Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמועות אומרות שחברות הליסינג מרוויחות בד"כ 5 אחוז על רכבי 0 קילומטר. 

ז"א פוקוס שנמכרת ב 122k נקנתה סביב 116k מהיבואן. 

לא הייתי קונה רכב 0 קילומטר בהנחה נמוכה מ 10-13%. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לפעמים המחירון ה-"רשמי" של היבואן, הוא הזוי לגמרי.

וכך, יוצא ש{כאילו}, אתה מקבל המון אחוזי הנחה בקנייה באתרי ה-0 ק"ם.

לא חסר דוגמאות. למשל המיקרה הייתה מתומחרת אצל קרסו, בזמנו, בלא פחות מ-100000 שקל!

בימיה האחרונים היא נמכרה, אפילו על ידי היבואן עצמו ב-70000 וגם ב"מבצעי של פעם בשנה", אפילו ב-50000 שקל.

לא חסרות דוגמאות הזויות.  ולפעמים זה נראה כאילו מתמחרים בכוונה רכבים מסויימים, אך ורק לזירות הללו של ה-0 ק"ם, ולא ללקוח הפרטי. אחרת אין הסבר למחירים הגבוהים, והמופרכים.

פורסם
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

במחירון של יד2 זה 5% אצל לוי זה 13%.

אגב זה אומר שבעסקה הספציפית הזו זה משתלם לך אם אתה מחזיק את הרכב עד שהוא שווה פחות מ-77 אלף שקלים.

זו בדיוק הנקודה שבה ה-10 אלף שקל הנחה שאתה מקבל בקנייה, מתאזן מול ה-13% הפחתה של לוי.

ובנקודת האיזון הנ"ל לא הרווחת כלום, יכולת לרכוש רכב חדש מהיבואן במחיר מלא, למכור אותו כמשומש במחיר של 77 אלף ₪ והיית באותו מצב.

צריך לזכור שהיבואן מעניק בימים אלו הנחות בסך של 4,000 ₪ וזה מעמיד אותך כבר במצב עדיף.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

יש עניין יותר משמעותי מה5% של לוי יצחק. רוב האנשים יעדיפו לרכוש רכב מיד ראשונה ולא שנייה כי זה מרגיש יותר טוב. לכן הערך האמיתי גבוה משעמותית מ 5%, וגם הסיכוי שיפנו אליך בעת מכירה - הוא גדול יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, green כתב:

ובנקודת האיזון הנ"ל לא הרווחת כלום, יכולת לרכוש רכב חדש מהיבואן במחיר מלא, למכור אותו כמשומש במחיר של 77 אלף ₪ והיית באותו מצב.

צריך לזכור שהיבואן מעניק בימים אלו הנחות בסך של 4,000 ₪ וזה מעמיד אותך כבר במצב עדיף.

לכן זו נקודת האיזון, לפניה אתה מפסיד, אחריה אתה מרוויח. בדיוק בנקודה (אם הגעת אליה בדיוק) אתה לא מרוויח ולא מפסיד.

לפני 5 שעות, daniel.gri כתב:

יש עניין יותר משמעותי מה5% של לוי יצחק. רוב האנשים יעדיפו לרכוש רכב מיד ראשונה ולא שנייה כי זה מרגיש יותר טוב. לכן הערך האמיתי גבוה משעמותית מ 5%, וגם הסיכוי שיפנו אליך בעת מכירה - הוא גדול יותר.

לא יודע למי זה ישנה אם הרכב הוא 0 ק"מ עם 2 ידיים נוספות, כשאתה מדבר על מכירה לאחר 5-6-7 שנים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

גם לאחר 3 שנים.

אני רכשתי איוניק לפני 3 שנים 0 קמ

בפחות 15000 שח

118000 שח

פרסמתי את הרכב 

שמור וקמ נמוך

במחירון משוקלל 84500 והטלפונים לא הפסיקו...

לדעתי זאת עסקה משתלמת אם קונים בפחות 13% מחברת הליסינג

מחירון של רכב כזה ללא 0 קמ

הוא 96000

לא רואה מישהו שישלם את הסכום הזה שהוא יכול לרכוש את אותו רכב באותם נתונים חוץ מזה שיש תוספת יד ב 84

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם

ככל שההנחה שאתה מקבל במעמד הקנייה גדול יותר, הזמן הנדרש עד לנקודת האיזון קטן יותר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...