Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אבקש להיות עם ראש פתוח בעת כתיבת הייעוץ זה יעזור לי מאוד, בכל אופן הייתי היום באחת מהרשתות הגדולות של השכרה / ומכירת רכבי לסינג.
הגעתי עם תקציב של 50,000 ש"ח. 
הוצעה בפניי סוזוקי בלאנו 2017, דגם סטנדרטי, 73,000 ק"מ, לפי בדיקת קומפיטסט (?) תיקוני מרכב משמעות נמוכה של טמבון אחורי כולל מילויים, שאר הבדיקה תקינה.
כמובן התחייבות בבדיקה אם אחליט לקחת את הרכב לבדוק בעצמי עבור מנוע, גיר שלדה וטיפול בכל התקלות שיצוצו אם יצוצו. 
לאחר התמקחות לא קצרה בה מ-53,000 ש"ח ירדו איתי ל-51,500 ש"ח + אחריות לשנתיים אחריות + טסט מרגע הקנייה.
הקצ'? מדובר ברכב שהחברה הייתה משכירה. השאלה שלי עד כמה זו עסקה גרועה, לא יודע עד כמה לקחת את זה ברצינות אבל נאמר לי שמדובר בסוג השכרה ארוכה, זאת אומרת שככל הנראה לא היו באמת הרבה ידיים על הרכב.
בנוסף אחרי שיצאתי משם קיבלתי טלפון עם עוד "הטבה" שברגע שאני מזמין את הרכב לסוכנות, הם במקום לוקחים אותו למוסך מורשה של סוזוקי לבדיקה מקיפה וטיפול בכל מה שיצוץ... אם יצוץ.

מה דעתכם?

פורסם

אין כזה דבר ככל הנראה לא היו הרבה נהגים,

היו גם היו (כנראה),

אבל לגופו של עניין כמה מחירון לוי יצחק אחרי הפחתת השכרה ושקלול קלומטרג'?

פורסם (נערך)

בתאריך 20.6.2020 בשעה 13:28, vladclar כתב:

סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, טויוטה יאריס, הונדה ג'אז יענו למה שרשמת.
עדיפות לרכב שמור יותר ומטופל.

בתאריך 20.6.2020 בשעה 13:35, colauti 9 כתב:

משפחתיות יכולות להיכנס טויוטה קורולה/סיוויק 2012.

אם מחפשים סופר מיני- מאזדה 2 תהיה בחירה טובה אעפ"י שהצורה החדשה האחרונה לא בתקציב.

בתאריך 20.6.2020 בשעה 13:28, vladclar כתב:

סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, טויוטה יאריס, הונדה ג'אז יענו למה שרשמת.
עדיפות לרכב שמור יותר ומטופל.

בתאריך 20.6.2020 בשעה 13:35, colauti 9 כתב:

משפחתיות יכולות להיכנס טויוטה קורולה/סיוויק 2012.

אם מחפשים סופר מיני- מאזדה 2 תהיה בחירה טובה אעפ"י שהצורה החדשה האחרונה לא בתקציב.

טוב זה מה שסימנתי הרכב היה רק בבעלותם, והוצע לי הפרימיום שלהם אחריות לשנתיים 

image.png.18e5a6d551d3aac032f286c24cd3374c.png
וזה מה שיצא

image.png

image.png

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
פורסם (נערך)

אל תסתמך על הבדיקה של החברת השכרה ותיקח לבדיקה משלך במכון אחר.

הבטחות ל"השכרה ארוכת טווח" הן יפות מאוד - אבל לא שוות כלום, מבחינתך זה רכב שכל יום עבר נהג אחר(האם זה נורא מבחינתך?).

הרכב גם נסע לא מעט ביחס למודל שלו(מה הנסועה המתוכנן שלך? אם גבוהה אולי זה לא רעיון טוב לקנות רכב שהתחיל עם נסועה גבוהה) , מה זה ה"אוויס פרימיום" שמעלה את ערך הרכב ככה?.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 7 דקות, noknok כתב:

אל תסתמך על הבדיקה של החברת השכרה ותיקח לבדיקה משלך במכון אחר.

הבטחות ל"השכרה ארוכת טווח" הן יפות מאוד - אבל לא שוות כלום, מבחינתך זה רכב שכל יום עבר נהג אחר(האם זה נורא מבחינתך?).

הרכב גם נסע לא מעט ביחס למודל שלו(מה הנסועה המתוכנן שלך? אם גבוהה אולי זה לא רעיון טוב לקנות רכב שהתחיל עם נסועה גבוהה) , מה זה ה"אוויס פרימיום" שמעלה את ערך הרכב ככה?.

היי תודה על המענה,
בגדול אני מעריך שלא אסע יותר מ-10,000 ק"מ בוודאות בשנה, בעיקר נסיעות בתוך העיר ובסופשים קצת לצאת מהעיר.
האוויס פרימיום זה בדיוק האחריות שהוצעה לי על ידם למשל שנתיים / 20,000 ק"מ.
אציין שהם אמרו שאלך לבדוק את הרכב איפה שאבחר (שבאמת אני לא מכיר מקום ספציפי שמומלץ לבדוק בו) והם התחייבו מעבר למנוע, גיר ושילדה לטיפולים בליקויים נוספים אם ימצאו.

פורסם

לדעתי לא מדובר בעסקה משתלמת בכלל.

קילומטראז גבוהה + רכב השכרה + דגם רכב לא מבוקש או טוב במיוחד.

ב50 אלף שקל תוכל למצוא פיקנטו או ספארק או 208 או i20 חדשות יותר לא מהשכרה ועם קילומטראז נמוך משמעותית.

פורסם

פיקנטו וספארק אלו רכבים מקטגוריה אחרת.

ב50 אלף הוא לא ימצא 208 חדשה יותר, אלא מקסימום מאותו שנתון וברמת אבזור הנמוכה או 2016 מאובזרת. בנוסף יש לקחת בחשבון את עלות רצועת הטיימינג שיכול להיות שמצריכה החלפה.

היונדאי סופר מיני די בינונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

ב50 אלף הוא לא ימצא 208 חדשה יותר, אלא מקסימום מאותו שנתון וברמת אבזור הנמוכה או 2016 מאובזרת. בנוסף יש לקחת בחשבון את עלות רצועת הטיימינג שיכול להיות שמצריכה החלפה.

תודה על ההתייחסות חברים, אבל לדעתי להשוות פיקנטו לבלאנו זו לא השוואה הוגנת. הפיקנטו, לא חסכונית, לא בטוחה, קטנה להחריד ושלא נדבר על אמינות נמוכה.

מיותר לציין שהספארק על אותו משקל פיקנטו.

אני שמתי לעצמי מטרה שהרכב שאקנה יהיה יפני, אז נכון הבלנו מיוצרת בהודו אבל מדובר ברכב מאוד אמין שעל פניו אנשים בשוק מאוד מרוצים ממנו.

דבר נוסף, יונדאי? כשהמחיריך עליהם יהיו לגיטימים אחשוב עליהם, רכבים עם לא מעט תקלות, תמורה נמוכה וצריכת דלק אכזרית. ומד 100,000 ק"מ עדיין שומרות ערך בארץ כאילו זו טויוטה.

אם יש לכם המלצות אחרות שיושבות עם אותם הנתונים בערך של הבלאנו אשמח לשמוע.

צרפתיות אצלי לא באות בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי [email protected]
פורסם

אמינות הפיקנטו דווקא בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

לא חסר 208 אקטיב פרו (מרמת האבזור הגבוהה) מ2017 ב50 אלף שקל ואלו גם רכבים פרטיים ולא רכבי השכרה.

ב2017 החליפו את הרצועה לכן אפשר למצוא רכב עם הרצועה החדשה.

היונדאי בינונית אבל הבלנו לדעתי אפילו פחות טובה בסופו של דבר מדובר ברכב מאותה קטגוריה כמו המיקרה והאטראז "סופרמיני מגודלת בזול" .

בסופו של דבר אם פותח השרשור מחפש רכב יפני טהור ומרווח יש לו בתקציבו אפילו אוםציה למצוא הונדה ג'אז שתהיה רכב יותר איכותי ויותר בטיחותי.

פורסם

חברים אני מנצל את אותו הפורום,
בעקבות עצותיכם ירדתי מעסקת הבלאנו,
אני כעת שם עין על עסקה מפרטי, מדובר בטויוטה קורולה 2014 בעלות קודמת ליסינג 3 שנים, נקנתה מאוטוסנטר, כרגע נמכרת מפרטי.
הרכב עשה 113,000 ק"מ, התחייבות בבדיקה, ללא עבר תאונות, טסט לעוד חצי שנה. הבחור דורש 55,000 ש"ח, כרגע אם תהיה רצינות ואגיע אליו לבצע עסקה אפשר לרדת איתו לאזור ה-51,000, איך זה נשמע? אודה לכם על הסיוע.

פורסם

יש הבדל משמעותי בין קורולה לבלנו - אולי כדאי להתחיל בזה שתגדיר קצת את הצרכים שלך(אתה צריך משפחתי? צריך סופר מיני? מה חשוב לך ברכב?).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...