Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב 40-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, צריך עזרה בהחלטה על איזה רכב לקנות.

התקציב הוא בין 40-50 

לרוב נסיעות עירוניות (עלול להשתנות גם לבין עירוני תלוי בלימודים עם הקורונה וזה) בכל מקרה באיזור ה 10 אלף בשנה במקסימום.

מחפש בעיקרון סופר מיני, מבחינת דברים שחשובים אמינות,איבזור,ביצועים.

חשבתי על כמה אופציות מאזדה 2 (צורה חדשה) די בגבול התקציב אבל חושב שאפשר למצוא.

פגו 208 הבנתי שיש בעיות עם רצועת טיימינג ודי מונע ממני ללכת לכיוון בגלל זה.

רנו קליאו ממה שאני רואה בשוק היא ממש זולה.. לא יודע על הרכב הרבה למען האמת.

אשמח לדעתכם על האפשרויות שנתתי או הצעות אחרות.

פורסם

הפיגו רכב מצוין, נוח בעיר, זריז עם אבזור טוב ברמת אבזור אקטיב.

אכן המחלה שלה זאת הרצועה, היו פה תלונות לגבי התפוררות כבר באזור ה 50-60 אלף ק״מ.

לכן תריך לבדוק האם הוחלפה (החל ממרץ 2017 יש רצועה חדשה) ואם לא לבדוק את מצבה.

הקליאו מעוצבת טוב, מגיעה מאובזרת רק ברמת אבזור הבסיסית לעומת הפיגו, אך בעיר היא קשיחה יותר.

לשניהם מושבים נוחים אך עם תמיכת צד לא מספיקה לדעתי.

לרנו יכולה להיות בעיה עם מח גיר.

הייתי בודק גם סוזוקי סוויפט, אמנם לא זריזה כמו הצרפתיות אבל פשוטה ואמינה, פחות מצווינת בתחום האבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 שעות, yulianx כתב:

הפיגו רכב מצוין, נוח בעיר, זריז עם אבזור טוב ברמת אבזור אקטיב.

אכן המחלה שלה זאת הרצועה, היו פה תלונות לגבי התפוררות כבר באזור ה 50-60 אלף ק״מ.

לכן תריך לבדוק האם הוחלפה (החל ממרץ 2017 יש רצועה חדשה) ואם לא לבדוק את מצבה.

הקליאו מעוצבת טוב, מגיעה מאובזרת רק ברמת אבזור הבסיסית לעומת הפיגו, אך בעיר היא קשיחה יותר.

לשניהם מושבים נוחים אך עם תמיכת צד לא מספיקה לדעתי.

לרנו יכולה להיות בעיה עם מח גיר.

הייתי בודק גם סוזוקי סוויפט, אמנם לא זריזה כמו הצרפתיות אבל פשוטה ואמינה, פחות מצווינת בתחום האבזור.

לגבי בעיית מח גיר ממתי זה רלוונטי ? בתקציב אני יכול להביא 2015-17 עם קילומטר נמוך ממה שאני רואה 

פורסם

מח גיר רלוונטי.

כמו כן בשנים הללו יש תקלה של כפתור בורר תיבת הילוכים.

יש אפילו קבוצה בפייסבוק לבעיה זו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

מח גיר רלוונטי.

כמו כן בשנים הללו יש תקלה של כפתור בורר תיבת הילוכים.

יש אפילו קבוצה בפייסבוק לבעיה זו.

דיל ברייקר לדעתך ? כמה עלולים לעלות תיקונים כאלה ומה הסבירות שזה באמת יקרה בהנחה שאני מביא אחת עם מקסימום 50 אלף קמ

על איזה עוד רכבים היית ממליץ מלבד הסוויפט ? לא מתחבר לעיצוב בכלל נראה רכב די מיושן.

פורסם

שיפוץ מח גיר באזור ה 4 אלף.

החיישן עד אלף שקל.

פורסם
בתאריך 11.6.2020 בשעה 17:35, yulianx כתב:

שיפוץ מח גיר באזור ה 4 אלף.

החיישן עד אלף שקל.

מה דעתך על פאביה 2015/16

פורסם

המכלולים זהים לאיביזה רק שמנוע החדש 1.0 שהחליף את 1.2 הגיע לפאביה בסוף 2017.

מבחינת הסלון הוא ניראה מודרני מהאיביזה אל פחות איכותי, המושבים הקדמיים בסדר, מאחור לא נוח בכלל.

פורסם

אם כבר סקודה. הייתי מעדיף ספייסבק על פני פאביה. 

מחירי השוק של הספייסבק ממש נוחים ומאפשרים לך לרכוש רכב מרווח, חזק ומאובזר משנתון מתקדם. 

תמורה מצויינת. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 2 שעות, yulianx כתב:

המכלולים זהים לאיביזה רק שמנוע החדש 1.0 שהחליף את 1.2 הגיע לפאביה בסוף 2017.

מבחינת הסלון הוא ניראה מודרני מהאיביזה אל פחות איכותי, המושבים הקדמיים בסדר, מאחור לא נוח בכלל.

מה ההבדלים במנועים ? מי עדיף ?

מושבים אחוריים פחות מעניינים אותי כרגע רוב הנסיעות שלי לבד גג עם עוד מישהו.

איך היא בהשוואה למאזדה 2 מבחינת ביצועים ? יהיה הבדל משמעותי בגלל הטורבו ?

ומה לגבי אמינות וטיפולים ? אני מניח שטיפולים קצת יקרים אבל לא קריטי במידה והאוטו אמין ואין מחלות ידועות.

לפני 2 שעות, markb205 כתב:

אם כבר סקודה. הייתי מעדיף ספייסבק על פני פאביה. 

מחירי השוק של הספייסבק ממש נוחים ומאפשרים לך לרכוש רכב מרווח, חזק ומאובזר משנתון מתקדם. 

תמורה מצויינת. 

פחות מתחבר.. רוצה רכב צעיר וזריז יותר אין לי צורך בגודל של הספייסבק

פורסם

לספייסבק מנועים חזקים יותר. ולכן הרכב זריז יותר. 

מצב השוק מאפשר לך אכישת ספייסבק במחיר של איביזה. ככה שאתה לא משלם "אקסטרה" על הגודל הפיזי של הרכב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 3 דקות, markb205 כתב:

מצב השוק מאפשר לך אכישת ספייסבק במחיר של איביזה. ככה שאתה לא משלם "אקסטרה" על הגודל הפיזי של הרכב. 

בשתיהם אני רואה שיש 1.2 טורבו אז למה יותר חזקים ? 

לא ממש מעניין אותי אם אני משלם אקסטרה על הגודל אין לי בו צורך, הרכב נראה פחות וטוב ואני לרוב בנסיעות עירוניות מעדיף רכב קטן

יותר..

פורסם
לפני 18 דקות, markb205 כתב:

מצד שני הספייסבאק מתבססת על הראפיד שזה רכב תקציבי מה שהופך אותה לרכב פחות טוב כרכב (התנהגות, בידוד רעשים, נוחות, איכות חומרים...)

חוץ מגודל אבזור וכוח אני לא רואה היתרון לספייסבאק ואם כבר אפשר למצוא ראפיד בעוד 10 אלף שקל פחות מהספייסבאק

פורסם

לספייס היו גם מנועי 1.4.

• תוכן חדש...