Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הייתי בדרום אמריקה והשכרתי רכב למשך 4 ימים , החזרתי אותו לאחר שחתמו שהכל תקין.

במהלך הימים הבנתי בדיעבד שעברנו הרבה מצלמות מהירות מעל המהירות המותרת, אבל לא ראינו פלאשים.

חברת ההשכרה חייבה אותי במצטבר כ 120$ ב 4 תאריכים שונים, שלחתי מייל לחברה לבירור, ובגלל שחברת האשראי לא עובדת בחול המועד אין מענה. 

איך אפשר לקבל החזר, ואיך ממשיכים לחייב אותי ללא רישות ?

פורסם

אמנם חתמת שהכל תקין בעת החזרת הרכב - אבל זה נגע רק למצבו של הרכב.

בכל חוזה השכרה סטנדרטי יש סעיף שמתייחס לקנסות ותשלום + דמי טיפול של חברת ההשכרה.

אם אכן אלה עבירות תנועה שבוצעו בזמן שהרכב היה ברשותך, אז אין הרבה מה לעשות.

מה שכן הייתי מציע לך זה לבקש סריקות של הדוחות ולוודא שמתאימים לרכב שאתה שכרת ולתאריכים הרלוונטיים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

קיבלת איזה חשבון מחברת ההשכרה? הרי בדיוק לשם כך (וכן למקרה תאונה) מתבצעת חסימת אשראי.

עליך ליצור קשר עם חברת ההשכרה - הטוב ביותר הוא בדואל - כדי לברר את העניין. אפשר גם להתקשר טלפונית. העניין הוא שהימים ימי קורונה וגם פסחא, כך שיתכן שהתגובה תהיה איטית. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מצב אגב שזה רק דמי טיפול והעברת בעלות על הדו״ח(30 דולר לדו״ח דמי טיפול נשמע הגיוני) והדוחות האמיתיים בדרך אליך הביתה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...