Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עלה לי רעיון לנסות ו"להתאמן" על רכיבים דומים לרכבים שיש ברשותי על רכבים שהם במצב של פירוק, כדי שאוכל ללמוד קצת מה ואיך עושים, ממה מורכב המנוע ועוד... השאלה היא אם מישהו מכיר איפה יש רכבים מהסוג לעיל במצב של פירוק (אונו או רנו אקספרס - עדיפות גבוהה לאונו) וכמה צריך לעלות לי רכב כזה?

אין צורך אפילו ברכב שלם אלא אפילו במשהו הרוס וגמור, או אולי רק המנוע או שאר חלקים?

אשמח לשמוע רעיונות מחברי הפורום אם זה רעיון טוב או סתם שטויות... ?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

למה שטויות?

אם היה לי את המרחב לעבוד בו (חצר פרטית) גם הייתי חושב ברצינות על פרויקט שכזה!

כמה צריך לעלות? במצב נסיעה או לא? פיאט אונו במצב נסיעה מסוף שנות ה80 תעלה בסביבות ה2000 שקל (לפעמים זה משתלם, חוסך גרר ואפשר לראות איך החלקים ממש פועלים\לנסוע בה אם יש את השטח המתאים).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חשבתי על מצב נסיעה אבל זה יותר מדי יקר בשבילי...

אולי משהו ממש במעפן במצב נסיעה בסביבות ה-500 ש"ח, או משהו לא במצב נסיעה (לאחר תאונה וכדומה) בסכום כזה ואף פחות...

עדיף משהו שלא ממש נוסע כדי לא לדאוג לרישוי וכדומה... (אין לי ממש מקום לנסוע בלי רישוי)

...Carpe Diem

פורסם

אם איני טועה אז אתה מירושלים ושם ראיתי אתמול אונו במצב מפורק ברח' יד חרוצים 16 תלפיות.

פנה שם למוסך החבר, טל' 02-6713356 ובקש את משה או שירלי וברר איתם אם המכונית שלהם וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, ברוך תהיה!

כמו תמיד אתה מציל את היום..

אני ידבר איתם ומקימום ישים על הרכב פתק אם לא...

דרך אגב - מפורק אומר שהיא כבר לא במצב נסיעה? זה נראה כמו תאונה או סתם שיבה טובה?

...Carpe Diem

• תוכן חדש...