Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, פעם ראשונה לרכב 2002 שנורה דולקת.

הוחלף שמן ופילטר לפני חצי שנה. בדכ אני קונה שמן טוב סינטטי מלא 5w40 הפעם המוסך שם שמן של פנסול באותה צמיגות זה נקרא hc oil.

אני לא יודע עם זה צירוף מקרים והחיישן לא טוב. או שקרה משהו למשאבה.

בדקתי את מד השמן ומה שאני לא מבין זה שהרמה לא משתנה במנוע עומד וקר למנוע עובד. אז אולי זה מצביע על משאבה?

אודה לעזרה

פורסם

פולו 2002

מנורה אדומה מהבהבת ומצפצפת.

במדיד שמן לא חסר שמן גם במנוחה וגם בעבודה.

זה לא מצפצף בהנעה רק בתחילת נסיעה

פורסם

צריך לבדוק תחילה את החיווט ליוניט לחץ שמן לראות שהכל תקין ואת היוניט עצמה. אם תקינים אז אין מנוס מלהוריד אגן שמן מנוע ולבצע ניקוי יסודי כולל לרשת המשמרת.

פורסם

מומלץ להתחבר עם שעון לחץ שמן במקום היוניט על מנת לבדוק אם הלחץ תקין. אם אני זוכר יש לי את השעון לחץ והמתאמים אם תרצה אבדוק ותבוא לקחת אין לי בעיה. חיווט ליוניט תבדוק שיושב הייטב. עוד שיטה לבדיקת יוניט שיטה שעשיתי בעברי הרחוק היא ניתוק היוניט והכנסת לחץ אויר מדוד לתוכו בחצי סוויץ ואז רואים אם נורת לחץ שמן ניכבית אך לשם כך תצטרך קומפרסור עם אקדח אויר. אם תרשום דגם מנוע ונפח נוכל לבדוק לך מה נתוני הלחץ שאמור שהיוניט אמורה לקבל. ואם היוניט יושבת בנקטדה גבוהה מאגן השמן לא צריך לרוקן שמן...מקסימום נוזל מעט עד שמפסיק.

פורסם

תודה

אני בירושלים :)

חשבתי לעשות החלפת שמן לראות אם זה יעזור אבל נראה לי שאין מנוס מלקחת למוסך לצערי

נקווה שזה משהו קטן

פורסם

זה אומר שאין בעיית לחץ והיא מתחילה מהרגע שנידלקת הנורה..משמעות כבלאי היא משמעות שעלולה להיות בלתי הפיכה אז כך או כך אל תיסע ברכב עד שהעניין יסודר.

פורסם

בבדיקה המדיד מראה סמ עודף שמן. מה שיכול לגרום לפריצת שסתום ולנפילת לחץ ולכן הנורה נדלקת ?

אני מנסה להבין כדי שאוכל להפנות העניין למוסך. הוא ביצע הטיפול לפני חצי שנה. הנורה נדלקה רק עכשיו.

ניסיתי להבין לגבי עודף שמן. ברכב נכנס לפי הכתוב 3.2 ליטר ועוד 0.4 לפילטר. במיכל השמן נשאר 1.4 כלומר מילאו 3.6 ליטר בטיפול.

על פניו לא אמור להיות עודף אם אכן הוחלף הפילטר. אך המדיד מראה עודף כאמור. ואם לא הוחלף הפילטר אז ישנו כחצי ליטר עודף לפי החישוב למרות שנראה יותר.

אני מבולבל ומתוסכל.

מה אומרים?

מאור?

פורסם

סנטימטר עודף במדיד לא ייגרום לנורה להידלק. עזוב שניה חישובים ותן למוסך או למישהו שאתה סומך עליו ומספיק מקצועי שייבדוק את העניין לעומק..אל תנסה לכוון או לדובב אותם יותר מידי כדי לא לבלבל אותם באיבחון. מי שמבין בתחום אמור לעלות על הבעיה.

• תוכן חדש...