Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בפרוייקט שהיו בו מס' הגרלות חוזרות ולא כל הדירות נמכרו. כעת, כלל הזכאים רשאים לרכוש את הדירות הנותרות ללא ההגרלה.

יצרתי קשר עם הקבלן, אך לצערי לא קיבלתי פרטים כלשהם. התשובות של בחור שאחראי על מחיר למשתכן בחברה מסתיימות ב"תשאיר מספר, יחזרו אלייך".

דיברתי גם עם חברת הבקרה, הם טוענים שזה לא באחריותם ועליי לדבר עם הקבלן ישירות. רמזו שכנראה שיש לו מספיק פונים ובגלל זה הוא לא שם עליי.

בזמן הזה שאני "מחכה" שיחזרו אליי, מלאי דירות פנויות ממשיך להצטמצם (את זה אני יודע מהאתר של מחיר למשתכן).

א. יש דרך נוספת לקבל פרטים כלשהם שעוד לא חשבתי עליה?

ב. למה הקבלן לא משתף פעולה? אני מבין שכנראה שיש לו תור של אנשים כמוני, אבל מה הבעיה להגיד את זה? סתם לא רוצה "לשרוף" קונה פוטנציאלי?

ג. האם יש אינטרס לקבלן לא למכור את הדירות האלה?

אשמח לרעיונות, תודה.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אלה דירות מספיק אטרקטיביות, ייתכן שהקבלן מוצא את הדרכים למכור אותם למקורבים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
כנראה שיש מתעניינים יותר זריזים... אתה מדבר על גינדי בראש העין?

שלילי.

להגיע פיזית לקבלן?

להגיע פיזית למשרד מכירות?

חשבתי על זה גם. בעיקר בגלל שהמשרדים שלהם נמצאים במרחק הליכה מהבית :twisted:

אם אלה דירות מספיק אטרקטיביות, ייתכן שהקבלן מוצא את הדרכים למכור אותם למקורבים.

זה גם מה שאני חושב. האם לקבלן משתלם יותר שאנשים לא ״יזכו״? הנציג טוען שהם לא מסתירים דירות, והם רוצים למכור את הכל... :?

פורסם

כשהקבלן מוכר דרך מחיר משתכן הוא מחוייב מחיר. כשהדירות לא נמכרות הוא יכול למכור במחיר גבוה יותר לשוק החופשי. כמובן תלוי במיקום הפרוייקט.

הוא גם יכול לשנות את מבנה הדירה שיהיה יותר אטרקטיבי מאשר שיווק למחיר משתכן.

יש 1001 קומבינות

בקיצור... אם לא לך למשרד ותברר כנראה שלא תדע.

פורסם

^ לא "לא מצליח". לא מעוניין.

יש לי חבר שזכה וכשהגיע תורו לבחור נשארו רק דירות 6 חדרים. ההנחה לא מספיק גדולה כדי להצדיק את הקניה דרך מחיר למשתכן (מעבר לזה שהביקוש ל-6 חדרים הוא לא גבוה מלכתחילה).

עריכה: הקדימו אותי.

אל תשכחו שהמחירים צמודים למדד תשומות הבניה ושבנתיים צריך להמשיך לשלם שכירות.

• תוכן חדש...