Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לעשות שיפוץ טורבו ? כרגע מימה ששמעתי, מלבד אלה שממליצים על זה יש כאלה שאומרים שלא כדאי, כי אי אפשר לדעת לאיזה חלקים מחליפים (מבחינת האיכות שלהם) ושיכול שוב ללכת הטורבו.

אז בעד ונגד. ואם בעד אז איפה מומלץ, אם למישהו יש ממש ניסיון יהיה כמובן הכי טוב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביקרתי, לפני כמה שנים, במכון מקצועי לשיפוצי טורבו לרכב ושם ראיתי איך עובדים כמו בהייטק.

מקום נקי עם ארוניות ומגירות מסודרות לחלפי טורבו שונים ועם מכונות ממוחשבות להרצת הטורבו

עד למהירויות גבוהות והצגת נתוניו השונים.

המכון הנו "טורבו טק לרכב" שברח' משה הס 7 א.ת מערבי לוד, טל' 053-7534313.

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם

אני מתעסק עם ציוד הנדסי שיש לו מנוע עם טורבו.
כשהולך הטורבו אני פשוט מזמין חדש.
זה בסופו של יום הכי זול, בטח אם האמינות משמעותית לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 24 דקות, סולל הדרך כתב:

אני מתעסק עם ציוד הנדסי שיש לו מנוע עם טורבו.
כשהולך הטורבו אני פשוט מזמין חדש.
זה בסופו של יום הכי זול, בטח אם האמינות משמעותית לך.

אם אף פעם לא שיפצת טורבו ולא התכוונת ותמיד ישר קונה חדש אז פחות רלוונטי התשובה הזאת :)

פורסם

הניסיון שלי באותו רכב. משופץ החזיק בקושי 5000 ק"מ עד שהתחיל להשחיז. החליף אותו חדש סיני שעובד כבר מעל 20 אלף ק"מ.

פורסם
לפני 10 דקות, teyal כתב:

הניסיון שלי באותו רכב. משופץ החזיק בקושי 5000 ק"מ עד שהתחיל להשחיז. החליף אותו חדש סיני שעובד כבר מעל 20 אלף ק"מ.

איפה עשית את השיפוץ ?

ומאיפה הזמנת סיני וכמה עלה .?

פורסם

מהיכן אתה בארץ ועל איזה רכב מדובר ? 

ישנם מכונים שמשפצים טורבו -לפעמים זה כלכלי יותר ולפעמים פחות לעומת קניית חדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 9 דקות, teyal כתב:

אני קניתי את הרכב לאחר שהטורבו נשלח לשיפוץ ע"י המוסך אין לי מושג היכן הוא שופץ. את הסיני קניתי באיביי מהמוכר הזה במחיר של פחות מ 400 ש"ח והתקנתי לבד.

https://www.ebay.com/itm/282596828469

זה הטורבינה עצמה אחי זה לא כל הטורבו. אז זה יענו עשית שיפוץ בעצמך

לפני 9 דקות, teyal כתב:

פורסם

זה לא הטורבינה. זה כל מכלול הליבה (CHRA ). בשיפוץ הם משפצים אותו.

מחליפים אטמים מיסב וכו' ומאזנים את האימפלרים.

פורסם
לפני 1 שעה, teyal כתב:

זה לא הטורבינה. זה כל מכלול הליבה (CHRA ). בשיפוץ הם משפצים אותו.

מחליפים אטמים מיסב וכו' ומאזנים את האימפלרים.

אני לא מבין בכלל בחלקים של הטורבו אבל מכלול זה מה ששמעתי שמחליפים בשיפוץ, אז עדיין, לא החלפת כל הטורבו ?

לפני 4 שעות, colauti 9 כתב:

מהיכן אתה בארץ ועל איזה רכב מדובר ? 

ישנם מכונים שמשפצים טורבו -לפעמים זה כלכלי יותר ולפעמים פחות לעומת קניית חדש.

מירושלים, גולייטה תילתן 2012

מבחינת מקומות כבר ראיתי הרבה ודברתי עם כמה. איזה מקום מבית שמש הציעה לי ב 3000 כולל פירוק והרכבה, אמר שמשתמשים בחלקים אנגלים...

בדקתי עם מלכת הטורבו ואללה לא אהבתי בכלל תדיבור שלה אומרת לי "מי ששואל הרבה שאלות הוא לא רציני" "לא אוהבת שיושבים לי על הראש" "וייי אוטו משופר נו בטח שהלך הטורבו בטח גם הלך המנוע" ועוד שטויות כאלה

פורסם

מי זו "מלכת הטורבו" אין לי מושג אבל,אם בית מלאכה הציע לך משופץ עם אחריות ללפחות חצי שנה במחיר הזה מצבך טוב-יש מכוניות בהן החלפת/שיפוץ טורבו כפולה אם לא משולשת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 13 שעות, Tal Brodkin כתב:

אם אף פעם לא שיפצת טורבו ולא התכוונת ותמיד ישר קונה חדש אז פחות רלוונטי התשובה הזאת :)

זה מאוד רלוונטי, כי יצרן הציוד (בלי לנקוב בשם של יצרן מאוד מכובד), היא לא לשפץ אלא להחליף.

ההבדל בעלות הוא זניח. טורבו של גרט לפני מיסים עולה סביב ה 2500 ש"ח. 
אם אתה משפץ כדי למכור זה דבר אחד, אם אתה משפץ כדי להמשיך ולהנות מהרכב, אז תשקול לרכוש חדש.

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

זה מאוד רלוונטי, כי יצרן הציוד (בלי לנקוב בשם של יצרן מאוד מכובד), היא לא לשפץ אלא להחליף.

ההבדל בעלות הוא זניח. טורבו של גרט לפני מיסים עולה סביב ה 2500 ש"ח. 
אם אתה משפץ כדי למכור זה דבר אחד, אם אתה משפץ כדי להמשיך ולהנות מהרכב, אז תשקול לרכוש חדש.

להמשיך להנות:) 

טורבו חדש יעלה הרבה יותר. מפירוק קבלתי הצעה אחת של 4000 אלף. חדש חדש יכול להיות גם כפול. 

לפני 1 שעה, רפי לין כתב:

ומה הבעיה בטורבו של האלפא ומי איבחן זאת?.

בברכה  -  רפי לין

זה משהו שאני באמת אבדוק שוב, מוסכניק אמר שהטורבו נוזל, ולא מהצינורות אלה מהליבה. 

וזה אחרי שבאמת יצא עשן לבן מהאגזוזים. 

לצורך הבדיקה הוא ניקה שם, אז למשל עכשיו כמובן לא יוצא עשן, אז במידה ובאמת יש נזילה תוך כמה זמן אני אמור שוב לראות עשן זאת יכולה להיות אינדיקציה בשבילי

• תוכן חדש...