Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעוד חודש ושבוע אני אמור לטוס עם כל המשפחה לחו"ל, רכשתי כרטיסים דרך איסתא עוד לפני הקורונה (בערך 4500 ש"ח), עם תנאי ביטול ללא דמי ביטול עד 30 יום לפני הטיסה.

הגיעה הקורונה....

כבר מעל חודשיים אני מנסה, בכל דרך (בכל דרך!!) להשיג אותם, השארתי בשירות שלהם מעל 15 הודעות.

התקשרתי כאילו אני מזמין חופשה (ענו לי מיד...) אבל כששמעו שאני רוצה לבטל אז לקחו הודעה והבטיחו לחזור כפי שהם "חוזרים אל כולם".

אני אוטוטו (שבוע הבא) נכנס לימים בהם התנאים לביטול לא תקפים, והם עדיין מורחים אותי.

מה אתם מציעים לעשות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכתב רשום למשרדיהם ובנוסף גם פקס מתועד (כך שיש לך את התוכן שנשלח ומועד ואשור שהצד השני קיבל).

אותו תוכן בשניהם, ודאג לפרט את כל ניסיונות ההתקשרות שלך אתם כולל תאריכים ושעות ועם מי דברת (אם אתה יודע) ומה נאמר לך.

ועשה את זה היום.

להערכתי, תצטרך בהמשך להגיע לבית משפט,  וזה רק מחזק את הדרישה שתהיה לך הוכחה על הודעה בזמן.

פורסם

לדעתי כל המשרדים שלהם סגורים, גם אין פקס באתר. הם עובדים רק בטלפון. (ז"א עובדים רק אם אתה לא אחד שהם חייבים לו כסף).

זה ממש בזיון שהזמנות חדשות הם לוקחים והזמנות ישנות אין עם מי לדבר.

פעם ראשונה שאני עושה הזמנה דרך סוכנות נסיעות, איזה לקח למדתי... אגב ביטלתי גם דרך rentalcars.com את הרכב שהשכרתי, הכסף במלואו הועבר אלי למחרת.

פורסם (נערך)

קודם כל, אם עוד לא עשית את זה, תמלא טופס פניה באתר שלהם:

https://www.issta.co.il/support/servicecall

תציין שם שאתה מנסה להשיג אותם בטלפון כבר X ימים ולא חוזרים אליך, וכמובן שאתה מבקש לבטל את ההזמנה. אתה אמור לדעתי לקבל אימייל שמאשר את הפניה, אבל בכל מקרה תצלם את המסך שיהיה לך תיעוד.

אח״כ, תתקשר למכירות (איפה שעונים מיד) ותקליט את השיחה. תאמר בבירור שהתאריך הוא XXXXXX ושאתה מבקש לבטל את הזמנה מספר YYYYYY. תציין גם שהתקשרת מס׳ פעמים לשירות לקוחות ולא חזרו אליך. אל תשכח לקחת את הפרטים המזהים של הנציג (עד כמה שהוא מוכן לתת לך).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

כוסות רוח למת....

הגשתי תביעה במועצה לצרכנות, נראה אם יוכלו לעזור.

חייב לציין שאני ממש מאוכזב מאופן השירות והטיפול, החזקתי מאיסתא חברה רצינית.

פורסם

דבר דומה קרה לאמא שלי. אין לי בשורות טובות לתת לך לצערי - זיכוי עדיין לא התקבל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עדכון!

הגשתי תלונה במועצה לצרכנות... מילאתי את כל הפרטים וההתכתבויות והבקשות שלי לאיסתא שנותרו חסרי מענה.

אני לא יודע אם זה במקרה או לא אבל אחרי יומיים קיבלתי מייל זיכוי מלא מאיסתא.

במשך קרוב לשלושה חודשים רדפתי אחריהם, אפילו לא סמס בחזרה. יומיים אחרי התלונה חזרו עם זיכוי מלא.

בקיצור, אל תתייאשו, אם אתם צודקים לכו עם זה עד הסוף.

• רעיון טוב! 4
  • תוכן חדש...