Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מחזיק בהונדה סיוויק 2003 1.6, קניתי את הרכב לפני מספר ימים ואני כרגע בתהליך יישור קו לאיר תיקוני פנים ומכאנית הגיע הזמן לצמיגים, הצמיגים הקדמיים נראים במצב חדש מאוד בשרניים, לא יבשים או סדקים נראים טוב, האחוריים גמורים, הצמיגים הקדמיים שלי של גודייר אך האחוריים סינים ברמה שאין כיתוב עליהם אין סימן למידות כלום רק מיוצר בסין ואני לא יודע איזה צמיגים כדאי לי לעשים מאחורה, אשמח לחוות דעת איזה צמיגים הכי מומלץ וטוב יהיה לי לעשים מאחורה. נ.ב מעדיף של חברת גודייר מאחר והקדמיים של גודייר גם כן מעדיף אותו חברה פשוט תודה.

פורסם

אז תקנה זוג goodyear מאותו הדגם שיש מקדימה, מה השאלה?

תראה כאן לפי המידות שלך מה המחירים ( בערך )

https://tires.yad2.co.il/mobileSearch?cs=1&type=-1&diameter=-1&area=-1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...