Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה ליד עיריית ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשל המצב הקורוני החלטתי שאני משתדל לא לנסוע בתחבורה ציבורית. הבעיה היא שאין לי חניה בעבודה, ליד עיריית ירושלים. השאלה שלי היא איפה אפשר לחנות קרוב לעירייה בחינם או במחיר סמלי. אני לא נחשב תושב ירושלים. החניה צריכה להיות פתוחה (להוצאת הרכב) גם בשעות הערב המאוחרות, ושאוכל למצוא בה מקום פנוי גם שלא בשעות הבוקר המוקדמות. ברירת המחדל שלי כרגע היא לחנות בגבעת התחמושת וללכת ברגל כחצי שעה. 

תודה. 

פורסם

בחניון של העירייה?

יש חניון של המלון(ליד השופרסל),חניה בקונסוליה,חניית אפר מול גן העצמאות,חניה בממילא,מוזאון הסובלנות.

יש עוד כמה מקומות חניה בתוך חניות של בתים בסמטאות ברחוב המקביל לשמאי(שכחתי את שמו).

כמובן שיצריך קצת הליכה-אבל זה מה שאני מכיר(כנראה יש עוד כמה חניונים ששכחתי).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

תודה על התגובות. 

אולם נראה שהחניונים שציינתם הם בתשלום, אפילו החניון שליד גן הפעמון (http://mynetjerusalem.co.il/חדשות/אחרי-עשרות-שנים-עיריית-ירושלים-תהפוך-את-חניית-העפר-בגן-הפעמון-לחניון-בתשלום-419789/12),

ואת חניית העפר שליד גן העצמאות לא מצאתי במפה.

פורסם
לפני 10 דקות, lbel כתב:

תודה על התגובות. 

אולם נראה שהחניונים שציינתם הם בתשלום, אפילו החניון שליד גן הפעמון (http://mynetjerusalem.co.il/חדשות/אחרי-עשרות-שנים-עיריית-ירושלים-תהפוך-את-חניית-העפר-בגן-הפעמון-לחניון-בתשלום-419789/12),

ואת חניית העפר שליד גן העצמאות לא מצאתי במפה.

בינתיים, חניית העפר עדיין בחינם

פורסם

בנוגע לרכב: יכול להיות שדווקא עקב המצב אתה תצליח לאתר איזו סמטה פנויה באזור מוסררה וכו'. אם יש לך סבלנות להסתובב סחור סחור עד שתמצא - בבקשה.

לגבי האופציה הרגלית: גבעת התחמושת זה סבבה בהלוך לחובבי הליכות, 40 דקות בערך, בחזור זה קשוח, עלייה שלא נגמרת. רק אם אתה ממש בקטע, או שהחלטת לנצל את הקורונה לפעילות גופנית מאומצת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

בנוגע לרכב: יכול להיות שדווקא עקב המצב אתה תצליח לאתר איזו סמטה פנויה באזור מוסררה וכו'. אם יש לך סבלנות להסתובב סחור סחור עד שתמצא - בבקשה.

לגבי האופציה הרגלית: גבעת התחמושת זה סבבה בהלוך לחובבי הליכות, 40 דקות בערך, בחזור זה קשוח, עלייה שלא נגמרת. רק אם אתה ממש בקטע, או שהחלטת לנצל את הקורונה לפעילות גופנית מאומצת.

תודה, אני אבדוק את מוסררה רגלית.

לפני 11 שעות, mottis כתב:

בינתיים, חניית העפר עדיין בחינם

תודה. לאור המרחק מהעירייה, אשתמש בחניית העפר שליד גן הפעמון כאופציית גיבוי.  

פורסם

אשתמש בחניית העפר שליד גן הפעמון כאופציית גיבוי.  

קח בחשבון שאם תגיע בבוקר, מוקדם יחסית, יהיה מקום, בהמשך היום, לפי מה שכתבת, זה תלוי במקומות שמתפנים, וזה בעייתי, כי לרוב, אנשים מחנים שם, הולכים לעבודה, וחוזרים רק אחרי העבודה, כך שלא הרבה מקומות מתפנים.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

פורסם
לפני 12 שעות, pasat04 כתב:

קח בחשבון שאם תגיע בבוקר, מוקדם יחסית, יהיה מקום, בהמשך היום, לפי מה שכתבת, זה תלוי במקומות שמתפנים, וזה בעייתי, כי לרוב, אנשים מחנים שם, הולכים לעבודה, וחוזרים רק אחרי העבודה, כך שלא הרבה מקומות מתפנים.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

אוקיי, תודה

• תוכן חדש...