Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך: במוו סדרה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, פבל כתב:

כמו שאמר Robertf: איפה?
כדי לא לצאת טומטום מוחלט, נכנסתי לאתר של דלק מוטורס ארה"ב, ו-330e שם מתחילה בכ-45 אלף דולר. שלפי כלל האצבע מול הרוח הידוע, יוצא כ-450 אלף שקל עד הבית. 

כדי לא לצאת טומטום בכלל, כתבתי בגוגל "יבוא אישי רכב" ונכנסתי ללינק הראשון. אחרי שניווטתי דרך מבוך ה"תשאיר פרטים ולעולם לא נפסיק לרדוף אחריך" מצאתי את המחירים של ה-330e, שהם - לא במפתיע, זהים לחלוטין לאלו של דלק (ספורט ב-295, אקסקלוסיב ו-M ספורט ב-330, סופריור ו-M שאדו ב-375).

תיקון קל לכלל הצבע- הכלל הזה חל על רכבים רגילים שאינם פלאג אין ולכן סכום של 450K לא ריאלי בשום דרך.

בכדי להבין עד כמה התמחור של ה-3 מופרך אפשר לבדוק כמה עולה בארה"ב מתחרה שלה - הוולוו T8.

לפי בדיקה שלי 55 אלף דולר, כך שלפי כלל האצבע (שכאמור לא חל היות ויש הטבת מס לרכב פלאג אין) היא אמורה לעלות בישראל 550 אלף ש"ח אלא שמחיר הבסיס שלה (לפני הנחה אגב שהיא נדיבה יותר מהחברים בדלק) הוא 290K.

עוד הוכחה לתמחור המופרך אפשר לראות בסדרה 5. יש מודעות שמציעות סדרה 5 מאובזרת 0 ק"מ מייבוא אישי שאתה נרשם כבעלים הראשון, במחיר של 320K כאשר המחיר ההתחלתי לגרסא בסיסית עם מסך קטן מתחילה בדלק ב-415K.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 דקות, hdal כתב:

תיקון קל לכלל הצבע- הכלל הזה חל על רכבים רגילים שאינם פלאג אין ולכן סכום של 450K לא ריאלי בשום דרך

כאמור לרכבי פלאג-אין ולרכבים חשמליים יש מס מופחת ועל כן כלל האצבע לא תופס לגביהם.

אבל שיעור המיסים המופחתים הולך ומצטמצם וגם הסכום האבסולוטי של ההטבה מוגבל בסכום (שבעצמו הולך ופוחת). כל זה בשביל לצמצם את העיוות של רכבים יקרים בזול.

עוד בנושא באתר רשות המיסים

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אכן, וכמו שכתבתי להערכתי בינואר המחיר של ה330e הולך לטפס בכמה עשרות אלפי שקלים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בעיניי עדיין החיסרון הכי גדול ברכב הברידי זו הסוללה שמתרוקנת מהר ברגע שנוהגים קצת יותר אקטיבי. ובסוף להשאר עם מנוע 2 ליטר , שאומנם מצויין בפני עצמו, עם 190 סוסים לא מתקבל לי על הדעת ברכב שעולה סכום כזה גבוה. אם כבר אז 330i שגם יותר קלה ולא פחות חזקה. זו גרסה המועדפת לסדרה 3. גם מאוזנת וגם מספיק חזקה. ראיתי m340i אחת על הכביש , או כמה שהרכב הזה מחרמן. כנראה סביב חצי מיליון שקל ,לא יאמן כמה המחירים טיפסו בשמונה שנים האחרונות. אם 335 מאובזרת עלתה ב 2012 סביב 350 אלף אז היום זה לא מספיק ל 330 מאובזרת.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אני נוהג באחת (דור קודם כמובן) כבר שלוש שנים.

אני לא זוכר מתי נשארתי עם אפס סוללה כי זה לא ממש נותן לך. ה250 כ״ס המשולבים זמינים לך כמעט בכל מצב (אצלי עכשיו כבר יש הרבה יותר מזה, אבל זה סיפור אחר...).

הדור החדש מגיע עם סוללה גדולה יותר שמספיקה לטווח של בערך פי 2, כך ששם בכלל זו לא בעיה.

לגבי ה330i, לא מדויק שהיא לא פחות חזקה כי כי לגרסת הפלאג-אין עוד כ40 כ״ס זמינים להאצות קצרות בעת הצורך, אבל היא כן קלה יותר זה בטוח ולכן הביצועים גם דומים מאוד.

אחד המגזינים המוטוריים הבריטיים (לא זוכר כרגע איזה מהם כי אני קורא לא מעט) בחר ב330e G20 כרכב השנה שלו בקטגוריה (והשני מכלל הקטגוריות) ואני חושב שזו פעם ראשונה שהם בוחרים גרסת פלאג-אין כזוכה (אני חושב שגרסאות הדיזל זכו לכבוד הזה רוב הזמן). לטענתם שילוב מצוין בין ביצועים, דינמיות, הנאה וחיסכון.

לגבי הM340, כמה שאתה צודק. וכן, לצערי המחיר אכן עומד על חצי מליון שקל וצפונה הזוי לחלוטין...

פורסם
לפני 2 שעות, hdal כתב:

תיקון קל לכלל הצבע- הכלל הזה חל על רכבים רגילים שאינם פלאג אין ולכן סכום של 450K לא ריאלי בשום דרך.

צודק, שכחתי מזה. עכשיו צריך להתחיל לעבוד על עוד כללי אצבע.

לפני 46 דקות, robertf כתב:

אני לא זוכר מתי נשארתי עם אפס סוללה כי זה לא ממש נותן לך. ה250 כ״ס המשולבים זמינים לך כמעט בכל מצב (אצלי עכשיו כבר יש הרבה יותר מזה, אבל זה סיפור אחר...).

הם זמינים בכל מצב, אבל אין מה לעשות, אם גמרת את הסוללה תו"כ נהיגה דינאמית, אז אתה או נשאר בלי מנוע חשמלי, או מפנה חלק מהכוח של מנוע הבנזין להטעין את הסוללה כדי שיהיה מה שיניע את המנוע החשמלי. כך או כך, אי אפשר להפיק יש מאין, ואתה לא עם כל 250 ומשהו כוחות הסוס ברגעים האלה. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
אני נוהג באחת (דור קודם כמובן) כבר שלוש שנים.

הדור החדש מגיע עם סוללה גדולה יותר שמספיקה לטווח של בערך פי 2, כך ששם בכלל זו לא בעיה.

לגבי ה330i, לא מדויק שהיא לא פחות חזקה כי כי לגרסת הפלאג-אין עוד כ40 כ״ס זמינים להאצות קצרות בעת הצורך, אבל היא כן קלה יותר זה בטוח ולכן הביצועים גם דומים מאוד.

אחד המגזינים המוטוריים הבריטיים (לא זוכר כרגע איזה מהם כי אני קורא לא מעט) בחר ב330e G20 כרכב השנה שלו בקטגוריה (והשני מכלל הקטגוריות) ואני חושב שזו פעם ראשונה שהם בוחרים גרסת פלאג-אין כזוכה (אני חושב שגרסאות הדיזל זכו לכבוד הזה רוב הזמן). לטענתם שילוב מצוין בין ביצועים, דינמיות, הנאה וחיסכון.

לגבי הM340, כמה שאתה צודק. וכן, לצערי המחיר אכן עומד על חצי מליון שקל וצפונה הזוי לחלוטין...
אמת שלא נהגתי ב 330e אבל שמעתי מכמה בעלי רכבים שאחרי 20 דק של נהיגה נמרצת סוללה נגמרת . כנראה לנהג ממוצע זה לא יקרה הרבה אך בכל זאת הייתי מעדיף 330i עם תוכנה וכוח שנגמר רק כשנגמר הדלק. אתה כנראה עם תוכנה , תמיד רציתי לדעת איך זה משתלב עם חשמל, מה אתה מייצר שם, סביב 50 קגמ? איך הכל משתלב? זה לא פצצת כוח חזקה בהתחלה ולקראת אמצע סלד הכל מת?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...