Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחברי הקארספורום.

אני מתלבט איזה מהרכבים בתקציב של 140 עד 180 אלף שח כדאי לקנות,אציין שאני גמיש מאד,מחפש רכב שיש לו שוק טוב,שיהיה אמין,נוח,בגאז גדול,שיהיה חסכוני.אחזיק אותו 3 שנים לכל היותר.

אני נורא מבולבל ולא יודע לאיזה כיוון לקחת,ג'יפונים?משפחתית מרווחת?מנהלים...צריך עזרה

פורסם

יש המון אופציות במחירים הללו.

קאיה נירו, קורולה וכו'

אתה צריך לצמצם לפי העדפה אישית.

גיפון? משפחתי?

האמת שבטווח הזה אפשר לשקול (לדעתי ב 145 באפס קמ) יונדאי סונטה. מנהלים היברידית.

אולי פחות שומרת ערך ממשפחתית אבל נותנת יחס עלות תועלת נהדר

מה שכן, בגאז׳ לא גדול במיוחד

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אמין? כמעט כל רכב חדש בטווח החזקה של 3 שנים יהיה אמין, לא חושב שאתה יכול ליפול כאן (אלא אם תקבל לימון רציני)

אם אתה רוצה רכב שישמור על שוק לך על ג'יפון או על משפחתית סטנדרטית (כמו קורולה) תתרחק ממנהלים.

נוח? רכב אירופאי יהיה הכי נוח לטעמי אבל עשוי להתנגש עם שמירת ערך של מותג יפני (שעשוי להיות טוב יותר).

פג'ו 3008, סקודה קארוק או טוסון/ספורטאג' בגזרת הג'יפונים.

טויוטה קורולה/קיה נירו גם הולך.

אני? הייתי קנו פג'ו 3008 פרימיום דיזל, נכנס בתקציב, שומר על ערך גם בנסועה גבוהה (דיזל) ורכב נוח מאוד.

אה כן, ובעוד 3 שנים כשתמכור - יש לך קונה (אני) :-D

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...