Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kia Ceed Station VS Citroen C4 Picaso

benjie
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים שבוע טוב,

מחפש רכב משפחתי ל 4 נפשות, (עוד כמה שנים 5 נפשות) - 2 כסאות בטיחות מאחורה, 5 דלתות.

לאחר מחקר קטן הגעתי להתלבטות בין קיה סיד סטיישן ו סיטרואן סי4 פיקסו (שניהם 2016 דגם בסיסי בנזין).

אני לא מבין גדול במכוניות, אז כל המידע שיש ביידי הוא מאנשים שונים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

*האם ההבדל בעלויות אחזקה (טיפולים) בין הקיה סיד סטיישן לפיקסו כאלו גדולים? אני יודע שצרפתיות יקרות יותר אבל באמת הבדל משמעותי?

* הבנתי שקיה אמינה מסיטרואן, אבל האם הדגם של פיקסו ידוע כדגם מוצלח או אחד שרואה מוסך?

* המונע של הסיד אינו טורבו ומיושן יותר, האם הוא שותה דלק באופן משמעותי מהפיקסו, או הבדל זניח?

באופן כללי, מה הייתם ממליצים? (אם יש דגם אחר שלדעתם מתאין יותר אשמח לשמוע)

תודה!

פורסם (נערך)

שניהם יתאימו לך .

בקיה סיד גיר רובוטי ואחרי שלוש שנים הוא כבר דיי רועד .

לכן :לסביבה עירונית עדיף דווקא את הגיר האוטומטי של הפיקאסו.

גם מבחינת כח, תכנון ומרחב פנים הפיקאסו עדיפה.

אני נוטה להסכים לגבי סעיף האמינות , הקיה , למעט הגיר ומערכת מולטימדיה (זבל סיני התקנה מקומית) ,לא הראתה שום תקלה.

למעשה היא בכלל לא ראתה מוסך עד 45000 בגלל תקלה בחברת הליסינג (פספסה שני טיפולים)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מהניסיון במשפחה אני לא יכול להמליץ על C4 פיקאסו בנזין אוטומט בשנתון הזה, לגבי הקיה שמעתי שהוא דגם נוח וחזק אך צריכת הדלק לא טובה במיוחד

לא כדאי לך לבדוק את הרנו מגאן סטיישן דיזל? יש היצע די גדול בשנתונים האלה והדגם נחשב מוצלח ואמין

פורסם

מה זה עוד כמה שנים וכמה זמן אתה רוצה להשאר עם הרכב?

מבחינת מרחב היתרון הגדול של הפיקסו היא האפשרות לשים 3 כיסאות בטיחות בנפרד

פורסם
היי חברים שבוע טוב,

מחפש רכב משפחתי ל 4 נפשות, (עוד כמה שנים 5 נפשות) - 2 כסאות בטיחות מאחורה, 5 דלתות.

לאחר מחקר קטן הגעתי להתלבטות בין קיה סיד סטיישן ו סיטרואן סי4 פיקסו (שניהם 2016 דגם בסיסי בנזין).

לא ברור מה אתה מחפש בדיוק, איפה סדר העדיפויות ?

הפיקאסו יותר חזק באופן משמעותי (1.6T עם 165 כ"ס מול 1.6 אטמוספרי בסיד).

כמכונית - מדובר בסטיישן מול מיניוואן. הפיקאסו מאוד מרווח ביחס לסיד ויש לו גם פתחי מיזוג מאחור (בסיד סטיישן 1.6 בנזין מודל 16-17 שאני מכיר, אין). הפיקאסו היא פשוט מכונית מעולה למשפחה מכל הבחינות.

האם יצא לך לנהוג עליהן או שאתה ניזון מנתונים יבשים על הנייר ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

** שכחתי להוסיף **

הרכב מיועד לנסיעות בין עירוניות רציפות (גר בנגב) ועתיד לעשות סביב 25 אלף קילומטר בשנה.

מהניסיון במשפחה אני לא יכול להמליץ על C4 פיקאסו בנזין אוטומט בשנתון הזה,

לא כדאי לך לבדוק את הרנו מגאן סטיישן דיזל? יש היצע די גדול בשנתונים האלה והדגם נחשב מוצלח ואמין

יכול לשתף למה לא ממליץ? ואבדוק את הרנו מגאן, תודה על הרחבת האופציות!

לא ברור מה אתה מחפש בדיוק, איפה סדר העדיפויות ?

הפיקאסו היא פשוט מכונית מעולה למשפחה מכל הבחינות.

האם יצא לך לנהוג עליהן או שאתה ניזון מנתונים יבשים על הנייר ?

איציק

הסדר העדיפויות הוא כמובן עלות טיפולים אמינות ודלק, ואני ניזון משמועות ולכן הגעתי להתייעץ עם המומחים כאן. זה שפיאסו ממתאימה יותר למשפחה זה מעולה, אבל אם כל חודש איהיה איתה במוסך, זה פחות עוזר לי ולכן אני בודק פה :)

יצא לי לעשות נסיעת מבחן רק עם הפיקאסו, אבל בכללי - ניזון מנתונים יבשים על הנייר

עריכה אחרונה על ידי benjie
פורסם

במידה ותנסה למקם 2 משובי בטיחות וסלקל מאחורה בקיה בכלל לא בטוח שתצליח.

אני ניסיתי בגולף ונכשלתי ולכן רכשתי את הפיקאסו. ההבדל במושב האחורי שלה שם יש שלושה מושבים נפרדים על מסילות הוא

ההבדל המשמעותי ביותר למשפחה שרוצה להסיע שלושה ילדים קטנים

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לא תהיה כל חודש במוסך. זו הגזמה פראית. כן ייתכן שתגיע למוסך פעמיים בשנה במקום פעם אחת.

כן בכוונה הגזמתי, אבל תודה על הפרספקטיבה. מה עם עלות טיפולים שוטפת? כלומר העלויות השוטפות בטיפולים משמעותית יקרות יותר מקיה? כמו ב סקודה לדוגמה?

במידה ותנסה למקם 2 משובי בטיחות וסלקל מאחורה בקיה בכלל לא בטוח שתצליח.

אני ניסיתי בגולף ונכשלתי ולכן רכשתי את הפיקאסו. ההבדל במושב האחורי שלה שם יש שלושה מושבים נפרדים על מסילות הוא

ההבדל המשמעותי ביותר למשפחה שרוצה להסיע שלושה ילדים קטנים

ואיך מרגיש עם הרכב בנתיים, מרוצה ממנו? ממליץ?

פורסם

הרכב אצלי רק חודשיים אז עוד אין לי משהו רע להגיד על אמינות

מבחינת התאמה למשפחה זה מרגיש טוב , כנראה הכי טוב שיכולתי למצוא בתקציב.

על הכביש אני עדיין מנסה להבין:

המנוע חזק אבל לגיר לוקח זמן להגיב

הרכב רוכן בפניות וזה מורגש כשעוברים מגולף ומצד שני הנוחות על כבישים גרועים לא מצטיינת

הבידוד לא מדהים ולא נורא

התפעול דרך המסך דורש הסתגלות אבל זה לא זוועה

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

הגיר בהילוך ראשון ובחלק מהילוך השני מתנהג כגיר פלנטרי רגיל עם ממיר מומנט לא נעול.

במהלך ההילוך השני, בד"כ מעל 2500 סלד, הממיר ננעל ואז מורגש כח המנוע.

במידה ולא עברת 2500 סלד, ההילוך השלישי נכנס עם ממיר מומנט נעול ושם בדיוק אתה מרגיש את המנוע דוחף כמו שצריך.

זה תקף לכל PSA עם התיבה היפנית של אייסין 6 או 8 הילוכים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...