Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

קח את הקבלה וסע למכון ותבקש להחזיר. יש לך 14 יום. 

אם ירצו מאה שח בהתאם לזכותם, אתה תמיד יכול להחנות מחוץ למכון עם שלט: כאן מוכרים מטף במחיר הכי יקר בשוק. 

אוהד

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

זו עסקה פרונטלית, כך שביטולה תלוי בתנאי הביטול האמורים להיות מוצגים במקום על שלט לפי תקן מסויים.

ולפני שאתה הולך להחזיר את המטפה קנה אחר כדי שלא יוכלו לטעון שאין לך מטפה ברכב. אם לא תוכל להזדכות על המטפה שים אותו בבית ותוסיף לבטיחותו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אחלה שכר לימוד לבן שלך, ב2020 להבין כמה עולה משהו נפוץ לוקח בדיוק דקה כמו שניקו כתב.
להבא - עדיף לנסוע ברכב תקין ועם רשיון בתוקף ובכלל לא להיכנס לסאגה מול המדינה, אתה תמיד תפסיד.
כל הסיפור מזכיר את הביטוי: "אם תשתין על המדינה היא תרטב, אם היא תשתין עלייך חזרה אתה תטבע".

עריכה אחרונה על ידי shellcase
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עברתי הרבה פעמים טסטים עם טנדרונים. 

קיום המטף תמיד נבדק. כל רכב בישראל שהוא לא פרטי, אופנוע או טרקטור חייב שיהיה בו מטף. 

יותר מזה, על המטף יש למעלה מחוון עם איזור אדום וירוק. אם המחוון לא באיזור הירוק, זו סיבה לפסלה בטסט. צריך לקנות מטף אחר או למלא מחדש את הישן. 

פורסם
לפני 6 שעות, yyaakkoovv כתב:

אחרי שחזר הביתה ושמעתי את הסיפור בדקתנו ברשת. מטף כמו זה שנמכר לו, 2 ק"ג, אפשר למצוא ב-95 ש"ח. מטף קטן שבהחלט עונה על הדרישות מחירו 39 ש"ח. הוא שילם 220 ש"ח!

מטפה קטן שעלותו 39 ₪ אינו תקני מאחר הנו מסוג 'קצף'.

ברכב חייב להיות מטפה מסוג אבקה.

אגב, אם אני מנחש נכון, אזי הרכב של בנך חייב במטפה של 1 ק"ג.

נכון, יש ברשת מטפה בעלות 95 ₪, אך ניתן למצוא גם חנויות רשת שמוכרות את אותו מוצר גם ב-150 ₪.

תפסיק להגזים ולזרוק אחוזים גבוהים, זה לא גורם לך להראות צודק יותר(רק יותר צעקן).

אז אם נשווה את המחיר של המכון(220) לזה הגבוה היותר(150), נמצא כי ההפרש הנו של 50%(אשר מוצדק מבחינתך).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 5 שעות, yyaakkoovv כתב:

השאלה היא איזה עסקים ואיזה תרבות ואיזה יחסים אנחנו רוצים לעודד כאן, ואיך אפשר לעשות את זה.

תרבות של אנשים שלוקחים אחריות על המעשים שלהם, ולא מבקשים שיאכילו אותם בכפית על כל דבר. יותר יוזמה, פחות entitlement.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

אם הוא מופיע ברישיון כסוג רכב N1 מסחרי עד 3500 קילו  - חייב מטף. אם הוא מופיע כסוג רכב M1 פרטי - לא חייב.

יש טנדרונים שרשומים כרכב פרטי ואז הם M1. 

יש לי יונדאי טרגט, מופיע כM1 ובאותו מכון הפתיעו אותי בטסט האחרון שאני צריך מטפה למרות ששנה קודם באותו מכון עברתי טסט ללא המטפה.

בכל אופן קניתי במקום אחר.

פורסם

תראה, אני נגד העלאת מחירים כזו ביחס למחיר הרווח בשוק, אף על פי שזה חוקי.

אבל יש משפט יפה שאומר 'קשוט עצמך ולאחר מכן קשוט אחרים'

פירוש - לפני שאתה בא בטענות למישהו, אולי כדאי גם לעשות בדק בית. במקום הזה שעמדת בו, אני חושב שיש מקום גם להעמיד את בנך במקום על כך שהוא נוסע ברכב ללא רשיון בתוקף, זו עבירה חמורה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 30 דקות, 123770 כתב:

יש לי יונדאי טרגט, מופיע כM1 ובאותו מכון הפתיעו אותי בטסט האחרון שאני צריך מטפה למרות ששנה קודם באותו מכון עברתי טסט ללא המטפה.

בכל אופן קניתי במקום אחר.

370(א.) לא יירשם רכב מנועי למעט רכב מסוג M1, L, T  בסיווג
משנה (1) (א) (רכב פרטי), ולא יחודש רישיונו, אלא אם כן -
(1) יימצאו ברכב מטפים בכמות ומסוג כמפורט בפרט 
26 בחלק ג' לתוספת השנייה;
(2)המטפים כאמור בפסקה (1) יימצאו בתוך הרכב 
במקום הנראה לעין אשר הגישה אליו נוחה, ואופן 
הוצאת המטף מהרכב והפעלתו יהיו מהירים ונוחים.

מישהו יודע מה זה סיווג משנה (1) (א) (רכב פרטי)? רכב M1 יכול להיות בעל סיווג אחר? אם כן אז נראה שהוא כן צריך מטף.

פורסם

זהו, יש שם התסייגות לגבי סיווג משנה פרטי. 

לא יודע בדיוק מה זה אומר, אולי מישהו יכול להבהיר.

פורסם

שזה מצחיק, כי גם רכבים פרטיים הם עם מרכב אחוד (כמעט כולם).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...