Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 4 שנים וקצת במחיצתה של פיאט 500 ידנית, ששירתה אותי נאמנה,

החלטתי להשתדרג לרכב גדול יותר, אוטומטי, בטיחותי יותר וחזק יותר - כזה שיתאים יותר לאופי הנסיעות שיש לי עכשיו.

ההתלבטות הייתה בין כמה דגמים בקטגוריות הסופר מיני ורכבי הפנאי הקטנים, כאשר בדרך גם נפסלו דגמים שונים מסיבות שונות.

אחרי נסיעת מבחן בארונה, נפל הפור.

בהתחלה שקלתי להזמין את הרכב ברמת גימור סטייל, אך חסר בו אבזור שהייתי מעדיף שיהיה לי ותא הנוסעים בסטייל היה גם בסיסי יותר. עניין העיצוב ב-FR הוא בונוס, אך זה לא היה שיקול עבורי.

בסופו של דבר, החלטתי להזמין את הארונה ברמת גימור FR ולהוסיף לה מצלמת רוורס ושנת אחריות שלישית.

הרכב עונה על מרבית הדרישות שלי, למעט מערכת מקורית לזיהוי סטייה מנתיב.

לצערי, ברכב מותקנת מערכת מובילאיי, אך נראה שהיא פחות מעיקה מזו שמותקנת בפיקנטו שנהגתי בה כרכב זמני.

את הרכב הזמנתי בסוכנות החדשה בבאר שבע, מדובר במתחם גדול שנמצא ליד הסינמה סיטי, שבו נמצאות כל הסוכנויות של המותגים שמיובאים על ידי צ'מפיון.

ההזמנה בוצעה בסוף נובמבר, כאשר הובטח לי שהמסירה תהיה עד ה-14.1.

20200110_094640.jpg

השירות בסניף היה מצוין, לא היו בעיות.

במעמד המסירה הגיע נציג מסירות שעבר איתי על הרכב והסביר מעט על הרכב, בעיקר על מערכת המולטימדיה.

חווית המסירה הייתה טובה ומהירה, ללא בעיות מיוחדות.

ביקשתי שהרכב לא ישטף במכונת שטיפה טרם המסירה, אני לא מומחה לדיטיילינג, אך נראה שהצבע במצב טוב.

הרכבים נשטפים ליד הסוכנויות ואכן ראיתי שנשטפים ידנית, ללא מטאטא.

טרם הספקתי להתרשם לעומק מנושא הביצועים של הרכב, אבל מהנסיעה הקצרה שעשיתי מהסוכנות הביתה, הרגשתי שיפור משמעותי בביצועים.

ואיך אפשר בלי תמונות?

20200110_100616.jpg20200110_100622.jpg20200110_102009.jpg20200110_102014(0).jpg

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אולי קצת משוחד כי יש לי בבית ארונה FR, אבל היא פשוט מציעה דיל טוב מבחינת מרווח, שימושיות, תמורה למחיר, מראה ואבזור.

גם אני לא מת על המובילאיי אבל הרכב לא משרת אותי בשגרה וכשאני כן נוהג בו הוא לא ממש מפריע, כנראה שמתרגלים או לומדים להבליג.

תתחדש ותהנה, רק נסיעות טובות!

פורסם

אגב, עוד נקודה לטובה:

הרכב יוצר באמצע נובמבר, מה שאומר שהוא לא עמד כאן הרבה בארץ.

הצמיגים טריים למדי (שבוע 42 של 2019).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות!

בזמנו התעניינתי בה גם אך בגלל צפי זמן הגעה ארוך מאוד (3 חודשים) והצעה מביכה לטרייג אין היא נפסלה.

פורסם

איזה רכב היה לך שקיבלת עליו הצעה מביכה בטרייד אין?

מעבר לכך, אני יכול להגיד שההצעה הכי טובה שקיבלתי לטרייד אין על הרכב הקודם שלי (פיאט 500) הייתה דווקא אצל סיאט. בסופו של דבר לא נזקקתי לטרייד אין.

פורסם

בזמנו הייתה לי פיקנטו 13’ שחתכו ממנה 50% מהמחירון, לפני שבוע סתם נכנסתי לסוכנות ברשלצ כי הלכתי עם אח של הבת זוג (הוא רוצה איביזה) והנציג ניסה לשכנע אותי שכדאי לי להחליף את המאזדה 2 שלי לאיביזה/ארונה (הרכב שלי 2019), אמרתי לו שייתן לי מחירון על הרכב שלי ואני פותח הזמנה עכשיו, נתן לי מחירון לא משוקלל פחות 30%, אמרתי לו תודה אבל לא תודה.

בכל אופן, הארונה היום במחיר שלה לדעתי הכי משתלמת בקטגוריה תמורת מה שהיא נותנת.

פורסם

תתחדש יש לי אותו רכב ואני מרוצה ממנו שים לב שיש לך משטח טעינה אלחוטית וחבל שלא לקחת את פנסי הפול לד מוסיף המון אבל אתה תהנה ממנו מאוד

פורסם

אבל למה שלמה גרוניך? :p

תתחדש דורשק'ה!

לא אמרו לך משהו לגבי השטיפה? לי באופל אמרו שאם יימצאו ליקויים אחרי המסירה אם אני לא שוטף את הרכב אצלם זה יהיה כאב ראש להתנהל...

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
בזמנו הייתה לי פיקנטו 13’ שחתכו ממנה 50% מהמחירון, לפני שבוע סתם נכנסתי לסוכנות ברשלצ כי הלכתי עם אח של הבת זוג (הוא רוצה איביזה) והנציג ניסה לשכנע אותי שכדאי לי להחליף את המאזדה 2 שלי לאיביזה/ארונה (הרכב שלי 2019), אמרתי לו שייתן לי מחירון על הרכב שלי ואני פותח הזמנה עכשיו, נתן לי מחירון לא משוקלל פחות 30%, אמרתי לו תודה אבל לא תודה.

בכל אופן, הארונה היום במחיר שלה לדעתי הכי משתלמת בקטגוריה תמורת מה שהיא נותנת.

בהנחה שלפיקנטו שלך היו נתונים סבירים ומעלה מבחינת ידיים וק"מ, לא מבין למה קיבלת כזו הצעה, שכן פיקנטו סך הכול נחשבת מכונית סחירה.

תתחדש יש לי אותו רכב ואני מרוצה ממנו שים לב שיש לך משטח טעינה אלחוטית וחבל שלא לקחת את פנסי הפול לד מוסיף המון אבל אתה תהנה ממנו מאוד

תודה,

גם ככה הרכב היה בקצה העליון של התקציב, תוספת של עוד כמה אלפי שקלים על משהו שלא קריטי עבורי, לא הייתי משקיע.

אם היית אומר לי שבאותו מחיר (של ה-Full LED) אפשר לקבל בקרת סטייה מנתיב אקטיבית, היה על מה לדבר.

אבל למה שלמה גרוניך? :p

תתחדש דורשק'ה!

לא אמרו לך משהו לגבי השטיפה? לי באופל אמרו שאם יימצאו ליקויים אחרי המסירה אם אני לא שוטף את הרכב אצלם זה יהיה כאב ראש להתנהל...

לא אמרו לי כלום לגביי השטיפה, הם כן שטפו, אבל לפחות בלי מטאטא ובלי מנהרת המוות.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

פורסם

שאני שאלתי על ארונה על פנסי לד לפני שבוע אמרו לי שזו המתנה עד אפריל.

פורסם

מעניין למה כל כך הרבה זמן, הרי הגיע אונייה לארץ לא מזמן עם ארונות. הרכב שלי יוצר באמצע נובמבר, כמדומני הגיע לכאן באמצע דצמבר פחות או יותר.

פורסם

אין לי מושג, כנראה אין הרבה ביקוש לרכב עם פנסי לד ולא משתלם להם להזמין כאלה (מדובר בהחלפה של כל הפנס קומפלט, ולא עניין של נורות בלבד), מה גם שלא ניתן להחליף את הפנס אחרי ההזמנה, זה כנראה מגיע ככה לפי דרישת הלקוח.

בזמנו העלות לפנסי לד הייתה 4,000 שקלים, יקר מאוד אבל למי שנוסע הרבה בלילה (היה לי רלוונטי לפני יותר מחצי שנה, שהייתי חוזר להורים כל שבוע בחמישי בלילה וחוזר למרכז בשבת בלילה, דרך כביש החוף, היום כבר חוזר הרבה פחות) זה כן שווה את זה.

פורסם

לא מחליפים את הפנסים בארץ, האוטו מגיע מהמפעל עם פנסי לד.

במחירון הם עולים 4,000 ש"ח, בפועל רוב הזמן הוצעו בתוספת של 3,000 ש"ח.

אני חושב שזה דווקא לא יקר וההבדל בתאורה הוא משמעותי, זה גם נראה יותר טוב כמובן.

גם בארונה שאצלי בבית בחרנו לקחת בלי לד. אם אני זוכר נכון אז ברכבים עם הלד בזמנו לא היו ניווט וטעינה אלחוטית שיש ברכב שלי בלי לד.

פורסם

הייתי מעדיף לוותר על ניווט וטעינה אלחוטית בשביל פנסי לד, גם ככה מתחברים דרך CP/AA מה שהופך את הפונקציות האלה ללא רלוונטיות מעבר לnice to have

• תוכן חדש...