Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יונדאי i25, שנת 2011 עם 135,000 ק"מ.

לפני כחצי שנה נדלקה לי נורת צ'ק אנג'ן. הלכתי למוסך שבדק ואמר שיש תקלה בחיישן חמצן וביקש בערך 1,500 ש"ח. לחילופין הוא הציע לאפס את התקלה ולתדלק בתחנת דלק אחרת ולראות אם היא חוזרת.

המנורה לא נדלקה במשך כמה חודשים, אבל נדלקה היום שוב, אחרי בערך חצי שנה.

בדקתי אצל מוסך אחד שאמר שצריך לשלוח את הקטליסט לבדיקה שתעלה 450 שקל, ובמידה והוא תקול וצריך להחליף - 1,500 ש"ח.

מוסך אחר (שהלכתי אליו מיד) בדק ואמר שהוא רואה תקלה בקטליסט או בחיישן, וצריך קודם כל להחליף את החיישן (700 ש"ח) ואז אם זה לא עוזר - להחליף את הקטליסט.

2 מהיום דומות אבל עדיין משאירות אותי מבולבל.

למה המוסך השני מתעקש להחליף את החיישן אם הוא לא בטוח תקול?

אשמח לעזרה

תודה

פורסם

1. מה קוד התקלה שהתקבל ?

2. האם ניסית להשתמש בתוסף K44 על מיכל דלק מלא ולראות מה קורה ? - אם לא,הייתי מתחיל מזה.

3. אם עדיין סעיף 2 לא עזר,יש מכונים להזרקות דלק כמו של אבי פרטס בפ"ת-שם חוץ מאבחון מדוייק וממוקד יש חלפים תחליפיים חדשים במחירים הרבה יותר שפויים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. לא שמתי לב לקוד התקלה

2. אני לא נוהג לטפל ברכב בעצמי ולכן לא מחזיק מוצרים כאלה וגם לא מבין בזה ברמה כזאת. למרות זאת כדאי לנסות?

פורסם

זה הפתרון הזול ביותר (80-100 שח) ובטח ששווה ניסיון מאשר להחליף חלקים במאות שקלים לפחות בגלל ניסוי וטעיה- או שעובד או שלא.

הייתי מנסה לתדלק מיכל מלא ולשים k44 יכול להיות שהמערכת לא נקייה והתוסף יספיק.

למרות זאת, אם עדיין תמשיך להידלק המנורה, כדאי לפנות לאן שהמלצתי לך.

פורסם

במידה והתקלה היא אכן p0420\1 התקלה היא רק בממיר (זה לא אומר שלא יעבור טסט רק שלא עובר את בדיקת המחשב לממיר).

המחשב יודע לנתר מצויין את פעולת החיישני חמצן ומסתכל עליהם היום עם זכוכית מגדלת ועל הממיר במקרוסקופ.

כך שאם הייתה בעייה עם חיישן חמצן אחורי בתיפקודו המחשב היה מתריע על זה.

אבל עדיין צריך לאבחן אם אין איזה סדק שמושך אוויר לפני הממיר לפני החלפתו - קוד תקלה זה רק נקודת התחלה.

חיים יוד.

פורסם
במידה והתקלה היא אכן p0420\1 התקלה היא רק בממיר (זה לא אומר שלא יעבור טסט רק שלא עובר את בדיקת המחשב לממיר).

לפני כמה שנים שינו את הנוהלים, לא יעבור טסט על עצם זה שנורת Check דולקת, אפילו שבדיקת זיהום תקינה.

פורסם
אני רואה ביקורות מעורבות רבות על המוצר.

חלק אומרים שלא עושה כלום, חלק אומרים שהוא מזיק. סרטונים ביוטיוב מראים שהוא לא עושה כלום, אבל אני בעיקר חושש ממזיק

https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=16539507

מה דעתכם?

להזיק זה לא יזיק- או שיפתור את הבעיה או שלא יפתור ואז נזקים נוספים פרט לקיים לא יהיו.

פורסם
להזיק זה לא יזיק- או שיפתור את הבעיה או שלא יפתור ואז נזקים נוספים פרט לקיים לא יהיו.

סבבה, אני אנסה

יש המלצה איך לעשות את זה? ראיתי בפורום כאן שמישהו ממליץ על "אינפוזיה" ישירות למנוע.

יספיק רק לשפוך את זה למיכל דלק? אם כן, באיזו צורה?

פורסם

אין סיפור.

תדלק מיכל דלק מלא עד שהאקדח יקפוץ.

שפוך פחית K44 לטנק הדלק וסגור אותו.

סע עם הרכב כ 300-400 ק"מ ועדכן בממצאים בהמשך לגבי הידלקות/אי הידלקות מנורה.

אם נדלקת,צריך לבדוק איזה קוד תקלה עולה.

פורסם
אין סיפור.

תדלק מיכל דלק מלא עד שהאקדח יקפוץ.

שפוך פחית K44 לטנק הדלק וסגור אותו.

סע עם הרכב כ 300-400 ק"מ ועדכן בממצאים בהמשך לגבי הידלקות/אי הידלקות מנורה.

אם נדלקת,צריך לבדוק איזה קוד תקלה עולה.

תודה

בד"כ לוקח לי המון זמן לסוע 400 ק"מ. יכול לקחת חודש. זה בכל זאת בסדר?

פורסם

בדיקה של ממיר קטליטי תקול די פשוטה , החיישנים מראים את הערכים ובמידה ויש תקלה ניתן לראות זאת מיידית,

בתוך הממיר יש קרמיקה מיוחדת שפשוט נשחקת , עם הזמן הכוורת נסתמת ואז אין סינון גזים טוב.

אם אתה צריך יש מוסך מעולה לממירים באזור הר חומה צור קשר בפרטי

• תוכן חדש...