Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

התקינו לי בסקודה פאביה קומפוננט Alpine S-s65c מגבר Nakamici NKSA60.4 וסאב Alpine SBE 1044BR.

אני לא ככ מרוצה בעיקר מהסאונד "הרזה" והלא חזק של הרמקולים וזה ממש לא מה שציפיתי. הסאב דווקא בסדר.

אני רוצה מאוד להחליף את הרמקולים כי זה ממש מציק לי כל הנושא הזה.

מישהו יודע אילו קומפוננטים איכותיים יותר יכולים להתאים לי למגבר? האם צריך להחליף גם את המגבר?

מה לגבי MOREL Hybrid? הבנתי שהם ברמה אחרת השאלה אם יתאימו לי למגבר או שאצטרך להחליף גם מגבר?

תודה לעונים.

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף, בדוק כי הכיוונים בסדר.

ביחידת הראש (מקורי - איזה שנתון הרכב/איזו מערכת וכיצד מחובר למגבר? אפטרמקרט - איזה דגם?), במגבר ואולי גם ענין של "סתם" פאזה הפוכה באחד הרמקולים.

אולי גם אפשר לשפר משהו בהתקנה עצמה.

פורסם

מבחינת הסט שיש לך הוא אכן מוצרים טובים מאוד

את המגבר של נאקמיצי התקנתי שבוע שעבר שהוא הפתיע אותי מאוד !

לדעתי גם חסר לך כיונים. 

אם יש לך יחידת ראש מקורית או מולטמדיה פשוטה אכן החלפה תעשה פלאים באיכות 

תעלה תמונה שלה. דגם רכב שנה. 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

הרכב שנת 2013 סקודה פאביה.אין לי מושג איך לבדוק את החיבורים זה רק ללכת למקום שהתקינו ולבקש שם שיבדקו.

החליפו לי למולטימדיה גם של Nakamici. האם זו יכולה להיות הבעיה?

ומה זה כיונים?

פורסם
לפני כשעה, צביקה76 כתב:

הרכב שנת 2013 סקודה פאביה.אין לי מושג איך לבדוק את החיבורים זה רק ללכת למקום שהתקינו ולבקש שם שיבדקו.

החליפו לי למולטימדיה גם של Nakamici. האם זו יכולה להיות הבעיה?

ומה זה כיונים?

איזה דגם של נאקמצי mp5 או אנדרואיד

כיוונים הכוונה לקביעת התדרים במגבר או במסך מולטמדיה. 

שם ניתן להגביר את הבאס אם חסר לך 

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...