Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוח גיר רנו קליאו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

חוששני שהצטרפתי למועדון נפגעי מוח גיר ברנו קליאו שלי 2014.

נסעתי מאשדוד לאילת וכשהגעתי לאילת הגיר התחיל לזייף והופיעה הודעה check auto gearbox. 

מאז אני לא מצליח לעבור את ה50 קמ"ש הגיר לא עולה ולפעמים אני משלב D והרכב נוסע רוורס בכלל. 

הבאתי את הגרר שיחזיר את האוטו לאשדוד. 

ע"פ ניסיון עבר של חברים כאן אני מניח שזה המוח גיר שמת וצריך להחליף אותו. 

מישהו יכול לספר לי על איך פתר את התקלה? להמליץ על מוסך רלוונטי שלא ישחוט אותי במחיר? 

פורסם

אני חייב לציין שמניסיוןן אישי מוסך מנור בפ"ת שהיה מצוין בעבר הדרדר מקצועית בשנים האחרונות (כנראה) בגלל שינוי הנהלה ובעלים.

אני גם בספק רב אם היבואן ישתתף בתיקון של רכב שנמצא שש שנים על הכביש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, colauti 9 כתב:

קרא בשרשור הארוך הזה את ההודעה לגבי מוסך מורשה- מנור.

קראתי והחכמתי. 

שאלה של אחד כמוני שלא מבין:

היום הרכב בקילומטראז' 115k קניתי אותו כאשר היה 80k מבחור נחמד באופן פרטי. 

אני יד 2 הבחור הנחמד היה יד 1 וקנה את האוטו מקרסו בזמנו. 

האם אני יכול לבקש מקרסו השתתפות בעלות התיקון והאם יש לי זכות לכך? 

פורסם

אם המחשב גיר החזיק שש שנים ו- 115K - גיל מופלג.

לא קשור איזה יד הרכב. האם טופל כל השנים במורשי יבואן? אם כן תנסה לבקש השתתפות (בתנאי שאתה לוקח את האוטו למורשה יבואן כמובן). גם אם ייתנו 20% - זה משהו.

תשווה עם ההצעה של עמית שירותי רכב בב"ש (לא מורשה יבואן אבל מתמחה ברכבי רנו). יכול להיות שההצעה שלו עדיין תהיה יותר אטרקטיבית.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...