Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים...

החלטתי על טיול ספונטני לגרמניה שבוע הבא.

שתי אופציות:

1. אזור פרנקפורט: תערוכת פרנקפורט, הרינג (רק ללכת לספוג אווירה, פחות מעניין אותי לנהוג שם. נשמע מוזר, אבל מבחינתי אין הבדל בין מסלול מרוצים בלי מרווחי ביטחון לבין כביש ציבורי), ו... יש כבישי נהיגה מעניינים באיזור? מעברי הרים? לא מצאתי.

2. לשכור איזו קבריו במינכן, וללכת למעברי ההרים בגבול איטליה ואוסטריה.

מה דעתכם? מתלבט...

תודה :-)

פורסם

בס"ד

לא מכיר את אזור פרנקפורט, אזור מינכן, כן.

מומלץ מאוד איזור מינכן דרומה(לכיוון האלפים הגרמנים, צוגשפיצה וכו'), עיירות ציוריות, מעברי הרים באיזור האלפים הם מהממים, ממליץ בחום.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

האווירה ברינג היא תענוג. והאיזור הוא גן עדן מיוער שכזה. בדוק באתר שלהם, אולי במקרה במקרה תיפול על יום שמסלול הGP פתוח לציבור לנהיגה. יש איזה יום אחד בחודש בערך.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בדוק את מצב מעברי ההרים. אמצע ספטמבר זה כבר ממש לא קיץ באזורים האלה. יכול להיות שחלק ממעברי ההרים כבר סגורים.

בעונה הזו אני אישית הייתי מסתובב בעמקי הריין והמוזל. סע מפרנקפורט מערבה עד עמק הריין ואז צפונה או דרומה ככל שייתחשק לך.

חזיר דיזל

פורסם

בדוק היטב את תחזיות מזג האויר. כנראה שהשנה החורף הקדים, לפחות בחלק מהאזורים, ואז מתבקש לשנות את אופי הטיול.

לגבי איזור פרנקפורט (אבל לא טיול נהיגה) חפש שרשור שלי מאוקטובר 2016. טיול באותו איזור, אבל הטיסות היו לבריסל וממנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם! נבחרה האופציה של פרנקפורט.

עד כמה מסובך למצוא חניה אם לוקחים מלון בעיר? עדיף לקחת מלון בפרנקפורט או מחוץ לה? עד כמה מסובך להגיע לתערוכת פרנקפורט עם רכב? (כן, יודע שעדיף תחצ...)

פורסם (נערך)

בוא נשאל להפך: למה לנהוג בעיר הגדולה? ניווט קשה (לא הייתי עושה זאת בלי נווט ליידי), עומס תנועה, קושי למצוא חניה, בדרך כלל יקרה. עדיפה תחב"צ שתהיה יותר זולה וקרוב לודאי יותר מהירה.

לגבי בחירת מלון - תלוי בתכניות שלך ובתקציבך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדוק את מצב מעברי ההרים. אמצע ספטמבר זה כבר ממש לא קיץ באזורים האלה. יכול להיות שחלק ממעברי ההרים כבר סגורים.

בעונה הזו אני אישית הייתי מסתובב בעמקי הריין והמוזל. סע מפרנקפורט מערבה עד עמק הריין ואז צפונה או דרומה ככל שייתחשק לך.

מגזים++

גם בסוף אוקטובר הכל פתוח, מניסיון של יותר מפעם אחת.

פורסם

תודה חברים. כנראה באמת אשתמש בתחצ. פשוט המחיר לשכירות הרכב כמעט זהה יומיים או שלושה...

האם אזור עמק הריין כולל כבישים מפותלים?

חשבתי גם על היער השחור - מה דעתכם?

תודה!

פורסם

היער השחור - כבודו במקומו מונח. בטיול כה קצר לא הייתי שורף זמן על קטעי קישור ארוכים. חוץ מזה, היער השחור מצריך לפחות שבוע.

פורסם (נערך)

אני לא יודע על אילו תאריכים אתה מתכנן, אבל ב-21 לחודש יש אירוע rhine in flames ליד st goar (כשעה נסיעה מפרנקפורט).

לפני שנתיים כשביקרתי בתערוכה הייתי גם באירוע הזה ולדעתי הוא לגמרי שווה את הנסיעה, מופע הזיקוקים מרשים והאווירה עם כל הדוכנים והספינות המאירות בנהר ממש טובה.

07bdd17632e6672312eebd9617e7bd85.jpg

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• תוכן חדש...