Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם,

אנחנו זוג שאולי יתרחב בעתיד הנראה לעין. גרים בתל אביב בשנתיים הקרובות. לכן, אני מחפש רכב שאוכל לחנות איתו בתל אביב (רק האצ'בק) אבל גם לנסוע איתו לטייל. שנתון 15-16 ולא מעבר ל100k קמ

כמובן חסכוני בדלק, סביר בתחזוקה ומפנק

התחלתי מסקודה פאביה - אבל מאוד קשה להשיג, הגיר מפחיד אותי והייתה לי קצת קלסטרופובית. עכשיו חושב על סיוויק האצ'בק. יש לכם רעיונות נוספים?

פורסם (נערך)

I30  משנתונים 2014-15 עדיין מגיעה אם אני זוכר נכון עם גיר אוטומטי 6 הילוכים פלנטרי.

מעבר לכך,הייתי מחפש רכב עם הרבה פחות ק"מ- עד 60-70K ק"מ ולא יותר,מיד פרטית שטופל כמו שצריך ומו7ותר על תענוג רכישה מליסינג/השכרה.

ליונדאי יש סוכנות טרייד אין של היבואן - כלמוביל טרייד אין - הייתי מתחיל מחיפוש אצלם.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הונדה ג'אז 2015+ תתאים למשימה.
קטנה מבחוץ אך גדולה מבפנים
אמינה מאוד
חסכונית מאוד
בטיחותית מאוד

לרעה:
מנוע חלש ועצל
טיפולים יקרים

הערת אגב:
אנחנו זוג+1 וגרים בת"א

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk