Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . הרכב שלי היה שבוע בצד . כל יום-יומיים הנעתי במקום ל20 דקות .

אתמול הוא נחנק לגמרי . עם בוסטר אני לא מצליח להניע , הבוסטר בין שנה וחצי והשתמשתי בו 5-6 פעמים , הוא טעון עד הסוף.

המצבר 35a של סטארטאפ בן שנתיים בדיוק

רכב סיריון 2010

לאחר כבלים הרכב מניע מהר . שוב נשארתי איתו חצי שעה מונע אחרי כבלים. ואז אחרי כמה שעות הוא מת לגמרי שוב

האם המצבר הלך ? , האם יש סיבה שהבוסטר יפסיק לעבוד? הרכב שלי בממוצע יוצא 1-2 בשבוע מהחניה.

בנוסף חובר לי בשבוע שעבר מעין מכשיר מעקב על הרכב האם אולי יש זליגה.

איך יודעים בבדיקה באוטו דיפו שהמצבר מת .

האם 35a זה מעט מיידי

מצבר חדש כמה זמן יכול להחזיק ללא נסיעה ?

פורסם

ניראה שהבעיה בבוסטר. וייתכן שהוא רק מראה שהוא טעון עד הסוף ובפועל הוא לא. בעניין המצבר ברגע שהנעת עם כבלים ונתת למצבר להיטען וכיבית ושוב לא הניע למצבר שלום.

פורסם

חצי שעה במקום אחרי כבלים זה מספיק טוב ? ואם יש זליגה עדיין זה היה אמור להניע אחרי מצב כזה , לא?

כמה מכשירי חשמל קטנים כמו מכשיר מעקב , מוביליי, אנג'י וכו' גוזלים?

פורסם

מה זה המכשיר מעקב שהתקנת?

בהחלט יכול להיות שהוא מרוקן את המצבר, תנתק אותו לבדיקה.

אחרי זה אם יש לך אפשרות, חבר את המצבר לטעינה על ידי מטען מצברים.

אם אין אפשרות, תעשה נסיעה של כשעה בכביש פתוח, בסרק המצבר בקושי נטען.

אם אחרי זה עדיין לא מניע, תחליף מצבר.

ותחשוב לא לחבר את המכשיר מעקב, במיחד אם האוטו יוצא למסיעה רק פעם בכמה ימים.

• תוכן חדש...