Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה מעניינת שנתקלתי בה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולוו P1800 סטיישן נדירה (יוצרה בין 1971 ל-1973). הבחורה המצולמת היא מרילין קול, שאם אני לא טועה היתה שפנפנת-השנה של פלייבוי ב-1972.

טל

Cole Volvo.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

למתעניינים... עוד תמונות (של אחת מהן, על כל פנים...)טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

שתי שפנפנות מדהימות, אחת לחניה אחת לחדר השינה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

טל ,מה אתה בא ומספר כאן סיפורים,זו ידידה שלך, כן זאת שהתלוותה אליך אז ב 1972

להשקת וולוו P1800 סטיישן....ואתה צילמת אותה. מה זה הקטע "תמונה מעניינת שנתקלתי בה..." :?: עשית סדר בבויידם (פסח אתה יודע)ומצאת את התמונה -נכון? :wink:

נ.ב

כן אני יודע ש 'טורבו' נוסד ב 1981, ו 'אוטו' ב 86'- בטח סיפרת לה שאתה עיתונאי רכב מתחיל :wink:

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
טל ,מה אתה בא ומספר כאן סיפורים,זו ידידה שלך, כן זאת שהתלוותה אליך אז ב 1972

להשקת וולוו P1800 סטיישן....ואתה צילמת אותה. מה זה הקטע "תמונה מעניינת שנתקלתי בה..." :?: עשית סדר בבויידם (פסח אתה יודע)ומצאת את התמונה -נכון? :wink:

נ.ב

כן אני יודע ש 'טורבו' נוסד ב 1981, ו 'אוטו' ב 86'- בטח סיפרת לה שאתה עיתונאי רכב מתחיל :wink:

בכבוד רב

אילן פ.

אם הלשון שלך כבר בחוץ, בא לך להעביר גם איזה לק על הביצה שלי?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אם הלשון שלך כבר בחוץ, בא לך להעביר גם איזה לק על הביצה שלי?
וואו,

בלי ששמנו לב, ממש מתחת לאפינו, הפורום הפך להיות פורום של סחר בנשים, בסמים ועכשיו גם הצעות מגונות. (אני מתייחס לעוד כמה שירשורים שנפתחו בנושאים אלו לאחרונה.)

די... מספיק... תמשיכו.

פורסם
הוורוד של הרכב דהה לגמרי.

המכנס הוורוד של הבחורה התרחב בטח למידות של כיסויי רכב :wink:

איכס...רק לחשוב על זה.....עוררת בי בחילה...

-------------------------------------------

אהובת חיי

f430 spider

פורסם
טל ,מה אתה בא ומספר כאן סיפורים,זו ידידה שלך, כן זאת שהתלוותה אליך אז ב 1972 להשקת וולוו P1800 סטיישן....ואתה צילמת אותה. מה זה הקטע "תמונה מעניינת שנתקלתי בה..." :?:עשית סדר בבויידם (פסח אתה יודע)ומצאת את התמונה -נכון? :wink: .

או שטל עשה סדר בבוידם ומצא את התמונה מההשקה, או שהוא עשה סדר בבוידם ומצא את אוסף הפלייבוי שלו :-P בכל מקרה, שתי פצצות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם כבר בגרסאות סטיישן ביזאריות..... מי מנחש מה זה?

תגידו,מה שתגידו (יפה,מכוער,מעניין) דבר אחד בטוח, בשביל מכונית ספורט.... זה לא עיצוב שיגרתי.

scimi GTE.jpg

Scimbroch10s.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה נראה יותר כמו האצ'בק, לא סטיישן

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...