.09ש"ח ) היה הרבה יותר גבוה מבנזין 95 ( 5.44 ש"ח).

איפה אפשר לרכוש סולר בזול?

נ.ב. איך זה עובד, המחיר הוא מה שרשום על השלטים או שיש תחנות עם מבצעים?

מזל טוב. בסולר, היות שהמחיר לא מפוקח, אתה לא מתדלק בתחנות מזדמנות וקיקיוניות אלא משתדל לתדלק ב"תחנות בית" קבועות עם מחיר טוב. תחנות כאלה יהיו בדרך כלל באזורים עם הרבה תנועה שיש בהם מספר תחנות דלק בסמיכות. כשיש לך טווח של 800-1000 ק"מ למיכל זה לא קשה.

יש דיווחי מחירי דלק בוויז, אבל לא תמיד מחוברים למציאות.

מישהו כתב פה פעם על כרטיס תדלוק שהוא עשה ונותן לו הנחות קבועות ברשת מסויימת, אנסה לשלוף את השרשור.

דבר שני, אני מתדלק בתחנות של הרשתות הגדולות בלבד, פז, דור אלון, טן. נמנע מלתדלק בתחנות שמתחרזות עם גדש, חפוז, ליזול וכדומה. רמז: תביטו ברשימת התחנות שנפלו בביקורת איכות דלק חודשית.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

תמשיך עוד קצת לפתח תקווה.
בזבוטינבקי יש תחנות עם מחיר מוזל למזומן - סונול מיקה, 100 מ' הלאה פס "געש" ועוד 100מ' תחנת דור בילינסון. תחרות ביניהם מורידה את המחיר עבורך. זול יותר מבנזין.
גם בסגולה למיטב זכרוני אבל מזמן לא בדקתי.

Sent using Tapatalk

פורסם

ואם אתה מגיע לתל אביב אז תחנת TEN על הטיילת (חניון גן לונדון) זולה מאד - תדלקתי שם השבוע היה 5.30 אם אני לא טועה

• תוכן חדש...