Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום התקנתי קומפוננט JBL ומגבר לשברולט סוניק Rs

לאחר שהפעלנו את הכל ובאתי לנסוע אז שמתי לב כשאני מכניס לרוורס אז הצליל העברה לרוורס התחבר לרמקולים וזה מאוד חזק.

כנל גם לגבי איתות ומשולש.

מישהו יודע איך מנמיכים את זה ?

בדקתי במערכת ולא מופיע שם משהו לגבי זה.

גם כשהמערכת על מיוט זה עובד וחזק..

אשמח לפתרון 

עריכה אחרונה על ידי liron962
פורסם

הצליל של הוינקר מגיע מהרמקולים, בקרוז הקודמת שלי הייתה אפשרות להנמיך את הצליל היה hi/low. גם כששמתי קומפוננט שמעו את זה יותר חזק בגלל הטוויטר.

הצליל יוצא רק מהצד של הנהג, איך חיברת את המגבר?

פורסם (נערך)

הצליל יוצא מצד ימין זה הרכב אני חושב ברמקול הימיני לא 

זה לא אני חיברתי הייתי אצל מישהו.

הרעש גם שאני מכניס רוורס וגם חיישן רוורס 

עריכה אחרונה על ידי liron962
פורסם

בכל מקרה, הצליל אמור לצאת מהדלת של הנהג בלבד, תשחק אם הבאלאנס ותראה אם הכיון שמע משתנה בהתאם למה שאתה מזיז ימין-שמאל..

בלי קשר, אם אי אפשר להנמיך את זה בהגדרות, אז אין מה לעשות יותר מדי, רק לחבר את המגבר לערוצים של הדלתות האחוריות וכך לא יהיה לך צליל בכלל.

• תוכן חדש...