Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על קרואטיה, רציתי לראות אם אפשר לשכור משהו קצת יותר מעניין והרכב המובטח היחיד שראיתי היה בסיקסט - מיני קופר S קבריולט. אז אומנם אמור להיות חם מאוד אבל גם ראיתי אילו כבישי נוף יש בקרואטיה ומאמין שיהיה כיף לפתוח קצת את הגג ולשייט.

הבעיה היא שזה לא רכב גדול, והגג המתקפל בטח לוקח עוד מקום מהמטען. האם שני אנשים עם שתי מזוודות (נסיעה של קצת פחות משבועיים) ותיקים ייכנסו במיני קופר? או שעדיף לזלוג לכיוון פול סייזים אם בא לי משהו טיפה יותר שונה ממה שיוצא לי לנהוג עליו בארץ?

פורסם

בתא מטען של מיני רגילה בקושי נכנס טרולי בודד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא מכיר את הרכב ואת הרגלי האריזה שלך.

אבל אני הייתי מסתדר עם המרחב באמצעות המושב האחורי למזוודה או שני טרולי.

אם מדובר על אוגוסט לא הייתי שוכר רכב פתוח. חם מידי, אבל אני רגיש לחום

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

רזי פזי - זו עצה רעה. חפצים גלויים מזמינים פריצה. קרה לי לפני שבועיים בצרפת.

יש בעולם מקומות בהם אם שוטר או פקח יראה חפצים גלויים הוא יגיש דו"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היינו בקליפורניה שבועיים עם קמארו קונברטיבל, עם מזוודות של חודש לשני אנשים + קניות.

הגג היה פתוח כמעט תמיד.

קצת מורכב, ומרגיש כמו לשחק בלגו, אבל הסתדרנו וזה היה סופר סופר סופר שווה את זה.

במהלך הנסיעה אפשר לשים דברים במושב האחורי בלי בעיה, וכשעוצרים גם ככה זה כי יש איפה לזרוק את הכל.

לא הייתי מוותר על זה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עשיתי את זה עם מיני 5 דלתות לא קבריולט - 2 מזוודות גדולות ו 2 טרולי נכנסו בה על המילימטר - כלומר לקבריולט 3 דלתות אין סיכוי לדחוף את מה שאתה מציע.

בחודשיים הקרובים יש לי 2 טיולים עם קבריולטים, אחד מחר עם מיאטה ואחד עוד חודשיים עם יגואר F-TYPE ולכן חרשתי את יוטיוב במדריכי אריזה וכד'

בגדול - להימנע ממזוודות. רק תיקים (על גלגלים גם סבבה). דברים שאפשר לדחוס.

פורסם
רזי פזי - זו עצה רעה. חפצים גלויים מזמינים פריצה. קרה לי לפני שבועיים בצרפת.

יש בעולם מקומות בהם אם שוטר או פקח יראה חפצים גלויים הוא יגיש דו"ח.

לא נתקלתי מעולם בדוח על מזוודה במושב אחורי.

פריצה זה סיכון פחות מהתייבשות ומכת חום ברכב פתוח באוגוסט בקרואטיה (אם זו הכוונה).

פורסם

לא יכנסו במיני 2 מזוודות גם עם גג סגור.

עם במוו סדרה 6 פתוחה הייתי צריך לשחק בבגאז' כדי להכניס את המזוודה, התיק והגג כמובן.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
לא נתקלתי מעולם בדוח על מזוודה במושב אחורי.

פריצה זה סיכון פחות מהתייבשות ומכת חום ברכב פתוח באוגוסט בקרואטיה (אם זו הכוונה).

לא נתקלתי אישית בדוחות כאלה, אבל כאשר נסעתי לקנדה הוזהרתי שבטורונטו, למשל, המצאות מזוודה בספסל האחורי תגרור הטלת קנס.

לפני שבועיים פרצו לי לרכב השכור בצרפת אחרי שראו את המעיל ותיק האוכל של אשתי. וזה קרה בחניה מסודרת של אתר תיירות פעיל מאד. לגיסי היה ארוע דומה ביוון.

התנהלות נכונה במזג אויר חם היא תורה המוכרת לרובנו, אבל לא כולם קולטים שהבעיה קיימת גם באירופה. מחזיר אותי לטיול בסלובניה לפני כמה שנים, שבו יכולתי לזהות את הישראלים בשמורת וינטגאר בקלות רבה: חובשים כובע, לובשים בגדים ארוכים, נועלים נעליים סגורות ונושאים בקבוקי מים. ובכלל הלהיטות לשכור רכבים "מיוחדים" לצורך נהיגה בכבישים לא מוכרים והתמודדות עם חוקי ונוהגי נהיגה שונים מהמוכר נראית לי מוזרה. ממילא לא תוכל להפיק הרבה מהרכב כאשר אינך יודע היכן מצפה לך העיקול הבא ומה מסתתר מאחוריו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שכתבת על ההזהרה בטורונטו קצת מחזק לי את התחושה שזו שמועה לא מבוססת.

בכנות, אני לא יודע ורק משער. מעניין אם מישהו כאן יכול להעיד על כך שזה קורה במציאות.

לגבי רכב פתוח במזג אויר חם כתבתי כבר בהתחלה שלעולם לא הייתי שוקל זאת.

פורסם

טוב, הבנתי. הפעם זה לא יקרה. לא נראה לי הגיוני לארוז למזג אוויר של קרואטיה (לא צפוי) וגם להכניס הכל למיני. המטרה פה אחרי הכל היא לא הנהיגה.

יש השכרות רכב אחרות עם רכבים מובטחים? או שפשוט לשכור רכב פול סייז ולקוות לטוב?

פורסם
בתא מטען של מיני רגילה בקושי נכנס טרולי בודד.

שטויות. בתא מטען של מיני רגילה נכנס הרבה יותר מטרולי. מניסיון כמובן.

לעניין השרשור, הבגאז' במיני לא גדול, ואתה עוד מדבר על דגם הקבריולט שבכלל בקושי נשאר שם משהו.

אם אתה צריך את המקום למזוודות רק בשביל ההובלה ממקום למקום (נניח מהשדה למלון) אז אפשר להסתמך על המושב האחורי.

אם המזוודות צריכות להיות ברכב כל הזמן, לא הייתי מסתמך על המושב האחורי והייתי מוותר על הרכב לטובת משהו אחר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפי הסמלון אני מניח שיש לך מיני.

גם לי היתה...ככה זה נראה עם 2 מזוודות 2 טרולים ומושבים מקופלים.

אם אתה מצליח להכניס מזוודה מלאה לבאגז שלך, תעלה תמונה, זה משהו שהיית רוצה לראות.67346424_10157549233268734_875105535089704960_n.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הגיוני זה לא. אבל אנחנו לא בפורום הזה בגלל היגיון, נכון?

כדי לעשות את זה קצת יותר הגיוני, אולי שווה לפצל את הטיול ל2 רכבים. לקחת רכב פרקטי לרוב התקופה ולהחליף למיני לתקופה קצרה.

ככה תהנה מהטיול המקורי בזמן שאתה עם רכב רגיל ותוכל למצות את הקבריו כשאתה משכיר אותה.

מומלץ לעשות טיולים עם רכבים "מוגבלי תא מטען" בתצורת כוכב. להשכיר חדר במלון אחד ולפעול ממנו כבסיס יציאה לטיולים. ככה תמנע מלשים את המזוודה באוטו כשאתה לא נמצא פה (משכיר אוטו -> נוסע למלון -> מתחיל את הטיול).

• תוכן חדש...