Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שזה קיים,

מישהו יודע איך מפעילים את זה?

בנוסף קראתי גם שיש כניסה ללא מפתח, איך זה מתבצע?

אגב- המערכת המקורית מגיעה עם GPS ? ווייז ?

תודה לעוזרים

פורסם

ניסית לקרוא את הספר רכב? כל הדברים הללו מפורטים שם.

אם אין ברשותך את הספר, פנה ליבואן ובקש העתק

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אתה יודע שלא כל רמות האבזור בחו"ל מיובאות ארצה.

בכל מקרה, אם יש לך קצת ניסיון עם הרכב , זו מערכת מיותרת.יותר סוג של גמיק (אלא אם כן אתה אוהב לבזבז זמן בחניות). אתה מעריך מרחב טוב יותר וחונה מהר יותר .

בארץ , בחניון שופרסל, אם תנסה אותה , תגלה שמישהו בנתיים כבר חנה לך במקום.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אתה יודע שלא כל רמות האבזור בחו"ל מיובאות ארצה.

מיובא לארץ.

בכל מקרה, אם יש לך קצת ניסיון עם הרכב , זו מערכת מיותרת.יותר סוג של גמיק (אלא אם כן אתה אוהב לבזבז זמן בחניות). אתה מעריך מרחב טוב יותר וחונה מהר יותר .

זה לא נכון, אם אתה יודע להפעיל אותה..

אם אתה לא יודע להפעיל אותה לפי ההוראות, היא לא תחנה בכלל.

בארץ , בחניון שופרסל, אם תנסה אותה , תגלה שמישהו בנתיים כבר חנה לך במקום.

מערכת מצוינת, צריך להבין אותה ולהשתמש בה לפי ההוראות.

היא חונה יותר מהר ממך, יותר מדוייק ממך, אתה לא מסוגל לסובב את ההגה במהירות שהיא עושה זאת ולהגיב בו זמנית במהירות של הכניסה לחניה, וזה מילא.

אני לא משתמש בה כל פעם, מעדיף לעיתים לחנות "ידנית" ובכל זאת, השבוע היו מספר פעמים שממש לא ראיתי כלום, הפעלתי את החניה והיה תענוג גדול.

נכון הדבר שיתכן והיא לא תזהה את החניה אבל זה קורה כמעט תמיד בגלל הפעלה לא נכונה. אם פועלים לפי ההוראות ובדיוק [וזה ממש פשוט] , תענוג.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

מעניין אותי איך היא תשחיל רכב בחנייה ברחוב תל אביבי צפוף כשמרחב התמרון מוגבל מאוד מלחתכילה בגלל רכבים שחונים ממול במרחק מינימלי ממך. החניות האלה שבאמת אנשים רבים מסתבכים איתן או שמעדיפים לדלג ולחפש חנייה אחרת כי הן מסובכות להם.

אני מהמר שהיא נכנסת טוב רק לחניות ברורות מאליהן עם הרבה מרחב נוח שכמעט כולם יודעים לתמרן לתוכן כמו בדוגמאות שהראו בסרטון.

במקרה הזה מעדיף כבר לחנות בעצמי (ואני לא מאוד מוכשר בתחום) ולא להקשיב בדייקנות להוראות של הדבר הזה כדי להכנס לחנייה בגודל של איצטדיון טדי.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם (נערך)

אתה יודע שבחניון הסופר זה לא רק לתכנן את החניה שלך אלא זה גם לאתר את היריב, לצפות את תגובתו ולהערים עליו בהתאם.

כולל חסימת נתיב וחצי, איגוף מהיר מצד שני, שילוח חייל לעמוד על החנייה וכיו"ב .

זה תחום שבו סקודה הרחק מאחור ונקרא תורת המשחקים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

"אין חכם כבעל נסיון". התגובות / חלק מתוכן התגובות לא פחות ממגוחך ונובע מחוסר נסיון ואולי מתבסס על "אני חושב" , "אני מהמר" , "אמרו לי" וכיוב.

המערכת לא באה להחליף נהג. הנהג שולט בה. ואולם יש להכירה ולנהוג על פי הוראותיה שהן פשוטות ומסומנות בגדול וברור בלוח המכוונים מה לעשות ומתי.

נתקלתי בשני מקרים קיצוניים מאוד שהיא פעלה טוב יותר מכל נהג איכותי., אחד מהם זה איתור וכניסה לחניה "על המילמטרים", והשני זה בימי הסערה שפשוט לא ראיתי כלום ושום דבר באותו רגע שהיה צריך לחנות.

ויש עוד עניין, היא לא רק חונה לבד, היא גם יוצאת מהחניה לבד. גם אם זה קל, זה אף יותר קל איתה. תענוג.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפי כמה אתרים (בישראל) שבדקתי בהם את מפרט הרכב כתוב שיש חניה אוטומטית

השאלה איך אני מוצא את האופציה הזאת

אין כאן אף אחד שמחזיק סופרב אלגנס ויכול לאשר לי את זה?

מה לגבי מערכות ניווט ברכב?

פורסם

אם אתה מזמין רכב כזה, וודא שבהזמנה בה רשום הדגם רשום גם המפרט ו/או שיתנו לך את המפרט בנפרד ויחתמו לך שכל מה שרשום במפרט אכן קיים ברכב שהזמנת.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם אתה מזמין רכב כזה, וודא שבהזמנה בה רשום הדגם רשום גם המפרט ו/או שיתנו לך את המפרט בנפרד ויחתמו לך שכל מה שרשום במפרט אכן קיים ברכב שהזמנת.

הרכב כבר אצלי

פורסם

חוזר על ההמלצה למצוא את ספר הרכב ולהשקיע חצי שעה זמן בקריאה שלו.

אני יודע שזה יותר השקעה מלעלות פוסט לפורום, אבל את תופתע מכמות המידע השימושי שתמצא שם. ולרוב ההסברים יהיו משמעותית טובים יותר מאשר "נסיון" של משתמש זה או אחר.

יום טוב גם לך

פורסם
חוזר על ההמלצה למצוא את ספר הרכב ולהשקיע חצי שעה זמן בקריאה שלו.

אני יודע שזה יותר השקעה מלעלות פוסט לפורום, אבל את תופתע מכמות המידע השימושי שתמצא שם. ולרוב ההסברים יהיו משמעותית טובים יותר מאשר "נסיון" של משתמש זה או אחר.

הלוואי ואמצא אותו

צמפיון יכולים לארגן לי אחד או שהסיכוי קלוש?

פורסם
הלוואי ואמצא אותו

צמפיון יכולים לארגן לי אחד או שהסיכוי קלוש?

יכולים, בקלות. דבר עם שירות הלקוחות שלהם.

אם אנגלית זורם לך, אז גוגל יעזור מאוד.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...