Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , יש לי ביואיק לוצרן 2006 מנווע 3800 כבר כ 11 חודשים אצלי כבר מהתחלה היתה בעיה קטנה עם הגיר בהילוך ראשון כאשר היתי לוחץ על הגז בינוני ויותר היתי מרגיש בעיטה ובין הילוך 3 ל 4 היה מחליק קצת אבל לא רציתי להשקיע והמשכתי לנסוע ככה המצב החמיר עם הזמן וכבר כל ההילוכים התחילו להחליק עד שבקושי הצלחתי לנסוע והגיר היה מאבד שמן למרות שלא היה מטפטף כאשר הרכב היה עומד לכן הוספתי 2 בקבוקים של תוסף למניעת החלקה בגיר אוטומט וככה בקושי הצלחתי לסחוב עוד כ 5000 ק"מ עד שגם זה כבר לא עוזר ובכל ההילוכים מלבד הרוורס הרכב כמעט ולא זז ממש טיפה זז בהילוך ראשון עם הרבה גז ושומעים רעש של שפשוף והחלקה ואני כבר לא יכול לנסוע עם הרכב , השאלה מה עושים עכשיו , האם כדאי לקחת גיר מפירוק מקומי או מיבוא ? הבנתי שנותנים אחריות ל 3 חודשים אבל אם לא תקין מחליפים אבל הלקוח משלם בכל מקרה את דמי ההרכבה והפירוק והאפשרות היקרה יותר הוא לשפץ את הגיר , הרכב נסע כבר 280,000 ק"מ ולא יודע אם זה גיר מקורי או לא ואם עבר תיקון כלשהו , רציתי שתרשמו לי המלצות מה המחירים לגיר מפירוק , עלות העבודה פירוק והרכבה במוסך , וכמה עולה משופץ ועל מי באמת ממליצים , קראתי על כמה משפצי גירים כדוגמת אורטוב מרחובות אמנם באתר שלו יש הרבה תגובות חיוביות אך קראתי עליו באתרים משפטיים ופעם אחר פעם הוא נתבע על ידי לקוחות לא מרוצים לכן אני מבקש אנא המליצו לי על אחד שבאמת לא ירמה אותי ויעשה עבורי עבודה טובה ולא יקר מידי זה דחוף לי אין לי איך לנסוע לעבודה תודה מראש לכל העוזרים וחג שמח לכולם

פורסם

גיר משיפוץ זה חתול בשק. אם יש לך כוונה להמשיך להחזיק ברכב תעשה שיפוץ מלא כמו שצריך ואל תחפש זול. ספי גירים בסגולה זה הטלפון שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ספי ויניב בצומת סגולה - שמעתי שמדובר בחבר'ה מקצועיים מאוד.

לא יצא לי לבדוק אותם למזלי ;)

כן, לאורך שנים, לזכרוני רק המלצות טובות ראיתי כאן בפורום עליהם. ספי מצומת סגולה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
גיר משיפוץ זה חתול בשק. אם יש לך כוונה להמשיך להחזיק ברכב תעשה שיפוץ מלא כמו שצריך ואל תחפש זול. ספי גירים בסגולה זה הטלפון שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מה הכוונה שיפוץ מלא וכמה עולה בערך ?

פורסם (נערך)

מבלי להתחייב, התעניינתי אצל ספי ויניב מסגולה לפני שבועיים בערך בקשר להחלפת סולנואיד EPC לאימפלה 2005 (בסוף החלפתי כאן באזור באר-שבע ב 1500 ש"ח עלות עבודה + החלפת שמן גיר ופילטר). דיברתי עם יניב והוא אמר שאם צריך, יעלה סביב ה 6500 ש"ח לשיפוץ גיר מלא לאימפלה 2005 כולל אחריות, אני חושב שזה אותו גיר כמו בלוצרן 2006 (גיר 4T65E). לא מכיר אותם אישית אבל כבר משיחת טלפון אתה מבין שמדובר באנשים איכפתיים ונחמדים מאוד. נדיר.

אני לא מומחה אבל ממה שאני יודע שיפוץ גיר אומר שמשאירים את הגוף של הגיר שלך אבל מחליפים את כל החלקים בפנים, ככה שבעצם אתה מקבל גיר חדש מבפנים. בניגוד לגיר מפירוק שאתה לא יודע מה עבר עליו.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...