Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושאר מערכת המדיה פועלת? יש מערכות מדיה שניתוקן מהמצבר ליותר מכמה דקות גורם לאיפוס עם צרוך בהכנסת סיסמא, כאמצעי למניעת גניבות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סביר להניח שהצימוד של המכשיר למערכת של הרכב נמחק כי המצבר התרוקן - יש לבצע צימוד מחדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סביר להניח שהצימוד של המכשיר למערכת של הרכב נמחק כי המצבר התרוקן - יש לבצע צימוד מחדש.

אני לא יכול לבצע

מפעיל חיפוש דרך הנייד ולא מוצא שום בקר BT זמין

במקביל המראות לא מתקפלות לי דרך השלט כשאני נועל את הרכב

אני רוצה להאמין שהמצבר (כשהכל תקין איתו) מסייע לפתוח נקודת BT

ומאחר והוא עובד חצי כוח הוא לא פותח את הנעילה

אחרת,

אין לי מושג איך לעזאזל אפשר לפתוח את הנקודה כי עברתי על כל הגדרה אפשרית

לא נראה שההגדרות אותחלו, כי כל התחנות ברדיו נשארו כמו ששמרתי אותן

פורסם

RTFM

יש נוהל להפעלת ה-BT ולצימוד. פתח את ספר הנהג או ספר ההוראות של המערכת ובדוק את הנוהל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מובן מאליו. לא מצליח להבין מי שמתניע שוב ושוב עם הבוסטר. ועוד מי שעוסק בציוד הגברה, אני בטוח שיש לו במחסן לפחות חצי תריסר מצברים שמישים. עם זאת, ברכב מודרני צריך לתת למכונית גיבוי בזמן החלפת המצבר, לכן עדיף ללכת לחשמלאי מסודר.

כאשר המצבר מגמגם (או מת) אני מחליף אותו בהקדם, אפילו במחיר תשלום מס אשכנזים.

פורסם
זה מובן מאליו. לא מצליח להבין מי שמתניע שוב ושוב עם הבוסטר. ועוד מי שעוסק בציוד הגברה, אני בטוח שיש לו במחסן לפחות חצי תריסר מצברים שמישים. עם זאת, ברכב מודרני צריך לתת למכונית גיבוי בזמן החלפת המצבר, לכן עדיף ללכת לחשמלאי מסודר.

כאשר המצבר מגמגם (או מת) אני מחליף אותו בהקדם, אפילו במחיר תשלום מס אשכנזים.

חוסר זמן

זה מצבר של הרכב הפרטי שמשמש אותי בתקופה הזאת לנסיעה של 10 קמ ביום

התכנון להחליף היום

אגב משבת בצהריים לא הייתי צריך בוסטר

אבל המצבר חלש בושאות

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

טוב, מיום שבת האוטו מניע כרגיל

לא החלפתי מצבר בגלל חוסר זמן (פורים אחת התקופות הכי לחוצות בשנה)

נכון לעכשיו:

מראות לא מתקפלות לבד

BT לא קיים

פורסם

אם לרכב שלך יש נקודת חשמל קרובה תעשה כמו שאני עושה עם הרכב השני, תקנה מטען מצברים של בוש C3 או C7 ותשאיר אותו מחובר לחשמל.

יש לי מצבר עלוב של שנפ בבימר כבר קרוב ל4 שנים שסוחב ככה בלי יותר מדי תקלות למעט כשאני שוכח לחבר אותו ומשאיר את הרכב עומד כחודש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

באיזה רכב מדובר? האם מדובר במערכת מקורית?

בעבר הייתה לי בעיה עם המערכת של סקודה אוקטביה, יום בהיר אחד ה bt הפסיק לעבוד (אין התקן בסריקה ומקבלים שגיאה כשנכנסים להגדרה במערכת).

מה שעזר היה לנתק ולחבר איזה כבל חשמל של המערכת ולאחר מכן הכל חזר לעבוד כרגיל.

בנוגע למראות - בדקת שאין איזו הגדרה כזו במערכת שבטעות התאפסה?

פורסם
באיזה רכב מדובר? האם מדובר במערכת מקורית?

בעבר הייתה לי בעיה עם המערכת של סקודה אוקטביה, יום בהיר אחד ה bt הפסיק לעבוד (אין התקן בסריקה ומקבלים שגיאה כשנכנסים להגדרה במערכת).

מה שעזר היה לנתק ולחבר איזה כבל חשמל של המערכת ולאחר מכן הכל חזר לעבוד כרגיל.

בנוגע למראות - בדקת שאין איזו הגדרה כזו במערכת שבטעות התאפסה?

לי יש סקודה סופרב

אני לא יודע איך להגיע לכבל החשמל

אבל נשמע שהחלפה של המצבר סוג של גורמת לאותו אפקט, לא ?

לגבי המראות -לא חושב שזה עניין של הגדרה. לחיצה ארוכה על השלט גורמת להן להתקפל בזמן נעילה

אבדוק אם גם מרים החלונות מושבת כרגע

אבל זה הגיוני אם המצבר חלש, כי זה קורה בזמן שהאוטו לא מונע - מי שאחראי על זה זה המצבר

פורסם

מצבר חלש יכול לגרום לתופעות מוזרות ומגוונות. ממליץ לך בחום להקדיש רבע שעה גם בימים טרופים אלה - ולהחליף מצבר.

יגיע שלב שהוא לא יניע גם לא עם בוסטר - וחוקי מרפי קובעים שזה יקרה ברגע הכי לא מתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...