Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לדעת מה עלי לעשות עם זה עכשיו כדי לעבור במועד ב'.

תודה.

WhatsApp Image 2020-06-16 at 17.51.29.jpeg

עריכה אחרונה על ידי ADG2395A
פורסם (נערך)

ככל שאני יודע,

אם למדא תקין וה-CO חורג מהתקין - החשוד העיקרי הוא הממיר.

איזה רכב זה בבקשה, שנתון וק"מ שעבר ?

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

דודג' ג'רני 2013, 170,000.

יכול להיות שזה קשור אולי לזה שהרכב הוסב לגפ"מ,

ועברתי קצת לפני הכניסה למסלול מגז לבנזין?

פורסם

בוקר טוב,

איני יודע איך "מתייחסים" בטסט לרכב עם גפ"מ (ואם בכלל הבדיקה שונה. אני מניח שהבוחנים אמורים לדעת).

המתן לתגובות נוספות (קומפי ...?).

alfa 156 2.5.

פורסם

משהו נראה לי פה מסריח....

אם הנתונים בטופס בדיקת הטסט שצרפת מדויקים הרי בעצם בכלל לא נכשלת בבדיקת הזיהום. 

בבדיקת ה - CO בסרק רשום - סטטוס - לקוי. אבל הנתונים דווקא תקינים : מקסימום 0.3 , מדוד - 00.69 .

בבדיקת ה - CO בסל"ד גבוה רשום - סטטוס - לקוי. אבל הנתונים דווקא תקינים : מקסימום 0.2 , מדוד - 00.81 .

מציע שתחזור אליהם, תעשה שערורייה איך פוסלים רכב על נתונים בטווח התקין. 

אתה יכול גם להזכיר כדרך אגב שתפנה למשרד התחבורה בתלונה ושאתה מכיר ממש טוב את מירי רגב....

פורסם
לפני 43 דקות, orankohn כתב:

בבדיקת ה - CO בסרק רשום - סטטוס - לקוי. אבל הנתונים דווקא תקינים : מקסימום 0.3 , מדוד - 00.69 .

בבדיקת ה - CO בסל"ד גבוה רשום - סטטוס - לקוי. אבל הנתונים דווקא תקינים : מקסימום 0.2 , מדוד - 00.81 .

התבלבלת מהאפס הנוסף?

0.69 גדול מ 0.3

0.81 גדול מ0.2

:turn-l:
  • תוכן חדש...